Voidemainen poskipuna kotikonstein

Jaan nyt tämän monelle varmasti itsestäänselvän vinkin siitä, miten puuterisesta poskipunasta saa helposti tehtyä voidemaisen. Uskokaa tai älkää, olen vasta viime aikoina löytänyt tuotteiden sekoittelun ilon 🙂

Voidemaisten poskipunien etu puuterimaisiin tai irtoposkipuniin on niiden läpikuultavan kostea, ”dewy”, koostumus. Myös käyttö voi olla helpompaa, kun sormia käyttäen punan saa juuri siihen kohtaan kasvoja kuin haluaakin.

Keksin tämän simppelin reseptin kotitekoiseen voideposkipunaan sattumalta: mietin, miten tulisin useammin käyttäneeksi suosikkiposkipunaani, Lily Lolon Ooh La La -sävyä. Tuntuu, että irtonaisen puuterikoostumuksensa takia tämä poskituote on jäänyt paitsioon tarttuessani mieluummin sen pressattuihin sisariin. Ajattelin, että voidemaisena kokisin käytön helpommaksi ja näin tästä yhdestä poskipunastani tulisi jotenkin ”special” ja sitä olisi näin motivoivampaa käyttää.

Miksasin pienen määrän (noin teelusikallisen kärjellisen) poskipunaa ja reilunkokoisen tipan primeria, Diego Dalla Palman Universal Make Up Basea*. Näin kotitekoinen poskipuna valmistui alta aikayksikön! 🙂 En varmastikaan ole ensimmäinen, joka tämän yhdistelmän on kämmenselälleen sekoitellut mutta yhtä kaikki olin aika innoissani kun ”mää ihan itte” keksin tällaisen supertoimivan jipon.

Punan voimakkuutta on helppo säädellä lisäämällä pigmenttiä ja uusia sävyjä on mahdollista muodostaa sekoittamalla kahta eriväristä poskipunaa seokseen.

Kasvoilla silikoninen primer tekee poskipunasta läpikuultavan ja lookista tulee välittömästi todella raikas. Lisäksi puna pysyy huippuhyvin, kiitos pohjustajan ominaisuuksien. Kokeilin tätä niksiä myös irtoluomiväriin, mutta siinä primer tummensi ja yksiulotteisti sävyä liiaksi.

Oliko tämä vinkki teille hyödyllinen vaiko jo tuttua peruskauraa? 🙂

* tuote saatu testiin blogia varten.

I made my own cream blush by mixing Lily Lolo Ooh La La powdery blush and Diego Dalla Palma Universal Make Up Base*. Primer makes the blush dewy and fresh and makes the blush stay on the cheeks whole day. You could even mix two different shades and make your own blush!

I’m propably not the first one discovering this out but I’m still very excited 🙂

Was this a useful tip to you? 🙂

* got this free for testing. 

Comments

  1. Ei pöllömpi ajatus! Tähän asti olen taputellut huulipunia poskille, mutta niiden häivyttelyssä on hieman työstämistä ennen kuin koostumus sulaa. 🙂

    Täytyykin heti lähteä kokeilemaan tätä. Naamaprimeria minulla ei ole, mutta ehkä tuo luomivärinpohjustaja (Shadow Worx) toimii yhtä hyvin! Kiitos vinkistä! 🙂

    • Luulisin, että mikä vain silikonipohjainen tuote toimii tämän kikan ollessa kyseessä 🙂 Kiva juttu, että tästä oli hyötyä!

  2. Minä olen muistaakseni joskus sekoittanut ihan vaan kasvovoiteen kanssa. Olin jo vallan unohtanut koko kikkakolmosen, kiitos muistutuksesta! Mulle noi puuterimaiset poskipunat on jo niin itsestäänselvyys puuterimuodossaan, että en jotenkin ole ollenkaan osannut ajatella niitä minkään kanssa sekoittelevani. 😉 Heti alkoi tehdä mieli kokeilla!

    • Ihana kuulla, että jollekin muulle tästä on myös hyötyä! 🙂 Erityisesti tykkään tässä siitä, että primer pidentää poskipunan kestoa. Välillä kun jotkut poskipunat tuppaavat hieman haalistumaan päivän mittaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework