Wet ’n Wild: Silent Treatment

Pari postausta sitten kerroin ostaneeni otsikon paletin sekä toisen WnW:n kolmen värin paletin. Ihastelin I’m Getting Sunburnedin pigmenttiä, mutta Silent Treatmentia en ehtinyt sen kanssa samaan aikaan testata. Mutta kyllä tämäkin vain yllätti!

Auringonvalossa.

Salamalla.

Tiedän, että Wet ’n Wildin luomivärit ovat pigmenttisiä ja pehmeitä, mutta silti joka kerta hämmästelen merkin hinta-laatu-suhdetta. Kolmen värin simppeleillä seteillä on hintaa muistaakseni 4,95 euroa eli yksi luomiväri ei maksa paljon mitään laatuunsa nähden. Paleteissa on useita eri komboja aina arkisista vaaleista sävyistä kirkkaisiin bileväreihin asti. Kolmen värin paleteista suurin osa näyttää rantautuneen Suomeenkin, mutta kahdeksan sävyn paletteja saatiin hetki odotella. Karkkipäivän Sannin mukaan ”Wettikseltä” ilmestyy myös kausikokoelmia ja muita ihanuuksia, joita ei ikinä tänne Suomeen asti saada 🙁

Silent Treatment -paletti on mukava sekä arkikäyttöön että bilemeikkiin. Ylimmäinen haaleanvaalea persikan sävy on ihana sekä kulmaluulla että pelkästään luomella, aivan täydellinen sävy sekä talveen että kesään! Aluksi pelkäsin ettei tässä olisi riittävästi pigmenttiä, mutta voi mikä hohde tässä onkaan. Keskimmäinen sävy on hankala kuvailla: tumma likaisenruskea kultaisella kimalteella. Tämä sävy on todella pigmenttinen ja siten ideaali esim. smoky eye -meikkiin. Alin harmahtava taupe on myös monipuolinen hohtavalla ja lilaan taittavalla koostumuksellaan. En arvannut että minulle sopisi näin kylmän sävyinen luomiväri mutta niin vaan tämä näyttää hyvältä 🙂

Ensimmäisen meikeistä tein pikkujouluihin, ja pidin luomivärien lisäksi erityisesti rajauksen onnistumisesta. Pitkään aikaan en ole näin onnistuneesti saanut silmiäni rajattua! Tein rajauksen WnW:n H2O-linerilla käyttäen linerin oman harjan sijaan E.l.f:in angled eyeliner brushia. Nykyään nämä erilliset rajaussiveltimet ovat minulle välttämättömyys, linereiden omien sutien kanssa en enää ala pelaamaan. Poskipunana E.l.f:in Blushing Rose ja huulilla jälleen Natural Coden kiilto sävyssä Frosty Berry.

Oivoi miten huonosti sävyttynyt kuva 🙁

Levitin koko luomelle paletin alinta taupe-sävyä, ja tässä todella tulee ilmi sen lilaan taittava hohde. Luomivakoon käytin keskimmäistä tummaa sävyä hyvin kevyesti ja kulmaluulle vaaleinta sävyä, tein siis huomaamattani aivan paletin ohjeiden mukaan. Ripsivärinä hieman hankala, mutta kivasti volyymia tuova Maybelline Falsies Volum’ Express.

Arkimeikkiin levitin koko luomelle persikansävyä ja lisäsin Sweet As Candy -paletista ulkonurkkaan ja luomivakoon lämmintä ruskeaa. Tämä on aivan ihana yhdistelmä, ja tarvittaessa sitä saisi terävöitettyä esimerkiksi ruskealla rajauksella. Ripsivärinä toimii arkikäyttöön erinomainen Max Factor Lash Extension Effect ruskeana.

Seuraavaksi luvassa I’m Getting Sunburned -paletilla tehtyjä meikkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework