Uuh ihanuutta: uudet Biancot!

Alennusmyynneistä bloggailu on jäänyt blogissani viime aikoina vähemmälle mutta nyt yritän korjata asian. Nyt seuraa myös loikkaus kosmetiikan puolelta vaatteisiin.

len onnistunut kuin varkain kokoamaan itselleni jonkinlaisen kenkäkokoelman ja kas kummaa, suurin osa kengistäni on Biancolta.

Suosittelen säilyttämään kenkiä aina laatikoissa. Onneksi Biancon
laukuissa on myös hyvä design.

Pidän Biancon kenkien muotoilusta (en tietenkään kaikkien mallien, muutamat ovat aika floppeja) ja istuvuudesta. Minulla on kapea jalka joten Suomesta on vaikeaa löytää avokasmallisia korkkareita jotka eivät lonksuisi ikävästi kantapäästä. Biancolla tällainen lesti kuitenkin useimmissa kengissään on ja olenkin parhaat ja kestävimmät kenkäni tämän kaupan hyllystä bongannut. Tässä uusi ihanuuspari jonka bongasin todella halvalla:

Miinusta Bianco saa vaikeasti irrotettavista hintalapuistaan: olen niiiin
kyllästynyt uittamaan kengänpohjia Fairy-liemessä…

Alunperin näillä nahkakorkkareilla oli hintaa huikeat 119 euroa mutta minäpä poimin ne alehyllystä hintaan 30 euroa. Sattui vielä olemaan toiseksi viimeinen pari ja vielä sellainen koko joka ei ole näytekappaleena ollut. Olen huomannut että välillä Biancolla kaikki alekengät eivät ole hyllyssä, joten myyjältä kannattaa rohkeasti kysyä mikäli omaa kokoa vielä löytyisi varastosta.

Eivätkö olekin upeat! Ja juuri passelit jalkaan. Biancolla kokoni on yleensä 38, kun muista merkeistä jalalleni sopivin on lähes aina 39. Biancon myyjän mukaan koko vaihtelee valmistusmaan ja materiaalin mukaan, joten en suosittele kenellekään kenkien ostamista kokeilematta vaikka parin pohjassa kuinka olisi ”se oma koko” numerona.

Tässä kengät vielä jalassa. Älkää välittäkö hassusta jalka-asennosta 😀 Kuten näkyy, niin kengät ovat yllättävänkin massiiviset ja huomiotaherättävät joten niihin on paras yhdistää yksinkertainen mekko.

Onko teillä suosikkimerkkiä kengissä ja tykkäättekö ylipäänsä ostella niitä?

Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

6 thoughts on “Uuh ihanuutta: uudet Biancot!

 • 26.8.2011 at 17:46
  Permalink

  Mulla on niin pieni jalka (35), että varsinki korkkarien ostaminen on tosi vaikeeta. Odotan vaan, että milloin alkavat tehdä hienoja korkkareita lapsille niin voin mennä apajille 😀 Kävelykengissä pystyy onneks ostamaan sen 36 ja laittamaan pohjallisen, mut korkkarit tuppaa usein tippumaan ja klonksumaan jos on yhtään liian isot :/ Plussaa toki se, että kenkiin ei mene juuri koskaan rahaa 😀

  Reply
 • 26.8.2011 at 18:41
  Permalink

  Voi eikä, tuo on varmasti tosi kurjaa :/ Kaverillani on sama tilanne, 35-sia ei juurikaan normikaupoista löydy. Käsittääkseni Biancolla kuitenkin useammastakin mallista on saatavilla koko 35, ellen ole ihan väärässä? Ainakin sellaisia plakaateja on joidenkin kenkien vieressä kun liikkeessä vierailee.

  Reply
 • 26.8.2011 at 21:35
  Permalink

  Hieno löytö 🙂 Itse en ole vielä oppinut korkoihin, kesällä olen ollut balleriinoilla. Talvikengissä on sentään jonkinlainen pieni ja paksu korko 😛 Niistä saa jopa hieman pituutta lisää 😉
  Ensi kesäksi olen tosin suunnitellut kenkävaraston uudistusta sekä ”korotusta”.

  Reply
 • 27.8.2011 at 10:39
  Permalink

  Mä taas olen kävellyt koroilla jo monta vuotta, en oikein enää osaa edes ostaa mitään matalia kenkiä kun ne näyttävät niin erilaiselta jalassa 😀 Tosin viime talvena oli pakko ostaa vaan jotkut ja mukaan tarttui henkkamaukan alesta litteäpohjaiset puolipitkävartiset kengät, jotka odotuksieni vastaisesti ovat kestäneet oikeinkin hyvin. Uudet talvikengät on siis tällekin vuodelle ostettava, joskaan unelma pitkävartisista nahkasaappaista ei ole sieltä halvimmasta päästä toteuttaa :/

  Reply
 • 27.8.2011 at 11:51
  Permalink

  Ihanat kengät. En pysty käyttämään noin korkeita, mutta ne ovat kauniita. Kokoni on oikeastaan 38,5, joten useimmiten sopii joko 38 tai 39. Jos ostaisin kengät netistä, ostaisin ne pohjan pituusmitan perusteella (olen ihaillut jotain vintage-kenkiä etsystä).

  Reply
 • 27.8.2011 at 13:06
  Permalink

  Anonyymi, olen ehkä elänyt jossain sängyn alla koko elämäni mutta en oikeastaan ikinä ole ajatellut että hei, kengän kokohan muodostuu myös pohjan pituudesta! ’Douh 😀 Itse olen keskittynyt lähinnä siihen lestin yleiseen muotoon ja miten se sopii jalalleni. Lenkkareissa esimerkiksi lesti on niin erimallinen että sieltä kokoni saattaa olla jo 39,5, varsinkin Nikella on pieni kokoluokitus. Ostin kerran 38,5 koon lenkkarit ja voi luoja kun ne olivatkin sitten liian pienet, olisi pitänyt olla varmaan koko 40 siitä mallista.

  Oi, eikä mulle saa edes mainita moisia etsyn apajia! 😀 Toistaiseksi olen vain kuolannut mekkoja sieltä, tilaukseen asti on päätynyt vain meikkejä mutta… Tämähän vaikuttaa houkuttelevalta 🙂

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.