Uuden taidon oppimisen ilo

Nyt tuli aika ketjutettu otsikko, mutta minkäs teet kun ilon aihe on käsillä. Innon värittämä pikapostaus on siis kyseessä!


leimasin ihan ekaa kertaa kuvioita kynsilleni! Hurraa!

Olen aina ajatellut että leimaaminen, jos mikä, jää minulta kokeilematta. Kärsivällisyyteni ei riitä monimutkaisiin koristeluihin, joten kynsien suhteen seilaan akselilla yksiväriset-liukuvärjäys enkä koreile millään tarroja ihmeellisemmillä erillisosilla. Sain kuitenkin kynsitarvikekaupasta kaupan päälle (ostokseni ylittivät kriittisen rajan, höm höm) Konadin perusleimailusetin lakkoineen päivineen. Tämä satunnainen tuotelahja innosti minut yrittämään leimaamista, edes kerran.


Lopputulos näkyy näistä spontaanisti räpsäistyistä kännykuvista. Leima siis siirtyi kynnelle nätisti eikä asettelussakaan ollut paljoa pielessä. Hyvä minä!

Vaikka uudet laattahankinnat ja leimauslakat alkoivat välittömästi houkutella, ei Miten niin liikaa muutu kynsiblogiksi yhdessä yössä. Ensin pitäisi tehdä jotain kamalille kynsinauhoille ja opetella siistimään lakkaus…

 

Koska olet viimeksi oppinut uuden taidon?

 

Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

6 thoughts on “Uuden taidon oppimisen ilo

 • 26.4.2015 at 20:02
  Permalink

  Haha, söpöt! Hyvä Elisaaaa! 😀

  Reply
  • 26.4.2015 at 20:39
   Permalink

   No ei kyllä ihan Picassoa hätyytellä mutta hei, kyllä ne on selvästi rusetit ja koko kuvio on kynnen alueella! 😀

 • 26.4.2015 at 22:08
  Permalink

  Kuule I feel you! En IKINÄ uskonut että oppisin leimaamaan, mutta eka onnistuminen tuntuikin sitten über-mahtavalta! 😀

  Kuivien/halkeilevien kynsinauhojen hoitoon käytän öisin (rasvaisempaa) Bepanthenia puuvillahanskojen kanssa. 3M:n Micropore-teippiä käytän taas pitkin päivää, se antaa ihon hengittää ja suojaa silti haavoja lialta ym. 🙂

  Reply
  • 29.4.2015 at 18:18
   Permalink

   Jes, lisää onnistujia! 🙂 Innolla aloin katselemaan koko kynnen leimoja, ne kun näyttää vielä kivemmilta kuin yksittäiset.

   Mulla on käytössä tällä hetkellä valikoima käsirasvoja ja kynsiöljy 3-5krt päivässä. Silti vaan etenkin yön tai pidemmän rasvausvälin aikana ehtii iho halkeilla :/ Tuota teippiä voisikin kokeilla, oon nimittäin tosi herkkä kynsivallin tulehdukselle!

  • 29.4.2015 at 18:25
   Permalink

   Haha aaawsss! <3 Mun instassa on tosiaan näkyvillä inhorealistisia kuvia lakkauksista ja kynsinauhoista niiden ympärillä. Ymmärrän hyvin, jos joku ylisiloteltuihin kuviin tottunut ei tykkää sen takia mua seurata mutta no, on ainaki realistista 😀

   Ja hei, nämä siniharmaahopealakkaukset ovat sieltä siisteimmästä päästä. Näitä on nimittäin vähän siistittykin ennen kuvausta! Huh huh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.