Uusin sivellintulokas

Taannoiselta Turun reissulta tarttui mukaan pieni lisä sivellinperheeseen. Suuntasin tuttuun tapaan MACin tiskille ja kun olin jo valmiiksi harkinnut ostokseni, ei kassan kautta tarvinnut kotiuttaa kuin yksi kulutustavara: MAC 219.

alhaalta ylös: MAC 239, 219, 217

Tässä kuvaa 219-siveltimestä kahden muun (likaisen) MACin luomivärisiveltimeni kanssa. 219 lähti mukaani etenkin sen takia, että aiemmat saman lafkan siveltimet ovat käytössä osoittautuneet mitä oivimmiksi kumppaneiksi. Pulleahko 217 on ideaali paitsi häivyttämiseen ja luomivaon tummennukseen, myös utuiseen koko luomen meikkiin. Tiheällä 239:llä puolestaan onnistuu niin pigmenttien painaminen luomelle kuin tarvittaessa koko silmämeikin teko häivytyksiä myöten.

219 on ideaali etenkin levitettäessä tummaa varjostusta luomivakoon: kynämäisellä, mutta tarpeeksi pehmeällä siveltimellä tekee tarvittaessa myös häivytyksen ja alaluomen luomivärirajauksen. Mikäli tykkää enemmän pienistä siveltimistä noin yleensä, voi 219:llä tehdä silläkin tarvittaessa koko meikin. Very nice, siis!

Nyt alkaa MAC-siveltimieni kokoelma olla aika lailla ihannetilanteessa. Käytän niitä kaikkia aktiivisesti ja olen keksinyt niille käyttötapoja myös yksinään, kun matkameikkipussiin ei mahdu mukaan kuin yksi luomivärisivellin. Voinkin siis lämpimästi suositella MACin laadukkaita siveltimiä ja eritoten näitä kolmea kaverusta kaikille. MACin siveltimet kestävät oikealla hoidolla varmasti pitkään: omani pesen vähän vaihdellen joko merkin omalla puhdistusaineella (hintaa noin 10 euroa) tai ihan vain miedolla Fairy-vesi-seoksella.

Hintaa MACin siveltimillä on mallista riippuen 25-29 euroa, eli halvasta lystistä ei ole kyse. Kuitenkin Stockmannille on usein saatavissa 20%-alekuponkeja, jotka kannattaa hyödyntää tällaiseen pienen ikuisuuden kestävään hankintaan.

I bought the third essential eyeshadow brush from MAC: the legendary pencil brush 219. It is perfect when doing a dusty smoky eye or applying dark eye shadow on outer V or crease. If you prefer smaller brushes it is easy to create whole look with this single brush.

Other MAC brushes I own are blending brush 217 and basic eyeshadow brush 239. 217 is perfect, well, for blending and if you’re in a hurry it is possible to use it alone to create foggy look on the whole lid. 239 works well with basic powdery eyeshadows but offers also a great application for both pigments and Paint Pots.

With the right care these brushes surely will last years so I don’t consider 25-29 euros / 28-34 dollars / 20-24 pounds necessarily overpriced. But please remember to buy your brushes from authenticated MAC seller, such as MAC’s own stores!

Comments

    • Se on oikein hyvä sivellin kyllä 🙂 Varsinkin matkoilla, kun sillä voi multitaskata muutkin silmämeikin osa-alueet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework