Vinkkejä joulun hajuvesiostoksiin

Päätin tänä vuonna koota kätevän kollaasin joulun toivotuimmista tuoksuvista lahjoista. Näitä kaikkia kokoelmani tuoksuja voi yleisesti luokitella pehmeiksi, jopa puuterisiksi sekä kukkaisiksi ja siten hyviksi lahjaideoiksi minkä tahansa ikäiselle naiselle. Tämä luokittelu ei kuitenkaan tarkoita, että tuoksut olisivat mitäänsanomattomia! Jokaisessa näistä on oma viehätyksensä ja pikku jipponsa, joka tekee hajuvedestä erityisen.

Hajuvesilahjat 2012

Jimmy Choo by Jimmy Choo: tämän ostin viime jouluna äidilleni, mutta se ei silti ole tanttatuoksu. Tässä hedelmäistuoksussa on vivahdus kukkaa, mutta yleismääritelmänä tämän voisi sanoa olevan aika makea. Moni haistaa tässä muun muassa toffeen ja sokerin. Pohjatuoksu kuitenkin asettuu mielestäni rauhallisemmaksi, jopa myskiseksi. Tämä ei kuitenkaan ole ällömakea samalla tavalla kuin lakritsinen Diesel Loverdose.

Guerlain La Petite Robe Noire: tätä kuvaa mielestäni parhaiten sana ”saippuainen”. En tarkoita tätä nyt sellaisessa elähtäneessä palasaippuamielessä, vaan miellyttävällä tavalla hyväntuoksuisen tasapainoisessa. Tämäkin on sekoitus kukkia ja hedelmiä, mutta vähemmän hyökkäävässä kombinaatiossa kuin Choon hajuvedessä. Tämä olisi valintani turvatuoksuksi päiviin, kun en oikein tiedä miten päin olisin. Päätynee varmasti hyllyyni jossain vaiheessa.

Lancômen La Vie Est Belle: tämä on jakanut mielipiteitä moneen suuntaan. Itse haistan tässä klassisen tyylikkään, joskin hieman liian varman päälle pelatun, kukkaisen tuoksun gourmand-vivahteilla. Uskon, että tästä tulee monen naisen suosikki helppokäyttöisyytensä ansiosta. Tämä ei Choon lailla taita älyttömästi makean puolelle, vaan pysyttelee ennemminkin kukkaisena.

Elie Saab Le Parfum: arvioni voi lukea täältä.

Lancôme Trésor In Love ja Trésor Midnight Rose: In Love on luottohajuveteni. Midnight Rose lähtee yhtä ruusuisempaan suuntaan ollen voimakkaampi kukkaisuudessaan kuin In Love. Se taittaa haistamani mukaan myös hieman myskiin, ja soveltuu hyvin varsinkin varttuneemmalle naiselle. Ikärajoja en kuitenkaan pitäisi mitenkään liukuvina, parikymppinen voi kokea Midnightin ihan yhtä lailla omakseen 🙂

Marc Jacobs Dot: tämä ihanan pirteä ja leikittelevä pullo on oiva asu hajuvedelle, joka niin ikään on makean ihana. Dot on ollut varsinkin nuorempien naisten suosiossa marjaisuutensa ansiosta. Pohjatuoksu kuitenkin rauhoittuu vaniljaisempaan suuntaan ja tämä onkin mukavan monipuolinen tuoksu erikoisia pulloja rakastavalle. ”Pilkkukin” saattaa päätyä minun omistukseeni jonakin päivänä.

Löytyykö toivelistalta jo joku näistä? Osaisitko suositella jotain muuta hajuvettä lahjaksi?

These all would be great christmas presents for (nearly) any woman. Floral+fruity, that’s the way I like it.

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework