Vastavärit ne yhteen soppii

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Energisellä sinisen ja oranssin yhdistelmällä on hyvä aloittaa taistelu arkea ja maanantaita vastaan. Hus, pois maanantaipedot!

Silmien tähtenä on Ilonalta saatu Shiro Cosmeticsin TARDIS-luomiväri (Dr. Who -fanit, käsi ylös!) ja huulilla puolestaan MAC Morange. Sen suuremmitta selittelyittä ylös, ulos ja arkipuurtamisen kimppuun.

 

Onko maanantai sinulle päivä muiden joukossa vai erityiskammottava 24-tuntinen?

 

Comments

 1. Maanantai on päivä muiden joukossa, koska meillä ei eletä ma-pe rytmissä. 🙂

  Mielettömän piristävä ja kaunis meikki. <3

  • Mulle maanantai on vasta viimeisen vuoden ajan ollut joku pelottava mörkö, jota vastaan täytyy taistella mitä kummallisimmilla keinoilla. Argh!

   Kiitos paljon <3 Kommenttisikin oli niin ikään piristävä!

 2. Upea meikki! Ja riippuu hiukan millä fiiliksellä täytyy töihin lähteä, jos on huono viikko tulossa niin se on se helvetillinen 24-tuntinen ja jos on mukava viikko tulossa niin se on päivä muiden joukossa 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 3. Hieno. Uskallan yhdistää korallisen poskipunan tai huulet siniseen, mutta kunnolla oranssi; siitä pitää saada malli. Kiitos 🙂

  • Kiitos! 🙂 Ehdottomasti kannattaa yhdistellä, kunhan tosiaan sävyerot ovat selvät ja yhtä kirkkaat molemmissa. Esimerkiksi tummansinisen smokyn kanssa poltetun ruskeanoranssiset huulet voisivat olla hitti.

 4. Moi! Ei liity mitenkään postaukseen, mutta osaisitko suositella minulle tummille silmänalusille peiteväriä tai olisiko mitään vinkkejä? Minulla on erittäin tummat silmänaluset, peiteväri karkaa juonteisiin heti kun sen laittaa, ja jää öljyisen tuntoiseksi, minkä takia silmämeikkikin leviää, ja sen takia pitää puuteroida silmänalusia aika paljon, mikä taas vanhentaa ja kuivattaa silmänalus ihoa. Silmäni vuotavat aika herkästi minkä takia myös peiteväriä lähtee pois.

  • Moikka! 🙂 Mulla olisi sulle kolme suositusta.

   MAC Pro Longwear -peiteaine: tämä tuntuu olevan kollegoiden keskuudessa se suosituin peiteaine ja mullakin on hankintalistalla. Käytin pienen testeripurkillisen tätä ja voin sanoa, että Pro Longwear on todella pigmenttistä ja pysyvää. Mulla juonteisiin karkailu on ongelma, mutta tämä jotenkin jumahti paikalleen ja juonteet nousivat ongelmaksi vasta päivän mittaan. Saa tilattua Stockan nettikaupasta, tai jos olet Tampereen, Turun tai Helsingin Stockkaa lähellä niin hae ihmeessä testeri!

   Estée Lauder Double Wear -peiteaine: tätä saa niin ikään Stockalta ja myös Sokokselta. Double Wear -sarja on superpysyvään meikkiin tarkoitettu ja muistaakseni Karkkipäivän Sanni tykkäsi myös tästä peiteaineesta. Samantyylinen MACin kanssa, ikään kuin jämähtää paikalleen.

   Benefit Erase Paste: tämän nimeen vannoo muun muassa Kissis-blogin Heini. En ole itse päässyt hypistelemään (toisin kuin kahta aiempaa), mutta on kuulemma kostetuttava ja tarpeeksi peittävä tummillekin silmänalusille. Tämä täytyy tilata sokkona ulkomailta, muistaakseni on vaaleampaa ja tummempaa sävyä.

   Toivottavasti näistä on apua! Ymmärrän hyvin tuon tuskan, kun ei millään viitsisi puuteroida silmänalusihoa liikaa. Mainitsen tässä myös Joe Blascon peiteaineen ja Make Up Storen Cover All Bluen, jotka tosin viime kokeilemani mukaan ovat aiiiika kuivaa jankkia. Käy kuitenkin hypistelemässä myös nämä läpi, jos purkkimuotoinen peiteaine viehättää enemmän kuin nuo nestemäisemmät.

 5. Aiiivan mahtava maanantai-meikki! Sai hymyn huulille, vaikka muuten tämä päivä ei ole ollut mitenkään herkku. Kiitos 🙂

 6. Onpa piristävä meikki! Pitäisi itsekin repäistä joskus ja laittaa oikein värikästä luomiväriä, mutta se saisi työpaikalla taatusti katseita osakseen. Ehkä kuitenkin tässä keväällä vielä innostun, kun näytit hyvää esimerkkiä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework