Vaihtelua mineraalirintamalla

Saatuja ilmaistuotteita.

Ilahduin kun kuulin, että Suomeen saapuu uusi mineraalimeikkisarja. Kaiken lisäksi pääsin katsastamaan tämän merkin, Everyday Mineralsin, valikoiman etukäteen ja valkkaamaan testiin kasan tuotteita.

Kuivan ihoni suhde mineraaleihin on kaksijakoinen. Uusia mineraalipuutereita kokeillessa takaraivossa kolkuttaa aina pelko siitä, vetääkö meikkipohja ihoni entistä korppuisemmaksi ja hilseileväksi. Nyt ilmassa oli kuitenkin lupaus rakkaustarinasta, sillä Everyday Mineralsin meikkipohjan saa valita oman ihotyypin mukaan: jojoba on kuivalle iholle, semi-matte normaalille ja matte rasvoittuvalle iholle. Myös peiteaineet ja ihonväriä korjaavat puuterit saa valikoitua näiden kolmen tyypin väliltä. Ihan loistava juttu!

Tornin päällimmäisenä on aurinkopuuteri Gimme a Kissimmee, sen alla poskipunat All Smiles ja Primrose ja pohjimmaisena jojoba-meikkipohja sävyssä Golden Light 2W. Pohjatuotteissa on mahtavaa myös se, että nolla-sävy on melkein paperinvalkoinen ja sävyvalikoimaa löytyy myös toiseen suuntaan kiitettävän paljon. Lisäksi sävyn saa valittua myös ihon pohjavärin mukaan. Keltaiselle pohjasävylle on Warm (W), neutraalille Neutral (N) ja viileälle Cool (C). Oma ihoni on vaalea ja keltapohjainen, joten Golden Light 2W sopii mulle ihanteellisesti. Kesäksi voisin harkita astetta tummempaa 3W:tä, vaikka ruskettumista välttelenkin.

Pikkuiset purkit ovat vihreä korjausväri (jojobana tietty) Mint ja ruskea, pigmenttinen silmänrajaus sävyssä Brown Eyed Girl. Silmänrajaus on puuterimuodossa, joten se sopii yhtä hyvin myös kulmille ja käytettäväksi koko luomella luomivärin tapaan.

Tässä vielä testisipaisut tuotteista. Golden Light 2W on selkeästi keltapohjainen ja vaalea, ja yllätti peittävyydellään! Gimme a Kissimmee näyttää todella pelottavan tummalta, mutta annostelu on tämän aurinkopuuterin ydin: pikkuinen murunen kabukiin, ja neutraalin ruskeat varjostukset syntyvät helposti.

All Smiles ja Primrose ovat poskipunia kahdesta ääripäästä. All Smiles on superpigmenttinen, kirkas oranssi joka sopii erityisen hyvin tummalle iholle. Primrose taas on hennon lohensävyinen puna, jolla överit eivät ole mahdollisia. Primrose sopii siis kalkkilaivan kapteeneille ja huomasin sen mukautuvan ihon omaan sävyyn, sillä mulla se on melkein korallinen eikä hempeän vaaleanpunainen.

Mint levittyy iholle hyvin ja tällä korjausvärillä saa piiloon aika pahojakin punoituksia, kunhan jaksaa hieman kerrostaa. Mulla suurin tarve punaisuuden taitolle on nenän molemmin puolin ja leuassa, ja niihin tämä Mint on juuri hyvä. Brown Eyed Girl on älyttömän pigmenttinen, kulmakarvoihin sitä riittää ihan pieni hippu!

everyday_minerals_tuotteet_kokemuksia_mint_jojoba_ennen_jälkeen_mnl

Ennen-jälkeen kuvasarja koko pohjatuotevalikoimasta. Ensin kuvassa on nakunaama, jossa peittoa kaipaavat etenkin silmänympärykset ja punoittavat posket. Kakkoskuvassa on hento kerros Mint-korjausväriä pahimmissa kohdissa, eli näpyissä, poskilla ja nenänpielissä. Kolmoskuvassa päälle on lisätty kabukilla pyöritellen keskipeittävä jojoba-pohja, ja hyvältä näyttää. Punoitukset eivät enää paista kuvasta ja silmänympärykset ovat selkeästi neutraalimman sävyiset. Vikassa kuvassa on lisätty varjostukset, poskipuna (All Smiles) ja ehostettu kulmat Brown Eyed Girlillä. Kuvan saa klikkaamalla isommaksi.

Mun täytyy vielä erikseen nostaa esille tämä viimeinen kuva, sillä se kertoo Everyday Mineralsin meikkipohjasta kaiken tarpeellisen. Mineraalipohja sulaa iholle aivan täydellisesti ja lopputulos on kauniin kuulas, mutta silti peittävä. Pohja ei kiristele edes poskipäillä tai silmänalusilla, vaan tuntuu hyvältä läpi päivän. LOISTAVAA.

Hintahaitariltaan Everyday Minerals on mielestäni suorastaan edullinen. Meikkipohja maksaa 19,90 euroa ja on todella riittoisaa tavaraa. Poskipunat ovat 15,90 euroa ja aurinkopuuterit 19,90 euroa. Korjaus- ja peitevärit ovat 13,90 euroa. Pigmenttinen silmänrajausväri on hinnaltaan 14,90 euroa, ja sillä tekee kulmat ja rajaukset varmaan viisi vuotta tästä eteenpäin.

Everyday Mineralsia saa toistaiseksi ostettua merkin omasta nettikaupasta. Sieltä voi tilata myös näytteitä meikkipohjasta pelkkien postikulujen hinnalla. Näin joulun alla suosittelen katsomaan myös kategorian Paketit-alle. Siellä on aivan ihania, eri tuotteista koostettuja lahjapakkauksia!

 

Oletko jo ehtinyt tutustua Everyday Mineralsiin? Entä mineraalimeikkeihin ylipäänsä?

Comments

 1. Samaa sanaa meinasinkin heti käyttää, kuulas eli kauniin kuulas iho ja meikki. Näihin kävimme messuilla hieman tutustumassa ja kenties näitä voisi joskus testaillakin. 🙂 Ihanaa alkanutta viikkoa Elisa <3

 2. mä olen tilannut vasta näytteet, enkä niitäkään oo vielä koittanut. Oli jotenkin tosi vaikeaa pähkäillä mitkä sävyt vois olla mulle sopivia. Mutta jojobalta odotan paljon 🙂

  • Kyllä se sävy sieltä löytyy! Mineraalipohjassa sekin on hyvä, että yleensä ne sulautuu ihoon niin hyvin ettei pieniä sävyvaihteluita ees huomaa vaikka pohja oiskin pikkuisen eri sävyinen kuin iho. 🙂

 3. Mä oon aikaisemmin käyttänyt monta purkkia EM:n pohjia. Sitten se vähän jäi, kun piti tilailla ulkomailta. Mutta tykkäsin kovasti ja nyt voisi innostua uudelleen, kun saatavuus parempi. Huomasin, että nuo sävyjen nimet ovat vaihtuneet, joten uuden sävyn metsästyskin olisi edessä. Kaunis pohja kyllä ja meikki kokonaisuudessaan!

 4. Tutustumisvaiheessa ollaan EDM:n kanssa. Muuten mineraalimeikit on ollut tuttuja reilut pari vuotta ja olen yleisesti ottaen niistä tykännyt. Juuri kirjoitin blogin puolelle Bellapierrestä ja vanha lempparini on Barefaced Beautylta. 🙂

 5. joskus vuosia, vuosia sitten tilailin noita edm:iä usasta. olivat silloin aika jauhoisia eivätkä sopineet iholleni, voisinkin nyt kokeilla uudestaan. ovat kai muuttaneet koostumuksia, joten ehkä uudet sopisivat paremmin.

  ihan aiheeseen liittymätön kommentti. blogisi on ihana ja oikein mieltä virkistävä. olen selaillut vanhoja postauksiasi (olen aika uusi lukija) ja huomasin, kun mainitsit sairastelustasi. oletko tehnyt tai ajatellut tehdä postausta aiheesta? ymmärrän toki, että blogi voi olla ensisijaisesti iloisten ja mukavien asioiden paikka. olen kuitenkin itsekin pitkäaikaisesti sairas opiskelija, ja olisi tosi hienoa kuulla, millaisia kokemuksia toisilla vastaavassa tilanteessa olevilla / olleilla on. ja miten sinnittelee vaikkapa opintojen kanssa.

  ihanaa joulunalusaikaa ^^

  • Nykyään jauhoisuudesta ei ole tietoakaan, varsinkaan jos valitsee tuon kosteuttavan jojoba-pohjan. Se ihan sulaa iholle <3

   Kiitos ihanasta kommentista ja postaustoiveesta! Mun on itse asiassa pitänytkin tehdä juttua yliopisto-opiskelusta ja helposti voisin yhdistää siihen myös pitkäaikaissairaan näkemyksen. Siitä tosiaan on ihan liian vähän juttua blogeissa. Sulle kanssa ihanaa joulun odotusta, katsotaan josko vielä tän vuoden puolella summaisin vähän yhteen yo-kokemuksia 🙂

 6. Kyllä vaan!! Oon ihan rakastunut näiden Semi- mattepohjaan, ja myös yksi korostuspuuteri on vienyt mun sydämen ihan täysin. Ihanan huolellinen ja informatiivinen postaus taas kerran, murunen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework