Vamppilakkaa

Kauneusmessuilta ostamani Color Clubin tumma burgundinpunainen lakka aiheutti paitsi välittömän rakastumisen tunteen, myös yhtä äkkinäisen vamppi-efektin.

Kuten aiemmin kerroin, löysin tämän lakan ainokaisena neljän euron alekorista ja sävynumerotarra oli päässyt tippumaan pois. Myyjä epäili, että tämä saattaisi olla jostain talvikokoelmasta.

Luonnossa lakka on aika lähellä pullon sävyä, ei noin punainen kuin kynsillä tässä.

Joka tapauksessa tämä sävy on aivan ihana! 🙂 Nyt saan tosin käyttää sitä kyllästymiseen asti liittyen rooliini eräässä näytelmäproggiksessa. Samoin tutuiksi ovat tulleet Grimasin cake-pohja sävyssä DE sekä pari purkillista itseruskettavaa… Maskit ovat niin tujut, että vapaapäivät vietän mieluiten meikittä. Rundia on tähän liittyen jäljellä joulukuun alkuun asti, joten postaustahti saattaa hieman hiljentyä. Sen jälkeen onkin luvassa juttua mm. juurikin niistä itseruskettavista (pelkään jo tosissani tanoreksiaa!) sekä teatterimaskin perusjutuista.

Miten teillä menee? 🙂

I just love this burgundy colored nail polish. Awesome 🙂

PS. You’ll soon hear about self-tanning products and theatre make-up…

Comments

  • Niinhän se taitaa tehdä 🙂 Itse olin onneksi ysärinä niin muksu, etteivät tällaiset mielleyhtymät meikeistä välttämättä nouse ihan ekoina mieleen.

  • No miltei kaikkihan jo kuiskii johonkin ”menneeseen” tavalla tai toisella.Kaikilla sävyillä on ollut aikansa ja paikkansa.Värimaailmakin kiertää sitä kehää samoin kuin muoti.

 1. Tämä on muuten aika varmasti sävy nimeltä Feverish Snow Queen-kokoelmasta vuodelta nakki 😛 joko 2007-2008 tai sitten vielä aiempaa, interwebs ei osannut kertoa (tai mie en osannut hakea)

  Miulta löytyy siis tämä sama, mutta vasta tajusin, että olen nimenyt sen blogissa useaan otteeseen väärin Feverediksi.. Ja eikun korjaamaan D:

  • Kiitos Melli tiedosta! 🙂 Superhienoa tietää nyt, mistä lakasta oikein on kyse. Swatchien perusteella näyttää ainakin ihan samalta.

   Voi ei, mä en edes varmaan jaksaisi korjata tuollaisia kirjoitusvirheitä… 😀 Täytyy siis toivoa, ettei sellaisia ole sattunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework