Takuuvarma meikin piristys: värikäs rajaus

*Teksti sisältää mainoslinkkejä.

Okei, myönnän heti kättelyssä että tästä meikkityylistä on ihan muutama postaus ilmestynyt aikojen saatossa. Värikäs rajaus kun on yksi niistä vakiokikoista, joiden avulla raikastan meikkiä säännöllisesti. Näissä kuvissa rajaus näkyy vähän huolellisemmin toteutettuna ja paritettuna tummanruskeaan alarajaukseen – fiilis on heti aika erilainen, kuin epätarkalla kajal-rajauksella.

Meikissä palasin myös vanhaan suosikkituotteeseeni, *MACin pigmenttipurkkeihin. MAC-irtopigmentit ovat arjessa aikaavieviä käyttää, mutta niillä saa iholle tavanomaista luomiväriä näyttävämpää jälkeä. Pigmentit ovat oikeastaan ammattilaisille tarkoitettuja tuotteita, mutta ei ole mitään syytä miksei taviskin voisi niillä meikata.

Multa löytyy lähestulkoon kaikki MAC-irtopigmentit varastosta joko *pienessä erikoiskoossa tai ihan täysikokoisina. Tässä meikissä on käytetty smaragdinvihreää Emerald Green -sävyä. Kiinnitän MACin pigmenttijauheen *Fix+-suihkeen avulla, mutta hommaan toimisi myös ammattilaisten käyttämä *Mixing Medium -kiinnitysneste.

MAC-irtopigmenttien kanssa oikeastaan vain taivas on rajana. Yksi MAC-meikkaajien käyttämä kikka on sekoittaa muutamaa eri sävyistä pigmenttijauhetta kasvoöljyyn – näin syntyy kauniin kuulas, persoonallinen korostustuote. Irtopigmentin värittömään huulikiiltoon sekoittelu tuo jänniä efektejä paitsi huulimeikkiin myös koko kasvoille.

Kuulisin mielelläni, onko joku muukin tykästynyt MAC-irtopigmentteihin vai koetaanko ne liian vaivalloisiksi käyttää?

Miten kikkailet meikissä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework