Vuoden ihanin huulikiilto: Huda Beauty Lip Strobe Angelic

Tukholman ostoksia esitellessäni lupasin, että tästä kaunokaisesta kuullaan vielä. Nyt Black Friday -ostokrapulan jälkimainingeissa (enkä edes ostanut paljoa, lupaan!) on hyvä hiljentyä hetkeksi meikkivarastojen äärelle ja suoda kunnioitusta kokoelmasta jo löytyville helmille.

Kuten Huda Beauty Lip Strobe -huulikiillolle sävyssä Angelic.

Bongasin Angelic-sävyn alun perin Virven huulilta ja sävy oli niin kertakaikkisen ihana, että olihan se saatava. Myös koostumus kiillossa on mitä mainioin: se ei ole lainkaan tahmea ja jopa kosteuttaa huulia hitusen. Tavanomaista ihonkuoriutumisongelmaa en kohtaa tämän aarteen kanssa, vaan yhteiselomme sujuu kaikin puolin mehukkaasti.

Lip Strobe tuo huulille selkeästi havaittavan sävyn ja nenään vienon, toffeisen tuoksun. Parasta huulikiillossa on sen moniulotteinen, lähes hologrammimainen kiilto ja aivan uusiin ulottuvuuksiin sen kanssa pääsee, kun alle lisää nestemäisen huulipunan.

Suomishoppailijoiden harmiksi joudun toteamaan, että Huda Beautya saapi vain meren takaa elikkäs Sephoran autuailta metsästysmailta (Ranskan ja Puolan Sephorat toimittavat Suomeen, mutta kiskurimaisilla postikuluilla). Noin 23 euroa maksava huulikiilto ei ehkä istu kaikkien budjettiin, mutta omassa kappaleessani näkyy jo sen verran vajausta että harkitsen toista samanmoista. Kertokaa, olenko hullu vai ihan tavanomaisen sekaisin?

Lähimmäksi Lip Stroben upeaa hohtoa pääsevät Sigman Lip Switchit (mainoslinkki), joissa ei kuitenkaan vaikuta olevan aivan niin paljoa pigmenttiä.

 

Oletko tutustunut Huda Beautyn meikkeihin? Onko sinullakin suosikkituote, jota ei saa kovin helposti hankittua?

 

Psst. Vinkkaan vielä, että työpaikallani elevenillä on viikonlopun ajan käynnissä Black Weekend -alennukset, ja maanantaina saadaan Cyber Monday -kivaa. Klikkaa siis alla olevaa banneria, jos mielit tehdä hyviä ostoksia 😉 Sunnuntaihin asti 50e ostoksista saa 20% alennuksen ja 200e ostoksista 30% alennusta. Lisäksi valikoima tuotteita on alennettu huiiikean edullisiksi, itse ostin ghd-raudan puoleen hintaan!

Comments

  • Ei vitsit, unohdin Cultbeautyn ihan täysin! Olin niin jumittunut Sephoran 😀

 1. Tilaukseenhan lähti heti. 😀 Sai vielä vähän alennustakin, niin mikäs sen parempaa. Kauniilta näyttää sulla ja ihanan raikas kokonaisuus.

  • Luulen kyllä, että ihastut! On kyllä tosi ihana kiilto, hyvä koostumus ja toimii just vaikka ilman silmämeikkiäkin 🙂

 2. Jumituin termin ihonkuoriutumisongelma. Minulla on hyvin usein tuo vähän useankin punan kanssa, Lumene pahimpana. Luulin että se on omas mielikuvitustakin kun en ikinä ole kenenkään kuullut mainitsevat asiasta . Mistä se voikaan johtua? Diorit tekee samaa ja Lancomen in Love ja Lavera.Väri ikään kuin haihtuu ja sitten tekee mieli pureksia nahan riekaleita . Smashboxilta löytyi nyt lupaava ja Rimmelin kanssa olen pärjäillyt.

  • Luulen, että toi johtuu ihan omasta ihotyypistä myös (tai huulten ihosta). Jotkut tuotteet sitten oikein boostaa sitä kuoriutumista, varsinkin mulla juuri huulikiillot on sellaisia. Olen kuullut muidenkin kärsivän tästä ongelmasta, eli ei olla ainoita! 😀 Ja just noin mäkin teen, pureksin sit niitä huuliriekaleita ja sehän ei mitään kaunista ole. Mulla kuoriutuu huulet vähän päivittäin, vaikka en käyttäis mitään tuotteita – liekö sitten että pureksin niitä tiedostamatta koko ajan, vai onko syynä kuivuminen?

 3. On kyllä mielettömän upean näköinen! Täytyy tilata itsellekin testiin näitä, vaikka kiiltoja en niin usein käytäkään. Hudan huulilakat on myös tosi hyviä 🙂

  • Tää on kyllä superhyvä, suosittelen! En olekaan testannut Hudan normipunia, tekis kyllä mieli 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework