Vastaväreilyä

Tuoksujen maailmasta on hyvä laskeutua värileikkeihin. Kaivoin pitkästä aikaa esille Urban Decayn Vice 3 -paletin, joka oli yksi lemppareistani viime vuonna. Paletista löytyy sellainen väripaljous, että minulle iskee joka kerta runsaudenpula enkä osaa päättää mitä yhdistelmää tänään luomilleni käyttäisin. Tällä kertaa teki mieli hipsutella silmämeikkiin vähän jokaista ja vaikka yhdessä vaiheessa näytti jo pahalta, on lopputulos kuitenkin mieluinen.

Luomivärit valikoituivat hyvin intuitiivisen prosessin johdattelemana, eikä minulla useinkaan ole tapana testata sävyjen yhteensopivuutta etukäteen esimerkiksi kämmenselälle. Näin toki kannattaisi tehdä, jotta onnistumisprosentti nousisi mutta mieluummin irtaudun mukavuusalueelta suorastaan uhkarohkeasti. Ääritapauksessa päädyn korjailemaan silmämeikkiä tuplasti kauemmin kuin mitä sen tekemiseen meni. Onpahan niitäkin kertoja sattunut kohdalle, kun on pitänyt pyyhkiä kaikki pois ja aloittaa alusta.

Nyt tilanne ei kuitenkaan ajautunut epätoivoon. Likaisenkultainen Brokedown ja murrettu punainen Sonic ovat suosikkejani paletista, joten niiden houkuttelemana päädyin epätavalliseen yhdistelmään. Vihreään taittavan kullan ja punaisen vastavärinraikas yhdistelmä muotoitui harmoniseksi kokonaisuudeksi, enkä niiden lisäksi tarvinnut kuin pinkkiin taittavan vaalean korostussävyn kulmaluulle ja sisänurkkaan. Alaluomella ja rajauksena on tummanharmaata.

Tämä Vice 3 -meikki on vähän erityylinen kuin mihin yleensä päädyn. Tuntuu, että häivyttelin kokonaisuutta enemmän ja tulos oli aika sattumankauppaa. Meikki on kuitenkin ihana, ja aion ehdottomasti tarttua Viceen myös jatkossa.

 

Värivalinta: annatko inspiraation johdattaa vai ovatko väriympyräsäännöt meikkisi perusta?

 

Comments

 1. Oot kyllä niiin kaunis!:) Ja meikkikin on jälleen kerran onnistunut!

  Mikä sääntöihin tulee, mä en ole edes kamalan perehtynyt värien yhteensopivuuteen, joten teen varmasti jatkuvasti jotain noloja virheitä. Mutta säännöt on tehty mun mielestä rikottaviksi myös meikkaamisessa.:)

  • Kiitos kaunis Saana Minerva <3

   Mä taas olen perehtynyt sääntöihin ja siksipä se niiden rikkominen tuntuukin niin pahalta, vaikken oikein mitään muita kuin valo/varjo-itsestäänselvyyksiä pidä muuttumattomina. Muistan joskus kun kosmetologi sanoi etten IKINÄ saa käyttää sinistä luomiväriä kun mun silmätkin on siniset! 😀 Siis todellakin käytän jos haluan.

 2. Ihanan freesi ja keväinen meikki! Itsellä meikkaamiseen pätee samat säännöt kuin pukeutumiseenkin; jos tänään tekee mieli käyttää jotain tiettyä väriä niin sitä sitten käytetään. En melkein koskaan välitä siitä, sopiiko joku tietty väri minulle, mutta yleensä olen kyllä aika tarkka siitä että esimerkiksi silmämeikki mätsää vaatetuksen sävyjen kanssa 😀

  http://highandlight.blogspot.fi/

  • Kiitos! 🙂 Musta taas tuntuu, etten ikinä oikein tajua parittaa meikkiä vaatteiden kanssa. Meikkiä kun saatan jopa suunnitella ja vaatteet valikoituvat aivan viime sekunnilla ennen lähtöä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework