Virkeäsilmäisen rajaus

Sunnuntain ratoksi leikitellään hieman paitsi pigmenteillä, myös valkoisella rajauksella. Oikeastaan rajaus on liukuväri, eli jippoja on tässä luomilla useampia.

Koko luomella on MAC-pigmentti sävyssä Tan. Tan on ihana, vaaleanpunaiseen vivahtava hiekkainen sävy. Se toimii erittäin hyvin yksinkin, joten en kokenut tarpeelliseksi tummentaa luomivakoa tai ulkonurkkaa mitenkään.

Rajaus on jälleen tehty Cameleonin body paint -maalilla. Jännän tästä valkoisesta rajauksesta tekee se, että ulkonurkkaa kohden liukuvärjäsin sitä hieman Tan-pigmentin väriseksi.

Näin valkoinen rajaus asettuu hieman nätimmin kokonaisuuteen. Yksinään se oli hieman liian yliampuva, vaikka raikastikin katsetta kivasti. Rajauksesta näkee hyvin, kuinka pigmenttinen Cameleonin valkoinen on: täysin peittävä viiva muodostui ensivetämällä.

Pahoittelut nakuhuulista, taisin unohtaa huulimeikin koko päivältä ja kuljin pelkän huulirasvan varassa.

Kuuluuko rajauksilla leikittely sinun meikkirepertuaariisi? 🙂

Comments

 1. Upea rajaus! Saa sut oikein hehkumaan, wau!:) Mulla on aina väsyneennäköiset silmät, joten tuollaista piristysrajausta täytyisi kyllä päästä kokeilemaan.

  • Oi kiitos Saana Minerva! 🙂 Kokeile ihmeessä valkoista rajausta, tekee ihmeitä ^_^

 2. Minä niin ihailen sun hiusten sävyä. <3

  Tuo valkoinen rajaus näyttää tosi kivalta nuorilla. Se oli kovasti muodissa 2000-luvun alkupuolella. Käytin itsekin silloin toisinaan. Nyt en ole vuosiin kokeillutkaan.

  • Joo, mäkin tykkään tästä edelleen ihan hirmuisen paljon. 🙂

   Muistan hämärästi tuon muodin. Viime kesänä se taisi myös olla aika hitti ainakin catwalkeilla. Suosittelen kokeilemaan, vähän piristystä ilmeeseen 🙂

  • Kiitos paljon hilbert 🙂 Rajaus on kyllä todella raikas ja hyvä lisä arkipäivänkin meikkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework