Vihreän yksinkertainen ylistys

Zuiin luomiväripaletti pääsi intensiiviseen käyttöön heti saapumisestaan lähtien. Vaikka olinkin lumoutunut ennen kaikkea paletin persikkaisesta sävystä, päätin kokeilla myös kokovihreää meikkiä. Vihreä ei ole minulle silmämeikissä ongelma, toisin kuin esimerkiksi violetti jonka koen todella hankalana sävynä jostain syystä.

Luomella on käytetty kaikkia paletin vihreitä sävyjä: vaaleinta sisänurkassa, keskivihreää keskellä ja tummaa sammaleensävyä ulkonurkassa. Hyvin klassinen silmämeikin sävyjen asettelu, joka toimii aina. Rajauksena on Emerald-silmänrajauskynä, joka kaikessa vihreydessään sopii lookkiin hyvin. Välillä nimittäin laitan mustan rajauksen ihan vain sen takia, ettei kaikki olisi niin yhteen sävytettyä. Kontrasti on päivän sana, mutta joskus kannattaa suosiolla sävytellä yks-yhteen.

Meikin tehtyäni ihmettelin, miksen käytä vihreää useammin. Vihreä ei riitele silmien tai ihon värin kanssa, vaan päin vastoin tuo kasvoille virkeyttä ja piristystä. Tykkään!

 

Koska sinulla on viimeksi ollut vihreää luomiväriä?

 

Paletti saatu testiin maahantuojalta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

  1. Tosi upea meikki. Vihreä vaan on aina niin <3. Itsellä on tainnut viimeksi olla vihreää luomiväriä viime viikolla.

  2. Vihreä on mun suosikki heti niiden perus-nude-ruskea -tyylien jälkeen. Todella kaunis! 🙂 Mulla on myös vähän ongelmaa violetin kanssa – ei niinkään ihan tumman, mutta vähän vaaleampien sävyjen.

    • Joo, just ne vaaleat viileät violetit on pahoja! En osaa yhtään käyttää niitä 😀 Näytän aina joltain yläaste-Elisalta sellaisten kanssa. Täytyy kuitenkin yrittää opetella, kun en haluaisi olla värirajoittunut :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework