Uusi hiusväri ja -malli, iik!

Minulle kävi onnekkaasti ja pääsin hiusmalliksi KC Professionalin syksyn look-kuvauksiin. Varsinaiset kuvat saan haltuuni vasta myöhemmin, mutta oli ihan pakko tulla esittelemään uusi hiusmalli parilla nopsalla instaräpsyllä! Kuvat on otettu heti kuvausten jälkeen, siksi hieman editoriaalimainen, tumma meikki ja pörrötukka.

image

Malli lyheni pitkään polkkaan ja hiukset blondattiin, jonka jälkeen niihin sävytettiin kupari-mansikka-persikkainen, viileä vivahde. Värjäysmestari itse taisi kuvailla sävyä jotensakin sanoilla ”kylmä persikka metallinhohdolla”. Kuvaan nämä vielä kunnon kameralla, jotta sävy tallentuu kuviin oikein.

Ai niin, hiukset toteutettiin tämän hetken kuumimmalla värjäystekniikalla eli Olaplexilla!

image

Hiusmäärä keventyi älyttömästi ja vaikka vähän pelkäsinkin miltä polkka pitkän tauon jälkeen näyttää, voin olla lopputulokseen ainoastaan tyytyväinen. Hiusmallikeikoista kuulee monesti kauhutarinoita, mutta omat kokemukseni ovat olleet ainoastaan positiivisia. Olen tehnyt hiusmallikeikkoja lukion ekaluokalta lähtien ja viimeisimmät malleilut ovat muutaman vuoden takaa. Toiveitani on aina kuunneltu ja kunnioitettu, enkä ikinä ole lähtenyt epämieluisalla tukalla kotiin.

Kiinnostaisiko teitä kuulla enemmänkin hiusmallina olemisesta ja kokemuksistani? Miltä uusi persikkatukka näyttää?

Comments

  1. No HUHHUH mikä sexipommi! Tajuttoman kaunis oot Elisa :’) Kyllä sun jos jonkun pitäis tehdä mallintöitä ammatikseen. Hiusväri sopii sulle aivan täydellisesti!

  2. Näyttää oikein ihanalta! Minusta tuo väri sopii sulle aivan loistavasti! Samoin malli! Itsellänikin on pitkä polkka, tosin vähän ylikasvanut nyt, mutta tykkään, kun on tarpeeksi lyhyt kiharoille, mutta saa myös kiinni =)

    • Kiitos Paula! 🙂 Mullekin on helpotus, että tän saa kiinni. Malli ei myöskään ole turhan sliipattu, eli vähän huolettomampikin laittaminen toimii tän kanssa hyvin. Kiharruskin sujuu nyt puolet nopeemmin! 😀

    • Kiitos ^_^ Kiharat tehtiin tasapaksulla kiharruspuikolla ja avattiin kevyesti sukimalla ja harjaamalla. Aluksi ne oli aika old hollywood -tyyliset ja sitten vähä vähältä suolasuihkeen kanssa karhennettiin ja takutettiin lopputulosta, ja vikat kuvat otettiinkin jo tosi suttuisesta lookista.

    • Kiitos Heidi! ^_^ Meikki oli kyllä ihan super! En olis ikinä osannut tehdä niin erilaista lookkia itselleni, tässä kun painotus on sisänurkassa ja 70-lukulaisissa, ohuissa ja suorissa kulmissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework