We Care Icon huulikiilto, sävy Magic Metal

Tylsiä nämä tuotenimiotsikot, mutta mielikuvitukselle on ollut muuta käyttöä tänään (esseiden kirjoittamista).

Ostolakkoni oli kestänyt jo huimat kolme päivää, kunnes eksyin Sokoksen alennusmyynteihin hankkimaan siskolleni synttärilahjaa. Sokoksen oman merkin, We Care Iconin, sarja on osittain uudistumassa ilmeisesti, sillä suuri määrä luomivärejä ja huulikiiltoja oli alessa. Luomivärit olivat hankalan sävyisiä ja ankeita, mutta huulikiillon nappasin sekä itselleni että siskolle.

Olisin IsaDoran holiday-kokoelmasta halunnut kultaisen huulikiillon, mutta en lopulta raaskinut laittaa siihen niin paljoa rahaa (hinta pyöri joulun tienoilla jossain päälle kympissä) ja onhan mulla noita kiiltoja… Kuitenkin haksahdin tähän koska a) hinta 2,90e ja b) vielä kivempi kullan hohde kuin IsaDorassa.

We Care Iconin (nimihirviö!) huulikiillossa on vaahtomuoviapplikaattorin sijaan sivellin. Aluksi vierastin tätä, sillä sivellin tuntui jotenkin löysältä. Totuin kuitenkin nopeasti tähän ja tämähän on itse asiassa jopa kätevämpi kuin vaahtomuovimötikkä. Itse aine on aika kevyttä, ei kovin tahmaista. Tuntuu huulilla miellyttävältä, vähän samanlaiselta kuin Natural Coden huulikiillot. NC:n huulikiilto on aavistuksen paksumpaa ja pigmenttisempää.

Sävyä tämä antaa huulille hyvin hennosti, tulos olisi voimakkaampi jos olisin pohjustanut huulet. Harvemmin kuitenkaan huulikiillon kanssa jaksan huulia sen enempää meikata, joten sävy on siihen nähden ihan hyvä. Huulet kimaltelevat ihanan kultaisina ja glitteriä/shimmeriä on kivasti 🙂 Myös siskoni tykkäsi kiillon koostumuksesta (hänelle ostin pinkin Strawberry-jotain sävyn). Tämä onkin helppo tuote, jos ei halua korostaa huuliaan liiaksi mutta tahtoo mukavan kosteuttavan, sävytetyn kiillon muun meikin seuraksi.

Täytyykin käydä ostamassa vielä pari sävyä lisää, nyt kun halvalla saa…

Onko muilla kokemuksia We Care Iconin tuotteista?

Comments

  1. Mä ostin ale-korista saman sarjan huulikiillon, enkä pitänyt siitä. Mun makuun liian tahmaista, ja siveltimellä onnistuin vain saamaan paksusti huulten reunoille (ja vähän yli) 😀 Eikä mun kappale pysynyt huulilla juuri lainkaan…

  2. Mun mielestä taas tämä ei ollut laisinkaan tahmainen verrattuna esimerkiksi Smashboxin huulikiiltoihin. Tietty sävyjen välillä voi olla vaihtelua, yleensähän punaiset ja muut pigmenttisemmät ovat tahmeampia.

    Natural Coden huulikiilto on kuitenkin pigmenttisempää, mutta myös jollain tavalla vähemmän tahmaista 😀 Selitän nyt ihan ristiin, mutta NC:n huulikiilto on toiminut mulla tosi hyvin huulirasvan korvaajana keveytensä ansiosta. Ja silti siitä saa vähän väriäkin 🙂 Eli kannattaa kokeilla sitä seuraavaksi, NC:n kiiltoja on välillä Vapaa Valinnoissa (ja muissa saman konsernin kaupoissa) tarjouksessa hintaan 4,50e, välillä jopa 3,90. Normihinta niille on noin 6,90e.

  3. Ostin just eilen WCI:n huulikiillon. Musta niissä joissakin sävyissä on aika paljonkin pigmenttiä, esim. toi mun Perfect Purple antaa aika mukavasti väriä, mutta sitten taas toiset sävyt on kevyempiä 🙂 Tahmaisuuskeskusteluun en osaa sanoa mitään kun en huulikiiltoexpertti ole ja totakin olen kokeillut vaan kerran.

  4. Juu kyllähän se pigmenttisyys on niin paljon sävystäkin kiinni. Tää kultainen on just hyvä arkikäyttöönkin, pigmenttisempänä tää ois enemmän ”make up statement” -kamaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework