Yhteenvetoa ja vertailua hopeatuotteista

Palataan vielä hetkeksi hopeatuotteisiin. Teen pienen vertailun KC Professionalin ja Biozellin välillä, onhan toinen näistä kampaamo- ja toinen markettimerkki. KC:n Silver Maskin, Pearl Maskin ja Pearl Shampoon arvioin aiemmin täällä ja Biozell-postaus puolestaan löytyy täältä.
Sitten vertailuhommiin!
kcbioz
Kauniista lusikkakuvasta huomataan, että molempien sarjojen shampoot ovat huomattavasti pigmenttisempiä kuin hoitoaineet tai -naamiot. Shampoiden väri on todella tumma, kun taas hoitopuolen tuotteiden pigmenttisyys vaihtelee hurjan paljon. Rakenteetkaan eivät aivan mätsänneet, eli vaikka tuotteiden käyttötarkoitus on sama (taittaa keltaista pigmenttiä hiuksesta pois), on niissä selkeitä koostumuksellisia eroja.
kcbioz2
Vasemmalla puolella on sinisävyinen Biozell Hopeashampoo ja oikeanpuolimmaisessa lusikassa KC Color Mask Pearl Shampoo. Biozell on koostumukseltaan aavistuksen Pearlia vetisempää ja ohuempaa, joten sininen pigmentti erottuu kuvassa paremmin. Pearl on pigmentiltään selkeä tumma violetti, jossa on pieniä helmiäishippusia.
Käyttötuntumalta sanoisin, että Pearl on pigmenttisempää ja hoitaa hommansa paremmin: minun hiuksissani taitto neutraalimpaan suuntaan oli selkeä Pearlin kanssa, kun taas Biozell tuntui enemmän perusshampoolta. Biozellin vaikutuksen huomasi paremmin, kun oli käyttänyt sitä jo jonkin aikaa. Eli taittoa syntyi Hopeashampoonkin kanssa, joskin hieman hitaammin. Se kuitenkin voisi olla herkkähiuksisen valinta, Pearlin pigmentti kun kuulemma tuppaa värjäämään platinablondien latvat vaaleanpunertaviksi. Molemmat shampoot takuttavat hiusta aika tavalla, eli hyvä hoitoaine on käytön jälkeen tarpeen.
kcbioz3
Vasemmalla KC Color Mask Silver, keskellä Biozell Hopeahoitoaine ja oikealla KC Color Mask Pearl. Kuvasta huomaa, että näissä kaikissa sävy on suunnilleen sama violetti, ainoastaan intensiivisyys vaihtelee. Biozellin koostumus eroaa muista geelimäisellä rakenteellaan, sillä Color Maskit ovat kermaisen voidemaisia.
Silverin totesin aiemmin omaan tukkaani riittämättömäksi keltaisuudenpoistajaksi, mutta Hopeahoitoaine ja Pearl toimivat paremmin. Pikaista toimintaa ja silotusta kaipaavalle Biozell Hopeahoitoaine on passeli, kun taas naamiota halajavalle Color Mask Pearl sopii paremmin. Pearl vaatii ehdottomasti pidemmän vaikutusajan ja pigmentin tehostamiseksi sen voi levittää kuiviin hiuksiin. Olen pitänyt Color Maskia päässäni reilun tunnin, ja sen jälkeen hiukset ovat ihanan sileät ja pehmeät.

kcbioz4

Pohdituttaako hopeatuotteen valinta? Oliko vertailusta apua? 🙂

 

Biozell-tuotteet on saatu testiin blogin kautta ilmaiseksi.

Comments

  1. Tää oli kyllä hyvä vertailu! Erikakin juuri esitteli hopeatuotteita, niin tämä menee niiden kanssa kyllä kanssa korvan taakse 🙂 Nuo KC:n Peallit kyllä kuulostaa kokeilemisen arvosilta!

    • Kiitos! Erikan suosittelema Fudge lähtee kyllä mullakin jossain vaiheessa kokeiluun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework