Urban Decay yllätti!

Kuten aiemmin kirjoitin, Urban Decay toi markkinoille täysin uudet huulipunat – kokonaista sata kappaletta erilaisia Vice-huulipunia. Olin Vice-punien lanseeraustapahtumassa ja korruptiokassista paljastui (suureksi ilokseni) tummanvioletti Pandemonium-huulipuna. Kaiken lisäksi tämä violetti ihanuus on Mega Matte -laatua, eli huulilla mattapintainen ja kiilloton. Vaikka oletin ettei keltapohjainen ihoni olisi eduksi violetille punalle, sain todeta olevani väärässä ja hyvä niin. Rakastan Pandemoniumia!

urban_decay_meikki_pandemonium_vice_lipstick

Postipoika kuljetti minulle myöhemmin myös muita testituotteita, kuten tämän päheän vihreän, nestemäisen Razor Sharp -rajaustuotteen. Razor Sharp -rajauksia ei ole mitenkään erityisesti hehkutettu, toisin kuin All Nighter -meikkivoidetta. Urban Decay -ekspertti Laura kuitenkin suositteli näitä vähän ohimennen ja sillä suosituksella tartuin innolla testilineriin.

Ja voi apua, mä tarvitsen nämä kaikki! Razor Sharpin kärki on erittäin tarkka, yhtä aikaa joustava ja jähmeä. Piirtojälki on täydellisen liukuvaa ja väri peittää yhdellä kerroksella. Vihreä Kush on moniulotteinen sammaleenvihreä, joka sopii hämmentävän hyvin erilaisten meikkien kaveriksi. Rajaus ei sotke ripsiä lainkaan ja pysyy paikoillaan moitteetta.

Kush muuten tarkoittaa kannabista. Ihan vaan esimerkkinä Urban Decayn nimeämispolitiikasta. (Piti googlettaa, olen mummo.)

Takaisin Pandemonium-huulipunaan. Mega Matte -laatu jää mukavan kostean tuntuiseksi huulilla, eli se ei ole mattapunana kuivattavimmasta päästä. Sävy peittää nätisti ja pysyy hyvin, vaikka mattapunaksi kesto voisi olla inasen parempikin. Toisaalta mukava tuntu huulilla korvaa keskiverron pysyvyyden.

Kaiken kaikkiaan näistä Urban Decayn uutuuksista jäi mulle ennakointiani parempi fiilis. Razor Sharp -rajuksia tulee ehdottomasti lisää kokoelmiini ja seuraavana aion tarttua ruusukultaiseen Fireball-sävyyn. Vaikka olen aina ja ikuisesti MAC-huulipunien puolestapuhuja, Vice-huulipunatiskillä tulen varmasti vierailemaan jatkossakin. Kelkka siis kääntyi aavistuksen Sokoksen suuntaan, josta näitä tuotteita voi ostaa.

Urban Decay Vice Lipstick maksaa 19,90 euroa ja vedenkestävä Razor Sharp Liquid Eyeliner 23,90 euroa.

 

Joko olet päässyt hipelöimään uutuuksia? Mikä tuote yllätti sinut viimeksi?

 

Tuotteet pr-näytteitä.

Comments

 1. Hih, tää on oikea bloggaajapuna tällä hetkellä. Mua säväytti taas tätäkin enemmän Venom (liila joka taitaa hieman pinkkiin), se on yksinkertaisesti upea ja olen liikkunut liilassa huulipunassa ulkona ensimmäistä kertaa vuosiin ja vielä useaan otteeseen. 😀 Joten sanon Venomin omaksi yllättäjäksi.

  • Olin harkinnut Heroinen ostoa (se on himpun Pandemoniumia lämpimämpi), mutta nyt ei tarvise!

   Upeeta, että löysit lilan punan uudelleen! Mulla on vielä esittelemättä toinen puna UD:ltä, vaalean lila. Violetti taitaa ylipäänsä siis olla aika trendiväri ?

  • Mäkin tykkäilen siitä! Kääntyvä selfie-näyttö kamerassa mahdollistaa ihan uudet poseeraukset 😀

 2. Vau! Magea yhdistelmä tämä vihreä rajaus ja violetit huulet – toimii! Mäkin ostin noista eyelinereista Fireballin ja joo, aivan ihana! <3 Pakko ehkä hankkia myös toi Kush, näyttää päheeltä.

  • Vastavärit <3 Ja Fireball lähtee kyllä mun luo heti kun palkka tulee! Aivan mahtava sävy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework