Värivirikkeitä huulille

Bongasin Seppälästä supertarjouksen: kaikki Rimmelin huulipunat -70%. Pitihän sieltä sitten muutama puna tuoda kotiin, kun yhdelle jäi hintaa noin kaksi euroa 🙂 Valitsin vielä kiireessä sävyjä, jotka eivät ehkä ihan ekana olisi tarttuneet matkaan…

Kotiutin siis sävyt Tulip Pink (Moisture Renew Lipstick), Firecracker ja Indulgence. Kaksi jälkimmäistä ovat Lasting Finish -laatua.

Tulip Pink on shimmerinen ja hieman läpikuultava pinkki. Koostumus on nimenomaan kosteuttava ja mukavan tuntuinen huulilla ja sävykin oikein kiva. Ei liian pinkki makuuni, pohjasävyltään ennemmin lämmin kuin kylmä.

Firecracker on jännä sävy: koralliin taittava hailakka punainen cremepuna, ei kuitenkaan niin laimea sävy kuin kuvauksen perusteella luulisi. Oikein kevyt ja luonnollinen, mutta silti erikoinen. Täydellinen kesään!

Ylläri olikin sitten osuvasti nimetty Indulgence. Karkkipinkki parhaimmillaan! En tiedä, totunko ikinä tähän sävyyn, mutta toisaalta näin keväällä väri on oikeastaan aika piristävä. Indulgence ei myöskään ole ihan niin peittävä, vaan hieman läpikuultava laadultaan. Mietin täällä pääni puhki, että millaisen meikin tähän oikein mätsäisin.

Auttakaahan naista ja antakaa vinkkejä meikistä, joka sopisi Indulgencen kanssa 🙂 Klassiset kissarajaukset toimivat aina, mutta entäs luomiväri? Ei ainakaan valkoista 😀

Kaiken kaikkiaan tykkäsin näiden punien laadusta: levittyivät hyvin ja tekivät huulista kostean tuntuiset, varsinkin Tulip Pink. Tuoksu näissä on vähän halpa, mutta siedettävä. Lisäksi se häviää aika pian laitoin jälkeen, joten nämä ovat siten siedettävämpiä kuin esimerkiksi L’orealin Color Richet. Pysyvyydestä en osaa vielä sanoa mitään, mutta uskoisin että nämä ovat ihan peruskamaa siinäkin suhteessa. Oikein hyvä ostos siis! Halvemmissa punissa on kiva kokeilla vähän eri sävyjä kuin yleensä, mullahan olikin jo niin tuhannen tavallista punaista.

I found some Rimmel lipsticks on sale 70% off. So one lipstick cost only about 2 euros! I got shades Tulip Pink (Moisture Renew series), Firecracker and Indulgence (both Lasting Finish series). I really like the texture on these: creamy and moisturising. The smell is little cheap, though not so bad as in L’oreal Colour Riche lipsticks.


Tulip Pink: shimmery, kinda sheer pink with warm undertone. I like this since it’s extremely moisturising and easy to apply, I don’t need any lipliner with this.


Firecracker: this is a hard one. Light red leaning to coral, not so lame as it may sound. Natural, yet somehow striking and beautiful. Perfect for summer.


Indulgence: great name! 😀 Absolutely wonderful bubblegum pink, not completely opaque but still creamy and gorgeus. I don’t know if I ever get used to this colour, but maybe this summer I wear bright pink on my lips 🙂

Comments

 1. Kivan näköisiä sävyjä! 🙂 Ja onpa aika loistava tarjous, kun huulipunille jäi hintaa vain 2 euroa. Onkohan tuo tarjous voimassa kaikissa Seppälän liikkeissä? Voisin käydä itsekin hamstraamassa joitain kivoja sävyjä.

  Hmm, mulla tuli ihan ekana mieleen tuon Indungelcen kanssa joku vihertävä silmämeikki. Siis semmoinen raikas mintunvihreä tai vastaava. Tosin aika värikäs lopputulos ois varmasti, mutta jos tykkää värikkäästä, niin vois olla aika keväinen meikki.

  Tuommoset meikit kans sattui silmään Peoplen sivuilla:

  http://www.peoplestylewatch.com/people/stylewatch/gallery/0,,1549620,00.html

  Kultaa ja vaaleanpunaista helmiäistä. Ihan kivat nuokin.

  • Ei vitsit, mintunvihreä olis ton kanssa just ihana! Pakko toteuttaa heti huomenna 🙂 Kiitos myös kuvalinkistä. En ois ikinä keksiny ite tuota minttua.

   Jotenkin oon ihan pulassa tämmösten sävyjen kanssa, joista en oo ennen ollut kiinnostunut ja joita en siten oo tiiraillut muidenkaan huulilta. Olen järkyn kateellinen kaikille, joilla tulee heti meikki-ideoita vähän oudommistakin sävyistä. Kai se vaatii vaan kokemusta meikkaamisesta ja omalta mukavuusalueelta poistumista.

  • Niin joo, ja tuosta Seppälän tarjouksesta en osaa sanoa. Vaikutti siltä, että Rimmelin meikit poistuvat heidän valikoimastaan (siellä oli myös ikivanhoja MSCHICin meikkejä alessa) ja siksi ovat niin halpoja. En tiedä onko joka Seppälässä edes ollut Rimmeliä myynnissä, joten hankala sanoa :/

 2. Minäkin olisin ehdottanut vihreää, juurikin jotain kylmää sävyä. Toinen mikä tuli mieleen oli sellainen aika luonnollinen viileähkö vaaleanpunertava vaalea beige/rusehtavanvaaleanpunertava taupe (öh, en oikein osaa kunnolla kuvata mitä haen) ja hyvin tummanruskeat rajaukset. Sininen toimii pinkin kanssa myös ja tuohon voisi joku turkoosi sopia kivasti näin keväällä. Saa vaan vähän olla varovainen sen kanssa ettei tule turhan hutsahtava vaikutelma. 😉

  • True Blood -paletistani löytyy juuri tuollainen vaaleanpunertava beige, silläkin voisi kokeilla 🙂

   Voi ei, hutsulta en kyllä tosiaan haluaisi näyttää 😀 Tai no, voishan se olla fashion statement jo itsessään… Katsotaan, jos uskaltaisin kokeilla sinistä. En tykkää sinisestä kovin paljoa, joten sen käyttö on silmämeikissä jäänyt hyvin vähälle. Turkoosista sen sijaan tykkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework