Uusin Inglot-viisikkoni

Teki hirveästi mieli kirjoittaa otsikoksi ”uusin Inglot-vauvani”, mutta en ajatellut ihan niin lässyksi ruveta tämän viisikon kanssa vaikka Inglotin luomivärinapeista hurjasti tykkäänkin.

Nyt seuraa siis kauan sitten luvattu ja kaivattu esittely. Hankin tämän uusimman viisikkoni jo helmikuussa, mutta blogin puolella ei varmaan kertaakaan ole nähty näitä sävyjä in action. Tilanne korjaantuu näillä näppäimillä, kun lisään swatch-kuvat näistä kaikista. Tein siis jokaisella sävyllä yksivärisen meikin, lisänä on korkeintaan kajalkynää ja ripsaria, sekä tummemmissa lookeissa pikku sipaus highlighteria (Inglot pearl 393 / Inglot shine 31).

Here we go:

Inglot pearl 423 & shine 31

Tämä kaksikko rokkaa yhdessä!

Inglot shine 31

Kullanvärinen, highlighteriksikin sopiva shine 31 pärjää luomella kivasti yksinäänkin. Siinä on jännä violetin vivahde, joka tekee siitä uniikin sävyn kokoelmissani.

Inglot pearl 423

Luumun värinen pearl 423 on väri, jota en ihan heti olisi palettiini valinnut. Onneksi valkkasin, sillä tämä violetti ei ole yhtään liian kylmä sävy minulle: tällä saa loihdittua ihanan savuiset silmät bileisiin. Tietty harmaus tekee tästä minunkin lämpimänsävyiseen ihooni sopivan.

Inglot pearl 433 & shine 15

Nämä kaksi taas ovat yhtä aikaa kesäisiä ja syksyisiä. Yhdessä ehdottomasti syksyisiä, mutta erikseen juuri sopivia biitsipäivään.

Inglot pearl 433

Vihreä pearl 433 nojaa ihanasti sammaleenvihreisiin, murrettuihin sävyihin. Tämä ei värinä kuitenkaan ole liian tunkkainen, kiitos runsaan kullanhohteen. Mikäli kammoat vihreitä luomivärejä, tästä on hyvä aloittaa.

Inglot shine 15

Oranssipersikka shine 15 oli ensimmäinen palettiini päätynyt nappi, ja ihan nappivalinta olikin 😉 Väri on kirkas ja pigmenttinen, mutta silti tarpeeksi kevyt toimiakseen myös yksinään luomella. Tähän olisi ihana yhdistää jokin vaaleanpunainen väri, olisi aivan Pretty Sweet -blogin emännän oloinen meikki se.

Inglot pearl 409

Sain hetken odotella viidettä osaa palettiini, ja se olikin perinteisesti (ja hieman tylsästi) ruskea pearl 409. Ensi kerralla valkkaan Inglot-palettiini kyllä jotain aivan muuta kuin ruskeaa, vaikka se onkin käyttökelpoinen ja neutraali sävy!

Inglot AMC pearl 406 (vasemmalla ylhäällä), shine 42 (vasemmalla alhaalla), pearl 409 (keskellä oikealla)

Tässä vielä vertailukuva muihin Inglot-ruskeisiini, keskiruskeaan AMC pearl 406:aan ja tummanruskeaan shine 42:een. Ilmeisesti shine- ja pearl-koostumukset ovat suosikkejani.

Yleisesti Inglotin luomiväreistä: kaikki testaamani ja ostamani sävyt ovat olleet helposti levittyviä, pigmenttisiä ja löytyypä satojen luomivärien joukosta täysin uniikkejakin sävyjä. Koostumusjaottelu helmiäisiin (pearl), mattoihin (matte), hohtaviin (shine) ja glitterisiin (DS, Double Sparkle) toimii. En oikein tiedä, mitä AMC-etuliite joidenkin luomivärien edessä tarkoittaa, mutta käsittääkseni kyseessä on Inglotin oma ”erikoiskoostumus”. Osaisko joku lukijoista valaista asiaa?

Vaikka meikkaaminen ei kovin kiinnostaisi, suosittelen satsaamaan Inglotin luomiväreihin. Ne ovat takuulla hyviä, neliönapit kestävät ikuisuuden ja luomivärit saa valita itse. Yleensä kaupan valmiissa luomiväriseteissä on yksi-kaksi sellaista sävyä joita ei ikinä tule käytettyä, mutta Inglotin myyjän kanssa kokemattomampikin meikkaaja löytää varmasti itselleen sopivat sävyt. Myös magneettipakkaus on kätevä ja tarpeeksi tukeva ottaa matkalle mukaan. Paletteja on saatavissa kahden luomivärin kokoisista alkaen.

Löytyykö lukijoilta paljon Inglotia? 🙂

Hintatiedot ja nettikauppa löydettävissä täältä.

This is my newest Inglot palette. I really like the texture and pigment is really good! I can happily recommend these to everyone, even if you’re not experienced in make up 🙂

Comments

  1. Mulla on yksi viiden kokoelma kanssa, jotenkin kun kaikki hehkutti niitä niin kovasti joka paikassa niin odotin että ne on maailman parhainta antia, ja olinkin sitten hieman pettynyt, onhan ne hyviä, en sitä sano etteikö olisi, mutta ei ne minusta silti mitään maailman parhaita ole, voi olla että odotin blogien perusteella ihan liikaa 🙂

    • Niin, ehkä tämä hehkutus on pikemminkin parhauden sijaan paras hinta-laatusuhde-hehkutusta 🙂 Itse suosittelen ja tykkään Inglotista erityisesti tasalaatuisuuden vuoksi: edes kalliimmilla selektiivisillä merkeillä ei ole itsestäänselvyys, että kaikki luomivärit olisivat pigmenttisiä, pehmeitä tai hyvin levittyviä (valitettavan kuuluisia tästä ovat erityisesti Dior ja MAC). Ja myös tuo sävyjen kirjo ja valintamahdollisuus on ihan huippujuttu.

      Halvoista brändeistä suosittelen Wet ’n Wildia (jos puhutaan siis luomiväreistä) ja keskihintaluokasta tätä Inglotia. Nämä kaksi ovat nimenomaan hyviä hinta-laatusuhteeltaan, parhaushehkutuksiksi laittaisin Tarten, MACin ja muut sellaiset ihanuudet, joista silloin tällöin vaahtoan hullun kiilto silmissä 😀

  2. Mä olen himostellut Inglotin luomivärejä jo kauan, ja pitäisikin hankkia meikkipakkiin tässä jossain välissä sellainen iso paletti. Varsinkin erilaisia nudeja ja neutraaleja tarvitsen aina paljon! 🙂

  3. Kun ostin ensimmäisen Inglotin luomiväripalettini, jäin ihan koukkuun! Nyt niitä viiden sarjoja onkin jo kuusi kappaletta…:) Pysyy luomilla koko päivän, kunhan luomet pohjustaa. Tykkään kovasti, sillä kalliimpia luomivärejä en vaan raski ostaa.

    -Pupsu-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework