Uudet hiukset ja Olaplex-autuus

Kiitos kaikille ihanille, jotka kommentoitte eiliseen postaukseen. Tuli itku ja lämmin mieli, kun niin kauniisti kirjoititte ja myötäelitte tätä epävarmaa aikaa. Yritän pitää positiivisen pintavireen yllä täällä blogissa, joten jatkan postailua suht normaalilla tahdilla aina kun voin. Päivittelen teille myös toki tilannetta, mikäli se muuttuu.

Ennen kuin sain kuulla siskoni sairaudesta, minun oli tarkoitus osallistua KC Professionalin syyshiusmuotinäytökseen. Mulle ehdittiin jo edellisenä päivänä tehdä väri ja leikkaus, mutta olin äitini puhelun jälkeen niin shokissa etten kyennyt enää osallistumaan itse näytökseen. Uuden tukan tahdon kuitenkin esitellä myös täällä, siitä tuli meinaan aikas makea.

Jälleen hiusten värissä haettiin metallivivahteita, tällä kertaa kuitenkin punaisten sävyjen kautta. Alla on blondattu pohja, tyvi on muuta hiusta tummempi ja latva oikeastaan todella vaalea. Väriä on liu’utettu jännästi niin, että se tummenee taakse päin ja lisäksi tuolla on joukossa kaikenlaista muutakin vivahdetta kuten kuvasta huomaa. KC:n tyypit on niin törkeän hyviä, että lopputulos on joka kerta ollut aivan upea. Tällä kertaa Harri laittoi mun tukkaan värin ja teki leikkauksen, mutta aiemmin tän kuontalon parissa on operoineet myös Jonna The Värjäysguru ja Antero.

Erityisen paljon tykkään leikkauksesta. Se on samaan aikaan kerrostettu ja paksu, pitkä mutta sopivan lyhyt. Takaa malli on hiukan lyhyempi kuin edestä. Yllätyksekseni pitkä polkkatukka on helppo myös kotona: tämän saa kiinni, letille ja nutturalle ilman ongelmia, mutta kihartaminen tai suoristaminenkaan ei vie tuhottomasti aikaa. Lisäksi vaikka hiukset vaikuttavat lyhyiltä, ne eivät sitä oikeastaan ole vaan tunnen oloni mukavaksi näillä kutreilla.

Tukkaan on tehty Olaplex-käsittely, joka on kyllä omiaan tällaiselle hampputukalle! Hiukset ovat ihan älyttömän sileät ja ihanan tuntuiset. Takkuuntumisesta ei ole tietoakaan, vaikka hiuslaatuni yleensä on erittäin herkästi sotkeentuvaa sorttia.

Olaplex on eräänlainen hiuksiin tehtävä, pitkään kestävä pintakäsittely. Olaplex tehdään hiukseen kampaamossa ja sitä voi ylläpitää kotihoitotuotteella. Käsittely ottaa noin 30-40 minuuttia enemmän aikaa kampaajalta, sillä Olaplex tuo työhön muutaman ekstravaiheen. Suosittelen Olaplexiä erityisesti karhealle, blondatulle hiukselle: omassa tukassani muutos on selvä ja hiukset siliävät jo pesupaikalla kuin itsestään. Huippujuttu!

Jälleen kerran siis hyvää työtä KC:n tyypeiltä. Väri hieman vaalenee pesujen myötä ja siitä tulee enemmän trendikäs bronde eli tumma blondi. Tällaista kustomoitua väriä voi olla aika vaikea ylläpitää, mutta aion yrittää. Varastossa on persikkatukan ylläpitoon tarkoitettuja tuotteita, joista varmaan voisi sekoittaa toimivan yhdistelmän…

 

Mitenkäs, toimiiko tällainen viileä punakuparinen polkka? Oletko jo kokeillut Olaplexiä?

 

Värjäys ja leikkaus on tehty osana hiusmalliproggista, eli olen saanut ne ilmaiseksi.

Comments

  1. Hyvännäköinen tuo uusi värisi! 🙂 Itse olen myös ajatellut kokeilla tuota Olaplexiä (jei ensi viikolla luottokampaajalleni!), kun oma blondini alkaa olla jo pahassa kunnossa. Takkuaa helposti ja latva jo kärsineen näköinen. Olen kuullut siitä paljon hyvää ja en malta odottaa lopputulosta 🙂

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    • Kiitos! 🙂 Olaplex tosiaan on ihan pelastus karhealle tukalle ja kuivat latvatkin saavat siitä apua. Blondatessa ei olekaan nyt enää pakko tinkiä pituudesta, kun Olaplex avustaa sen verran että latvat pysyvät siedettävässä kunnossa. Toivottavasti sulla onnistuu värjäys ja käsittely! 🙂

  2. Tuo Olaplex on huipputuote kun vain muistaa ettei se pysty aivan kaikkiin ihmeisiin. Monet hurjat lopputulokset ovat usean käsittelyn tuomia. Olaplexissa kotihoitotuote on tärkeää ja se kannattaa napata mukaan kampaamosta. Sen avulla kampaamossa saatuja tuloksia ylläpidetään seuraavaan kampaamokertaan asti.

    • Totta, taikoja mikään aine ei kuolleelle hiukselle tee. Jos hius on todella, todella huonokuntoinen ei Olaplexkään sitä pelasta. Kotihoitotuote mulla on käytössä ja hiukset tosiaan pysyy parempina sen kanssa kuin ilman (olin tuossa kuukauden jakson eli noin 8 pesua ilman kotihoitoa).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework