Viherrystä muuallakin kuin nurmikolla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monet kollegani ovat näin kevätaikaan kohkanneet vihreistä luomiväreistä (tsekatkaa vaikka Purkkimafia-siskojen meikkipostaukset!), joten päätin lähteä tähän viherrysintoon mukaan. Vihreä ja kulta kuuluu itse asiassa suosikkiyhdistelmiini, joten inspiraatio ei kauaa antanut itseään odottaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun pelaa hyvillä tuotteilla, jo kolme tuotetta riittää tuomaan intensiivisen värielämyksen luomille. Pääosassa on kultaisena hohteleva MACin pigmentti Old Gold ja sitä terästää vanhan kokoelman turkoosinvihreä Green Room. Hohtavan vihreä rajaus on saatu aikaan Oriflamen uutuuskynällä, jonka lisäsin mukaan hetken mielijohteesta. Joskus tällaiset viime hetken säädöt toimivat kokonaisuudessa erinomaisesti ja niin kävi onneksi tälle rajaukselle: kynä kantaa nimeä The One High Impact Metallic Eye Pencil*. Kynä on koostumukseltaan pehmeä ja pigmenttinen, joten tällaisiin värikkäisiin rajauksiin se on passeli.

Hups, tuotteita taisikin olla neljä. Silmän sisänurkassa on selkeästi käytetty vaaleaa sävyä tuomaan valoa ja taitaa samaa luomiväriä olla kulmaluullakin. Nämä perusjutut tuppaavat unohtumaan tekstistä, kun melkein joka meikkiin ne tulee lisättyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vihreä ja kultainen ovat räikeimmillään pysäyttävä väriyhdistelmä, mutta värejä kammoksuva voi käyttää yhdistelmässä esimerkiksi tummaa mattaista oliivinvihreää ja neutraalia, vaaleaa kultaa. Niin tai näin, liitto on siunattu taivaalliseksi mätsiksi mitä tulee silmämeikkeihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oranssit, kiiltävät huulet tasoittavat kokonaisuutta juuri sopivasti, oranssi nimittäin korostaa vihreää silmämeikkiä ja toisin päin. Kevyenä oranssisena kuultopunana toimii Jane Iredalen ihanan kosteuttava Just Kissed -huulituote*, josta on tulossa arvio myöhemmin.

Posket kannattaa jättää hillityiksi ja sipaista vain vienon hento kerros persikkaista punaa. Varjostukset peilaavat vahvuudellaan silmämeikin tummuutta, mutta mielestäni niitä ei välttämättä kokonaisuuteen tarvita. Minulla oli tiedossa iltamenoja, joten halusin varjostaa kasvot hieman vahvemmin kuin arjessa.

 

Mikä seuraavista on eniten mieleesi: papukaijan värikirjo, tilhimäiset väripilkut vai varpusen arkiharmaa?

 

* tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Comments

  1. Wau! Mielettömän kaunis meikki. Tästä inspiroituneena taidan huomenna koittaa jotain saman tyyppistä itsekin (iik!) 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework