Vice 3 -paletin testiajo

Ensimmäinen meikkini Vice-paletilla sai odottaa hetken aikaa, sillä valo-olosuhteet olivat kuvaamisen (ja meikkaamisen) suhteen onnettomat. Halusin tallentaa luomivärien sävyt täydellisesti, joten maltoin paletin suhteen mieleni yllättävän pitkään.

Valitsin mukaan alustavia suosikkisävyjäni ja pari pelottavaa violettia. Lopputulos oli oikein onnistunut!

Liikkuvalla luomella on useamman punertavan sävyn liukuväri, jota terävöittää luomivaon kaksi eri violettia. Yritin tehdä terävämmän linjan punaisten ja violetin välille, mutta se onnistui vain osittain. Näin kermaisia sävyjä on vaikea olla häivyttelemättä toisiinsa liikaa!

Meikistä tuli tulinen ja savuinen tunnelma. Yritys mahduttaa kuusi eri sävyä samaan meikkiin tuotti siis tulosta ja viihdyin tässä lookissa. Jopa niin mieluusti, että taisin heti seuraavana päivänä tehdä samanlaisen… Hiukan tylsää ehkä 😉

Jo ensileikki sai minut rakastamaan Vice 3 -palettiani hartaasti. Odotan innolla, millaisiin kokeiluihin tämä monipuolinen luomiväri-ilotulitus minua vielä innoittaakaan.

Miltä näyttää? 🙂

Comments

  1. Haluaisitko kertoa vielä tarkemmin mitä sävyjä käytit? Myös mun oli pakko hommata tää paletti itselle joululahjaksi, pari meikkiä olen jo päässyt kokeilemaan, mut toisen tuoma inspiraatio ei ole ollenkaan pahitteeksi 🙂

    • No totta kai! 🙂 Silmän sisänurkassa ja kulmaluulla on viileä vaaleanpunainen Truth, hieman sen päällä sisänurkassa aavistus Alienia, keskellä liikkuvaa luomea oranssihtava Sonic ja ulkonurkassa Alchemy. Luomivaossa taas pelottavat violetit eli ulkonurkassa lämpimämpi Bondage ja keskemmällä Vanity.

      Tsekkaapa myös uusi riikinkukkomeikki, siinäkin on ollut Vice 3 tositoimissa 🙂

    • Aaaaa kiitos ihana! <3 Apinoi ihmeessä, ois aivan mahtavaa nähdä sun versio samoista sävyistä! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework