You’re hot and you’re gold…

Meikkailin pari viikkoa sitten iltarientoihin ja tulos näytti tältä:

Ripsarina Maybelline Falsies.

Anteeksi ihan tajuttoman huonoista kuvista, näistä ei paljoa saa selvää 🙁 Kameran ruudulla tää kyllä näytti ihan hyvältä…

Asiaan. Koko liikkuvalla luomella on siis TKB:n mahtava kultasävy Crucible Khaki ja sitä komppaamassa ulkonurkassa Lost in Makeuplandin sävy Dream On (Rock My Look -kokoelmasta). Alaluomella samat sävyt muuten, mutta sisänurkassa lisämausteena jälleen yksi kullan sävy: Lost in Makeuplandin Expensive, joka on hieman kylmempi kulta. Highlighterina TKB:n Hilite Gold, kuinkas muuten.

Dream on on oikeasti musta joka taittaa kultaan, Lost in Makeuplandin sivuilla näkyy sävy koko loistossaan. Myös muut Rock My Look -kokoelman mineraalivärit ovat näytepussissa lähes mustia, vasta iholle levitettäessä huomaa todelliset sävyerot. Tykkään tästä ihan kympillä!

Kuvittenko aina meikin tummemmaksi luonnossa vai poistaako kamera jossain välissä intensiteettiä kuvista? Välillä tuntuu siltä, kun täällä hehkutan ”huhhuh, olipas mulla tumma meikki” ja kuvassa näkyy perusnude päivälook. Tämäkin oli siis luonnossa paljon tummemman näköinen ja juuri sopiva biletykseen.

Huomaatteko etten juuri jaksa hiuksiini panostaa? Mulla on paksut hiukset, joten niitä on hyvin aikaavievää kuivata föönillä saati vääntää mitenkään ihmeellisesti joten en juurikaan jaksa niille bileiltanakaan paljoa tehdä. Nyt kiharsin ne taikasauvalla suttuisesti ja vähän asettelin pinnejä johonkin. Ihan jees, mutta voisin joskus edes yrittää…

Tässä silmämeikki näyttää edes pikkaisen niin tummalta kuin se oikeasti oli, jipii! Täytyykin yrittää tehdä oikein överitumma meikki ja katsoa mitä kamera siihen sanoo. Varmaan saan tänne ladattua jotain harmaita kuvia sitten.

Miten te laittaudutte bileiltaan: ripsari ja rajaus vai jotain enemmän? Entäs riittääkö muilla kosmetiikkabloggaajilla aikaa/kiinnostusta laittaa hiuksiaan?

Comments

 1. Kaunis meikki!
  Mullakin on jatkuvasti kameraongelmia 🙁 Ihan mielettömän vaikeaa tuo valokuvaaminen.
  Uskon siis, että oli tummempi meikki 😀 varmaan monella on tätä samaa ongelmaa.
  Mulla oli hiusinnostus vuosi sitten, mutta lukuisista harjoituskerroista lopputulos oli aina kauhea tätitukka, joten vähän niinkuin luovutin (yritin siis lähinnä 40-luvun kampauksia saada aikaan). Luin kampauskirjojakin ja kaikkea, mutta en sitten vaan osaa. Pidän tukkaa lähes aina kiinni vuorokaudenajasta riippumatta.

 2. Nätti meikki, ja hyvältähän sun hiuksetkin näyttää! 🙂 Mulla oli ennen polkan leikkaamista kanssa aina kamala föönääminen jne, vähemmällä tukalla laittamiseen kuluva aika on onneksi ihan siedettävä.

  Mulla on kameran kanssa myös tosi usein ongelmia, kerrankin tein yhteen kilpailuun tosi räväkän ja värikkään meikin, joka sitten ruudulla näyttikin aika normaalilta bilemeikiltä 🙁 En tiedä onko vika kamerassa vai missä, mutta kyllä välillä aina ketuttaa kun ei saa ”kaikkea” näkymään.

 3. Hellin, mullakin on jäänyt tuo hiusjuttujen opettelu vähän puolitiehen. Osaan just ja just kihartaa ja suoristaa hiukset ja siinäpä se. Jonkun nutturan saan joskus myös aikaiseksi mutta harvoin jaksan sen kummemmin näitä laittaa (kuulostaa aika tutulta tuo ”pidän tukkaa kiinni vuorokaudenajasta riippumatta”!). Asiaa ei yhtään helpota se, että mulla on hiukset joita kampaajienkin on vaikea saada ojennukseen: paksut ja luonnonkiharat. Jos kampaajalla menee 30min kuivata näitä föönillä niin miten mä sit kotioloissa onnistuisin 😀

  Melli, kiitos 🙂 Mullakin oli yhdessä vaiheessa polkka, mutta sitä iloa ei kestänyt kuin kuukauden ajan sillä mun hiukset vielä kasvaakin niin pirun nopeasti että olisi koko ajan saanut olla kampaajantuolissa. Nyt hiukset eivät olekaan kampaajaa nähneetkään värjäys- tai leikkaustarkoituksissa varmaan vuoteen.

  Kameran kanssa kikkailu on kyllä niin raivostuttavaa! Mulla on ihan semihyvä pokkarikamera, jolla välillä kuvat onnistuvat tosi hyvin ja sitten joskus tuloksena on just tämmöstä rakeista ja haaleaa 🙁 En tiedä ratkaisisiko järkkärikään ongelmaa, kun en siitä kuitenkaan osaisi säätää asetuksia oikein tai käyttää oikeanlaista objektiivia. Oisko josssain kansalaisopistossa ”ota meikkikuvia blogiisi helposti”-kurssi? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework