Kesän ykköslempparein asia meikissä!

Saatu ilmaistuote.

Ei ole mikään salaisuus, että lempparimeikkeihini kesäisin kuuluvat kaksi asiaa: voidemaiset luomivärit ja värikäs rajaus. Nyt luodaan katse tuohon jälkimmäiseen, sillä heti lumien kokonaan sulettua (eli siis viime viikolla HEH HEH) käteni ohjautuivat automaattisesti kohti rajauskynistä kirkkaimman värisiä. Ihana syvänsininen sopii todella monelle ja kun siihen yhdistää vaaleaa ruskeaa, niin voi pojat ja tytöt siinä on kuulkaa raikas meikki!

Aiempia rajausmeikkejäni voi bongailla näistä postauksista: turkoosi, toinen turkoosi, tummansininen, tummanvihreä ja kirkkaanvihreä.

Tykkään pitää silmämeikin koossa tarkkareunaisella siipirajauksella, mutta mikä jottei voisi värikkään alarajauksen toteuttaa ihan sellaisenaan ilman yläluomen kikkailuja. Se olisi varmasti hyvin editorial-tyylinen ratkaisu, mutta samalla huoleton ja helppo.

Vaaleat mattaluomivärit antavat estradin kokonaan siniselle, joten niihin kannattaa turvautua mikäli kokee ettei ole vielä valmis rajausta suurempaan väri-iloitteluun. Jos taas haluaa säväyttää, vastavärit on kova juttu: aiemmin mulla on nähty yhtä suosikkiyhdistelmistäni eli sinistä ja oranssia.

Sininen rajauskynä valikoitui jo jokin aikaa sitten testattavaksi saapuneesta pr-pussista. Kynä on L’Oreal Paris Infaillible Gel Crayon 24H Waterproof sävyssä I’ve Got The Blue. Väri on todella hyvä, kirkas ja puhdas sininen ja geelikoostumus levittyy luomelle helposti. Vedenkestävä kynä ei valitettavasti kykene yläluomella käytettynä kamppailemaan rasvoittuvia silmäluomiani vastaan täydellisesti, mutta alaluomella se pysyy moitteetta. Yläluomella pohjustajan kanssa ei ole ongelmaa. Erityisplussa alle 8 euron hinnasta!

Oletteko muuten nähneet nämä Linda Hallbergin suunnittelemat Mood Crayon -kynäsetit?! Olis niin mun juttu!

 

Iskeekö suhun värikäs rajaus? Anna vinkki kesän kuumimmasta meikkityylistä!

Comments

  1. Ihana sininen:) Mä ainakin käytän värikkäitä rajauksia ympäri vuoden, en tietenkään joka päivä, mutta aika usein. Tuollainen kirkas sininen, sekä turkoosi on just kivoimpia, kun halua väriä silmiin:)

    • Värikkyys ympäri vuoden on ehdottoman ihana juttu! 🙂 Turkoosi ja sininen on just sopivia tosi monelle, tulee heti raikas fiilis. Ihanaa kuulla, että muutkin tykkää värikkäistä lookeista <3

  2. Sulla on kyllä niin upeat ripset! Mäkin tykkään värikkäistä rajauksista varsinkin kesällä 🙂 En muutenkaan enää paljoa käytä mustaa rajausta, mielummin senkin sijasta tumman harmaata tai tummaa ruskeaa. Pieni ero, mutta tekee kuitenkin katseesta vähän pehmeämmän 🙂

    • Kiitos! 🙂 Tosiaan rajauksen väriä muuttamalla on helppo tehdä muutoksia lookkiin. Harmaa on mulle vähän vaikea meikissä, mutta ruskeaa suosin kyllä mäkin!

  3. Mä rakastan kanssa värikkäitä alarajauksia, etenkin kesällä! Aika usein se on joku sininen, turkoosi tai vihertävä, mutta myös oranssit ja keltaiset yms on usein käytössä 🙂

    • Värit jee <3 Ne on vaan niin piristäviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework