Uudistunutta hohtoa kasvoille

Hohtomeikki on ollut trendin aallonharjalla jo viime kesästä asti, eikä hehkuvan ihon voittokululle näy vieläkään loppua. Näin alkukesästä iho kaipaa pronssisen värimaailman sijaan hieman vaaleampaa hohtoa ja nyt mulla olisi esitellä siihen ihan nappituote.

Kävin jokin aika sitten tutustumassa Make Up Storen uudistuneisiin tuotteisiin ja erityisen iloinen yllätys mulle oli, että merkin kulttimaineessa oleva High Tech Lighter on uudistunut koostumukseltaan. Aiemmin tämä hohtovoide oli superrasvaista ja suorastaan öljyistä, enkä suoraan sanottuna keksinyt sille kovinkaan paljoa käyttöä. Nykyään High Tech Lighter on edelleen voidemainen, mutta muuttuu iholla puuteriseksi. Näin ollen sen käyttö on älyttömän helppoa, vaikka olisi ihan aloittelija hohtotuotteiden kanssa!

Poimin mukaani myös yhtä lailla uudistuneen Premium Tri Brow -kulmapaletin ja upean marmoriluomiväri Rosso Asiagon. Vanha Tri Brow kuuluu edelleen suosikkeihini, sillä sen kolmesta puuterisesta väristä saa yhdisteltyä kauniit kulmat ja samalla tehtyä vaikka silmämeikin. Uudessa Premium-paletissa tummin sävy on korvattu ruskealla kulmavahalla ja palettia saa useammassa eri sävykokonaisuudessa (omani on Blonde, vaalein). Blonde on selvästi lämpimämpi kuin vanha Tri Brow, enkä ole ihan täysin varma kummasta tykkään enemmän.

Rosso Asiago -luomiväri on kertakaikkiaan upea, niin kuin kaikki brändin marmoriluomivärit. Luomivärit ovat jättikokoisia neljän gramman painollaan: tavallinen yksittäisluomiväri sisältää yleensä 1.5-2 grammaa tuotetta. Yhdessä marble-luomivärissä on useita sävyjä joita voi sipaista huolettomasti siveltimelle ja sekoittaa yhteen tai ottaa tarkasti vain yhdestä kulmasta. Rosso Asiagossa on samppanjan, kullan, vaaleanpunaisen ja burgundin sävyjä. Rosso Asiago on muuten punaisen marmorilajikkeen nimi, jos sävy jäi ihmetyttämään.

En ole aiemmin osannut arvostaa Make Up Storen luomivärien laatua vaikka olen kuullut niistä hyviä arvioita. Oma kokemus tuotteesta on puuttunut lähes kokonaan, joten en ole täysin ymmärtänyt kuinka hyvästä ja ammattilaislaatuisesta sarjasta on kyse. Rosso Asiagon perusteella tykkään kuitenkin valtavan paljon juuri luomivärin koostumuksesta, joka on pehmeä ja pigmenttinen. Väri häivyttyy kuin itsestään ja levittyy luomelle kauniisti ilman jauhoisuutta tai kitkaa. Ja hei, sävy passaa muuten oikein kivasti myös poskipunaksi!

Kuten alussa sanoin, High Tech Lighterista on tullut koostumukseltaan todella pätevä tuote käytettäväksi ihan koko kasvoilla. Erityisen ihastunut olen sen käyttöön korostustuotteena strobing-trendityylin tapaan. Make Up Storen myyjä esitteli meille strobingin perusteet ja sen mukaan kokosin tällaisen tyylikkään (kiitos MS Paint!) korostuskartan. Jos trendiä haluaa toteuttaa pilkulleen, ei siihen kuulu lainkaan varjostuksia tai poskipunaa vaan hohtotuotteen on tarkoitus muotoilla kasvot yksinään täydellisesti. Mun oli vaikea jättää pois vakkari-poskipunani, mutta onnistuin siinä ja hohto tosiaan toimii yksin kasvoilla ihan mainiosti!

Make Up Storella käynnin jälkeen koin valtavan ihastumisen näihin uudistuneisiin tuotteisiin ja aion ehdottomasti käydä tutkailemassa merkin tarjontaa laajemminkin. Kiva juttu on, että Make Up Store julkaisee vaihtuvia kausikokoelmia tasaisin väliajoin. Viime aikoina on ilmestynyt esimerkiksi lumoava häätuotekokoelma, Shades of Grey -luomiväripaletti ja Safari-tuotteita. Koska Make Up Store on ammattilaismerkki, on jokainen pakkaus uudelleen täytettävissä. Jos saa esimerkiksi luomivärin kulutettua loppuun, voi sen korvata samankokoisella poskipunalla tai puuterilla. Näin kausikokoelman upeat rasiat jäävät käyttöön jatkossakin.

Kävin vierailulla Helsingin omassa Make Up Storen liikkeessä, joka sijaitsee Keskuskadulla Akateemisen kanssa samassa rakennuksessa. Make Up Storea myydään myös Sokoksella ja kosmetiikkaliike Kicksissä. Helsingin lippulaivaliikkeen menoa voi seurata muun muassa Facebookin kautta.

 

Onko Make Up Store tuttu merkki? Mitä mieltä olet merkin uudistuksesta?

 

Tuotteet saatu pr-näytteinä.

Ps. Living Proof -arvonnan voitti Heini P.! Laitan meiliä sulle ihan justiinsa 🙂

Comments

 1. Mulle on jäänyt Make up Store jotenkin tosi etäiseksi. Mulla on esim. sarjalta ihan loistavia meikkien matkasäilytys laukkuja, mutta värikosmetiikkaa ei yhtään. Tosi kaunis meikki. <3

  • Noi laukut kiinnostaa muakin! Olis kiva mahduttaa esim. matkakosmetiikka yhteen hyvään laukkuun kuin useampaan pieneen meikkipussiin. Seuraavaksi mua houkuttaa merkin poskipunat, niissä on tosi kauniita sävyjä 🙂

   Kiitos <3

 2. Mä en ole aiemmin tainnut käyttää juuri mitään MUSin tuotteita, kunnes viime Helsingin reissullani rakastuin tuon uuden Safari-kokoelman luomiväripalettiin Midnight Hour ja lopulta oli pakko ostaa se itselleni synttärilahjaksi. Tuo paletti on aivan älyttömän ihana! Sävyt ovat ihanan kermaisia, pigmenttisiä ja häivyttäminen on ihan älyttömän helppoa. Tuo Rosso Asiagokin näyttää aivan ihanalta, täytyy ehdottomasti tutustua jatkossa näihin Make Up Storen tuotteisiin paremmin 🙂

  • Tiedätkö, mäkin harkitsen jatkuvasti että pitäisikö Safari-paletti käydä ostamassa! Se on aivan järkyn ihana, ja sävyiltään mulle ihan täydellinen. Siitäkin saa ne luomivärineliöt irti, jolloin voi vaikka matkoille korvata yhden neliön poskipunalla 🙂 Marblet haluan kyllä keräillä kaikki, ne on mielettömän kauniita ja niihin tuo kohokuvio sopii nätisti.

  • Pyöreät muodot on enemmän munkin mieleen, mutta ymmärrän että ammattilaisille neliöt on parempia kun ne saa pienempään tilaan. Suurimassa osassa tuotteita kuulemma myös tuotteen grammamäärä on kasvanut tämän muutoksen myötä, eli sen suhteen ei ainakaan ole huonompaan menty! 🙂

 3. MUS on todella laadukas merkki jonka kaikista meikeistä olen tykännyt. Tykkään myös asioida siistissä liikkeessä jossa tuotteita kokeillaan kasvoille ilman likaisia testareitä 🙂 luomivärit on tosi hyviä, mulla on tämä Rosso ja se on niin ihku. Hamstrasin kaikki vanhan mallin marble luomivärit. Hight Techiä olen kokeillut silmämeikinpohjustukseen ja juuei 😀 ehkä uusi koostumus voi olla parempi 😉

  • Muistelinkin, että sulla on paljon MUSia! Helsingin uusi liike on todella kaunis ja siisti, siellä kannattaa ehdottomasti käydä jos joskus pääset tänne päin reissaamaan 🙂 High Techin uusi koostumus on selvästi parempi myös pohjustustarkoitukseen, joskin edelleen se vaatii mulla erillisen silmämeikinpohjustajan.

 4. Rosso Asiago <3 Mulla on ollu tuo viime kesästä asti ja tykkään ihan törkeesti. Tein yhden häämeikin heinäkuussa ja taisi olla ainoa käyttämäni luomiväri. Aivan ihana ruusukultainen, hohtava ja pehmeä luomiväri.

  Mulla Make Up Store on the merkki, josta päässy ekan kerran kosketuksiin laadukkaan kosmetiikan kanssa. Ensinnäkin täällä Oulussa saatavuus on tosi hyvä, sillä täällä on pitkään ollut oma liike ja myyjät ovat tuhat kertaa miellyttävämpia, kuin Stokkan sele puolen myyjät (Mua melkein pelottaa puhua niille, ku en varmaa näytä tarpeeks tärkeeltä ihmiseltä). Kävin ekan kerran Make Up Storella Wanhojen meikissä ja melkein kahdesti kellon ympäri kestänyt meikki vakuutti. Sen perusteella rekryttiin MUS speksin yhteistyökumppaniksi tuossa pari vuotta sitten ja pakko sanoa, että paras idea ikinä. Niiden hommien myötä myyjistä on tullut tuttuja ja käyn aina kurkkimassa uutuuksia.

  • Ihanaa, että saitte MUSin speksin sponsoriksi! Meidänkin speksissä on ollut MUSilta etenkin huulipunia ja luomivärejä, vaikka pääosin luotetaan superedulliseen Grimasiin. Tampereella ei ole MUSin omaa liikettä, ainoastaan Kicks ja Sokos. Monesti olen MUSin tuotteita suositellut kyllä, kun olen kollegoilta kuullut hyviä kokemuksia ja päässyt speksin kautta käyttämään osaa tuotteista. Yksi lemppari (jota en kuitenkaan itse omista) on luomiväri Smog, joka sopii täydellisesti varjostuksiin 🙂

 5. Heiiii, valaisepa vähän tuota otsan korostusta! Olen itse tehnyt sen ihan eri kohtaan eli vaakamuotoisena keskelle, hieman kulmien yläpuolelle 😀

  • Valaisen! (hih!) Esittelijä opetti, että juuri tuota kasvojen keskiosaa tulisi välttää ja viedä hohtoa vain kulmakarvan keskikohdan yläpuolelle. Muuten vaikutelma saattaa olla liian rasvainen ja kiiltävä, mutta se toki riippuu myös kasvojen muodosta muuten ja korostuksen voimakkuudesta 🙂 Kyllä mä huiskin esimerkiksi mietoa Lightscapade-hohtoa tai meteoriitteja ihan melkein koko kasvoille, mutta näiden superhohtavien kanssa yritän pitää maltin mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework