Vautsi, mikä viikonloppumeikki!

Viikonloppu. Mitenkäs sitä voisi vähän hullutella meikin kanssa? Mulla olisi ehdotus: värikäs alarajaus.

Olen arka rajaamaan silmiäni niiden alta, sillä tuntuu ettei se oikein sovi silmänmuotooni. Olen kuitenkin keksinyt oivan kikan lieventämään epäsopivuusefektiä, nimittäin alarajauksen paksuntamisen. Tiedän, ei kuulosta kovin loogiselta, mutta yleensä jos ohut luomivärirajaus alaluomella näyttää jotenkin väärältä, auttaa rajauksen maltillinen isommaksi häivyttäminen. Näin kävi ainakin minun silmissäni: tummanvihreä, hieman kökön näköinen alarajaus muuttui hetkessä salonkikelpoiseksi.

Aivan alaripsirajan tyveen olen ensin värittänyt hieman tummanvihreällä kajalalilla ja sitten häivyttänyt kajal-jälkeä hillitysti tummanvihreällä luomivärillä. Vaaleanvihreä väri sisänurkassa tasapainottaa vaikutelmaa ja tuo kirkkautta silmiin. Yläluomella on vain yksi väri, raikas persikka.

Alarajauksen tukena on terävälinjainen nestemäinen rajaus yläluomella. Musta rajaus tuo ylä- ja alaluomen värit yhteen ja tasapainottaa niitä. Käyttämäni luomivärit ovat jälleen Zuiin Breeze-paletista, josta en tosiaan ihan heti päässyt eroon kun sen olin korkannut. Seuraavassa postauksessa on jo ihan uudet tuulet, lupaan!

 

Olisiko tästä viikonloppumeikiksi?

 

Luomiväripaletti saatu maahantuojalta testiin.

Comments

  1. Hei, vautsi! Oli pakko itsekin kokeilla vastaavaa ja täytyy sanoa, että tää on kyllä tällaiselle arkajalka-meikkaajalle kuin meitsi ihan huippukeino saada vähän väriä silmämeikkiin! Kiitos vinkistä! :-*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework