Vihreän yksinkertainen ylistys

Zuiin luomiväripaletti pääsi intensiiviseen käyttöön heti saapumisestaan lähtien. Vaikka olinkin lumoutunut ennen kaikkea paletin persikkaisesta sävystä, päätin kokeilla myös kokovihreää meikkiä. Vihreä ei ole minulle silmämeikissä ongelma, toisin kuin esimerkiksi violetti jonka koen todella hankalana sävynä jostain syystä.

Luomella on käytetty kaikkia paletin vihreitä sävyjä: vaaleinta sisänurkassa, keskivihreää keskellä ja tummaa sammaleensävyä ulkonurkassa. Hyvin klassinen silmämeikin sävyjen asettelu, joka toimii aina. Rajauksena on Emerald-silmänrajauskynä, joka kaikessa vihreydessään sopii lookkiin hyvin. Välillä nimittäin laitan mustan rajauksen ihan vain sen takia, ettei kaikki olisi niin yhteen sävytettyä. Kontrasti on päivän sana, mutta joskus kannattaa suosiolla sävytellä yks-yhteen.

Meikin tehtyäni ihmettelin, miksen käytä vihreää useammin. Vihreä ei riitele silmien tai ihon värin kanssa, vaan päin vastoin tuo kasvoille virkeyttä ja piristystä. Tykkään!

 

Koska sinulla on viimeksi ollut vihreää luomiväriä?

 

Paletti saatu testiin maahantuojalta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.
Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

8 thoughts on “Vihreän yksinkertainen ylistys

 • 3.6.2015 at 15:22
  Permalink

  Tosi upea meikki. Vihreä vaan on aina niin <3. Itsellä on tainnut viimeksi olla vihreää luomiväriä viime viikolla.

  Reply
  • 4.6.2015 at 20:44
   Permalink

   Kiitos Jonna! 🙂 Vihreä on mahtava, pitäisi ehdottomasti antautua sen pauloihin useamminkin. Edes rajauksen tai vastaavan muodossa!

  • 4.6.2015 at 20:44
   Permalink

   Kiitos Nella! (: Yllätyn joka kerta siitä, kuinka kivalta vihreä mulla näyttääkään. Moni kun arastelee sitä ihan turhaan 🙂

 • 3.6.2015 at 22:51
  Permalink

  Kaunis ihana Elisa. <3 Mullakin on kyllä huomenna vihreä päivä!

  Reply
 • 6.6.2015 at 11:08
  Permalink

  Vihreä on mun suosikki heti niiden perus-nude-ruskea -tyylien jälkeen. Todella kaunis! 🙂 Mulla on myös vähän ongelmaa violetin kanssa – ei niinkään ihan tumman, mutta vähän vaaleampien sävyjen.

  Reply
  • 8.6.2015 at 13:47
   Permalink

   Joo, just ne vaaleat viileät violetit on pahoja! En osaa yhtään käyttää niitä 😀 Näytän aina joltain yläaste-Elisalta sellaisten kanssa. Täytyy kuitenkin yrittää opetella, kun en haluaisi olla värirajoittunut :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.