Yhden värin huuma

ORANSSI. Tuo palavan rakkauteni kohde. Oranssissa koen oloni kotoisaksi, oli kyse sitten silmämeikistä, sisustuksesta tai vaatetuksesta. Liioittelua välttääkseni nautin useimmiten oranssini pieninä annoksina, ripauksina siellä täällä ja hennompina persikan sävyinä. Välillä on kuitenkin hyvä lämäistä luomille kunnon ilotulitus ja räikeyden riemuvoitto.

Kokoelmani hurmaavin oranssi on ehdottomasti MACin pigmentti muutaman kesäkokoelman takaa nimeltään Campfire. Leiritulen loimu kaipaa usein seurakseen vahvan rajauksen ja runsaan ripsivärin, mutta muille luomiväreille sanon jyrkän ein. Ehkä hiilenmusta tai kekäleenpunainen voisi sopia, mutta Campfire pärjää yksinäänkin vallan mainiosti.

Vaikka yritän hiljalleen totutella viileämpään sävymaailmaan, sykkii sydämeni aina eniten lämpimille sävyille. Palaneeksi poltetusta terrakotasta ketunkarvan kautta marenkipersikkaan kaikki oranssin eri sävyvivahteet ovat mieleeni.

 

Mikä on sinun intohimovärisi?

 

Comments

  1. Joo, oranssi on varsin imarteleva väri kun on siniset silmät. Mulle tosin intohimoväri on aina vaan vihreä 🙂

  2. Pakko kyllä sanoa, että ihmettelen näitä ylistyskommentteja. Useimmat meikit täällä rehellisesti sanottuna aika kauheita. Ei tee ainakaan mieli ostaa mitään näistä tuotteista. Opetelkaa meikkaamaan.

    • Hei Anna ja kiitos kommentistasi, vaikka se olikin ilkeä. Jokaisella on toki oma mielipiteensä meikeistäni, mutta rakentava kritiikki ja suoranainen haukkuminen ovat täysin eri asioita 🙂 Olisin mielelläni kuullut, miten olisin voinut tätä(kin?) meikkiä teknisesti parantaa vähättelyn sijaan. Eihän sitä meikkaamista muuten opi, ellei saa itseään parempien opetusta 😉

      Valitettavasti näitä tuotteita ei voi muutenkaan ostaa, sillä ne eivät ole enää myynnissä. Toivoisin sinulta myös jatkossa asiallisempaa kommentointia: jos sinulla ei ole hyvää tai rakentavaa sanottavaa, ole kiltti äläkä jatkossa kommentoi lainkaan. Säästytään molemmat mielipahalta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework