Vielä ehtii ihastua kesälakkoihin

Suurin osa Suomesta on nyt ihanan, aurinkoisen kesäsään vallassa. Vihdoinkin! En ole tänä kesänä ollut ihan niin hellefani kuin aiempina vuosina, mutta kyllä kuulkaa kesäaurinko saa tämänkin melanoomanvälttelijä-varjossaistujan hymyileväksi. Aurinkoinen päivä on sopiva hetki esitellä osa Isadoran kesälakkakokoelmasta, eli just ne ihanimmat lakat. Upein kaikista, meganeon Ocean Dive, nähtiin jo toukokuussa mutta muut testilakat ovat saaneet hieman odottaa oikeanlaisia kuvausolosuhteita ja inspiraatiota.

Essien kesäkokoelma ja Isadoran kokoelma sisältävät aika samankaltaisia sävyjä: hentoja persikoita, pirteää limeä, kirkasta punaista ja erilaisia sinisiä. Laadultaan Isadora ja Essie ovat minusta aika tasavertaisia: ainoa moitteen sana löytyy Isadoran siveltimistä, joissa olen kohdannut useammin hapsottavia karvoja kuin Essien vastaavissa. Siveltimissä on samasta leveydestä huolimatta muitakin eroja. Isadoran sivellin on muodoltaan hiukkasen paksumpi kuin Essien ja Essien sivellin levenee kärkeä kohti Isadoran ollessa tasainen koko matkalta. Sävyt ja pysyvyys ovat kuitenkin samaa loistavaa laatua ja Isadoran lakat ovatkin Essien jälkeen mun lemppareita.

Vaaleimmat sävyt vaativat peittääkseen kahdesta kolmeen kerrosta, mutta levittyvyys on kuitenkin todella hyvä eikä kaljuja kohtia lakkapintaan tule. Sunny Lime on hieman tummempi ja keltaisempi kuin Essien Chillato, joka taittaa enemmän vihreään. Limonade taas on selkeästi vihreä ja kynnellä raikkaamman sävyinen kuin pullossa. Lakkauksesta tulee mieleen ihan pääsiäinen, puput ja rairuoho!

Näiden kahden sävyn kanssa ollaan samoilla värikartoilla Essien kanssa. Isadoran Shell Pink on selkeästi vaaleanpunaisempi kuin persikkainen Peach Side Babe, mutta kahden punaisen välillä en löydä niin suurta eroa. Isadoran Happy in Red on kirkas punainen, kun taas Essien Sunset Sneaks vivahtaa enemmän vadelmaan. Tavallinen lakkaaja tuskin tarvitsee molempia. Kaikki Isadoran lakat ovat tasavarmoja suorittajia, joista useimpien kanssa pärjää kahdella värikerroksella.

Essien ja Isadoran kokoelmat ovat siis hyvin samankaltaisia, mutta pidän Isadoran kokoelmaa helpommin lähestyttävänä. Kirkkaat neonsiniset ja -turkoosit tuovat pikantin lisän kokoelmaan, kun taas Essien kokoelma jää sävyiltään hitusen valjummaksi jos lakkoja rinnakkain katselee. Minulle kuitenkin Essien kokoelma oli kokonaisuutena onnistuneempi ja löysin sieltä pari kokoelmassani uniikkia sävyä, kuten valkoisen shimmerlakan ja hennon pistaasisen Chillaton. Niin tai näin, molempien merkkien lakkoja voin ilolla suositella!

 

Vieläkö aiot kesälakka-apajille vai kaipaatko jo luumuisia syyssävyjä?

 

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework