Viikonlopun värit

Eikös niin, että joskus on hyvä hieman revitellä?

Päätin pitkästä aikaa tarttua Clarinsin vuoden 2014 kausipalettiin, joka on huippuihana kaikkine Brasilia-sävyineen. Ajatus lähti sinisestä rajauksesta ja noh, homma jotenkin karkasi käsistä.

Colours of Brasilia -paletin oranssi on niin tavattoman ihana, että olihan sitäkin osaksi silmämeikkiä laitettava. Tällä kertaa tosin hillitysti ja ruskean kera. Aaah tuo sininen rajaus on niin tavattoman ihana, että näitä kuvia katsellessa tulee himo tehdä se uudelleen!

Mun silmään sopii parhaiten värikäs silmämeikki huomaamattoman poski- ja huulipunan kanssa, mutta tällä kertaa päätin tehdä homman eri tavalla. Valitsin sekä poskille että huulille puhtaat, kirkkaat sävyt ja kokonaisuudesta tuli upea! Poskipuna on yksi kaikkien aikojen rakkauksistani, eli Nars-merkin Exhibit A joka on superpigmenttinen, kirkas punainen. Punainen joka ei nojaa kylmään tai lämpimään on ideaali ainoaksi punaksi, sillä se sopii ihan kaiken kanssa.

Myös huulet ovat rakkautta alusta loppuun: MACin Heroine-rajauskynä on mattainen violetti, joka toimii meikissä kuin meikissä statement-sävynä. Värikkyydestään huolimatta meikki oli tasapainoinen ja kaikin puolin mun mieleen. Värit on erittäin jees myös meikissä!

 

Meikkaatko koskaan kirkkailla sävyillä?

 

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework