Uudelleenlöydetty suosikki

Kissis postasi tänään hehkutuksen Idunin mineraalipohjasta. Mulla oli käynyt aiemmin ihan sama mielessä, sillä olen näin kesäaikaan ihan hullaantunut uudelleen omaan Idunin mineraalipuuteriini: muutamalla kabukinpyöräytyksellä kasvoilla on pohja, joka kestää iltaan asti kivan näköisenä vaikka tulisi hikoiltuakin.

idunm2

Nostan siis sunnuntailuettavaksi aiemman postaukseni Idunista ja sanon, samoin kuin Kissis, että tässä on kyllä kyse mineraalipohjien eliitistä. Olen niin ikään tykästynyt aina vain enemmän ja enemmän Idunin omaan kabukiin ja poskipunasiveltimeen. Idunin Midsommar-aurinkopuuteri levittyy ihanan tasaisesti ja kuulaasti, kun pyörittelen pienen määrän aurinkopuuteria poskipunasiveltimen sisään aivan kuten mineraalipohjankin kanssa.

Kiinnostaisiko teitä nähdä jatkossakin tällaisia nostoja arkistojen kätköistä? Tarkoituksenani on nostaa uudelleen esille tuotteita, jotka ovat jääneet mulle ihan vakikäyttöön ja joista en enää luovu.

 

Oletko jo testannut Idunia? Mites noi mineraalit muuten, nappaako?

 

Idun-tuotteet voitettu blogiarvonnasta.

Comments

 1. Mua kiinnostais toi poskipunasivellin ihan hurjasti! Tää kabuki on NIIIIN hyvä, että pakko on poskipunankin levittyä ihanasti!

 2. En tajua näitä. Olen kokeillut kaikki mahdolliset mineraalipohjat mitä saa Suomesta ja netistä ympäri maailman. Eka puoli tuntia näyttää hyvältä mutta kaikki sulaa parissa tunnissa rasvaiseksi epäsiistiksi mössöksi. Nenänpielistä ihan valuu. En edes ole mikään kovan luokan rasvanaama. Ohuehko, aikuinen normaali iho. Kokeiltu primerit ja puuteria päälle. Nyt ruotsalainen Tikei menossa. Sama juttu ja olenkin todennut mineraalit parhaina freesasmassa tavallisia meikkipohjia päivän mittaan. Kaikki vaan ei toimi kaikilla vaikka niin haluaisinkin.

  • Voi että, mua harmittaa ihan todella sun puolesta! Joidenkin ihoille ei vaan kaikki sovi, vaikka kuinka tähtien asennon pitäisi olla kohdillaan. Olen itse levittänyt mineraalipohjan puhtaille, normaalisti kosteutetuille kasvoille kabukilla pyöritellen. Ennen pyörittelyä olen buffannut puuterin siveltimen sisään pyörittelemällä pientä määrää jauhetta kabukilla. Näin jauhe jakautuu tasaisesti kasvoille pyörittelyn myötä. En tiedä, onko tästä apua, mutta mietin että mineraalipohja saattaa olla liian kevyesti kiinni iholla? Eli jos tuo enempi pyörittely/buffailu auttaisi sulauttamaan pohjan ihoon. Tai sitten se on vaan ihotyypistä kiinni, eihän kaikki voi sopia kaikille 🙁

 3. Rakastan mineraalipohjia, mutta Idunia en ole uskaltanut vielä kokeilla, kun se on käsittääkseni aika hohtava, mikä ei sovi mulle. Houkuttaisi kyllä ihan hirveästi, joten jos joskus löydän alennuslaarista, varmasti lankean ?Mun mielestä mineraalipohjan alla primeri ei auta vaan pikemminkin nopeuttaa meikin kasaantumista. Voidettakaan en voi laittaa vaan ohut seerumi toimii mulla parhaiten.

  • Hmm, mä en kyllä ihan älyttömästi hohtoa Idunista löydä. Toki se ei ole aivan mattapintainenkaan (tuolta linkin kuvista näkyy pohja paremmin kasvoilla), mutta iho jää ainakin mun mielestä tosi kivaksi eikä liian diskopalloksi. Mäkään en yleensä primereita mineraalipohjan alla käytä, siinähän menee mineraalien hoitavilta ominaisuuksilta pohja vähän pois, mutta mineraalipohjille on kyllä olemassa ihan omia primereita. Esimerkiksi Baremineralsin pohjustaja taitaa olla sellainen, joka juuri mineraalipohjan alle käy 🙂

   Saiskohan Idunista testereitä? En tiedä kuinka hanakasti apteekeilla on ollut intoa sellaisia jaella, mutta ainakin voisi kysyä 🙂 Tai konsulentilta pyytää meikkaamaan pohjan kasvoille, näkee vähän sopiiko omalle ihotyypille.

 4. Juu ei sillä tavalla hohtava että näyttäisi diskopallolta, mutta sillä tavalla että se saa laajat huokoset näyttämään vielä laajemmilta ? Joltakulta (ehkäpä juuri sinulta?) kuulin aiemmin että Idunin konsulentti kiertää myyntipaikoilla ja ajat voi tsekata heidän Fb-sivuiltaan, mutta mulla on kyllä melkoinen kynnys mennä konsulentin meikattavaksi, tai siis en kehtaa. Mutta mustakaan Idunin meikkipohja ei ainakaan kämmenselkään kokeiltuna näytä hohtavalta vaan ihanan kermaiselta ja peittävältä ? Sinulla toki tämäkin meikkipohja on täydellisen kaunis, mutta ihosi on aivan erilainen kuin minulla ?

  • Aivan, nyt ymmärrän! En tosiaan osaa sanoa korostaako tämä huokosia, mutta mielestäni ei. Pikemminkin buffaa ne kauniisti piiloon 🙂 Ja hei, ymmärrän tuon ”kehtaamistuskan”! En tiedä johtuuko se maalaismenneisyydestäni vai mistä, mutta harvemmin kehtaan pyytää apua myyjiltä tai konsulenteilta, vaikka sitä tarvitsisin. Jotenkin ajattelen, että sitten olisi pakko ostaa tuote vaikka eihän se missään nimessä niin mene vaan konsulentit ja myyjät on siellä meitä varten, ja asiakkaiden ehdoilla. 🙂

 5. Mä olin just aikeissa tilata uuden purkin Bare Mineralsia, mutta päädyin sopivasti lukemaan tätä postausta. Täytyy vielä perehtyä tarkemmin tohon Idunin pohjaan, kuulostaa nimittäin tosi hyvältä!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework