Tytinää tassuihin, kermaa käpäliin

Jalat kaipaisivat erityistä huomiota vuoden ympäri, mutta minulle jalkahoito muistuu mieleen vasta kesäkuumalla kun pitäisi laittaa sandaalit jalkaan ja tepastella rannalle. Jalkahoidollisia tarpeitani olen tähän mennessä hoitanut onnistuneesti Holika Holikan kuorintasukilla, mutta yksinään ne eivät riitä, vaan myös ylläpitohoitoa tarvitaan. Siihen minulla on esitellä erinomaisen hyvä jalkarasva: Freeman Bare Foot Butter Cream.

Parasta tässä jalkavoissa on, ettei se viilennä lainkaan. Seisomatyöläiselle viilennys ja turvotuksen lasku voi olla toivottu ominaisuus jalkavoiteessa, mutta minä en eukalyptuksesta, kamferista tai mintusta jalkojeni läheisyydessä tykkää. Toinen merkittävä piirre on voiteen miellyttävä, vanilja-kukkainen tuoksu. Jos tästä tuoksusta olisi olemassa hajuvesi, olisin jo ostoksilla!

Ei kannata myöskään unohtaa kolmatta ja samalla tärkeintä seikkaa: Freeman Bare Foot Butter Cream toimii. Koostumus on paksua mutta hyvin levittyvää ja aamulla käpälät ovat pehmenneet. Käytän jalkavoita runsaasti kerralla ja voitelen jalat nilkkoja myöten, hieroen ylimääräiset rasvat lopuksi käsiini. Täydellisyyttä hipova, kermainen tuoksu ja ihana koostumus ovat saaneet minut huolehtimaan jalkojeni rasvauksesta tunnollisesti lähes joka ilta. Kovettumia rasva ei poista, niihin auttaa vain raspi tai kuorintasukat, mutta ylläpitohoitoon Butter Cream on erinomainen.

En löytänyt tätä jalkavoita nettikaupoista, mutta Freemanin tuotteet ovat yleensä olleet noin 5-7 euron tienoilla eli kalliista investoinnista ei ole kyse. Voidetta on tämän vanilja-jasmiinituoksun lisäksi kookos-limenä, sitä kokeilen seuraavaksi!

Mitäs muuten tykkäätte kuvan tassumallista? Pikkusiskoni koira pyöri ympärillä kun yritin kuvata tuotteita, joten otettiin se sitten mukaan kuvauksiin.

 

Onko sinulla jalkojenhoito kunnossa? Löytyykö tuotesuosituksia?

 

Tuote saatu blogitapaamisen sponsorikassista.

Comments

  1. Kerrassaan ihana tuote. Rasva on täyteläistä ja tuoksuu vienosti vaniljalta. Tilasin peräti 3 jalkarasvaa kerralla heidän nettikaupastaan. Yksi tuubi maksaa 4.30, todella edullinen ja hyvä rasva.

  2. Hmm kuulostaapa hyvältä. Nuo freemanin putelit on aina niin ihanan näkösiä. 😀 Mää hoidin mun jalkoja hyvin ja ei ollu kovettumia mut ny se on jääny ku on ollu kiireitä nii ei oo vaan jaksanu tehä jaloille mitään ja sen kyllä myös huomaa.. Kivat kovettumat kantapäisä 😀 Mut kyllä mää taas kohta rupian helliin jalkoja ja naamaa ja tukkaa paremmin. 🙂

    • Ne on kyllä herkkuja nuo putelit! Suosittelen myös Holika Holikan kuorintasukkia, esimerkiksi Cesars Shopista tilaamalla niitä saa ihan Suomesta hankittua 🙂 Omani olen ostanut ebaysta, mutta toimitusajat on sitä kautta aika pitkät.

  3. Tämä on kyllä hyvä tuote, ostin viime viikolla Keskisiltä 🙂 Näitä Freemanin jalkavoiteita on kyllä ollut vähän huonosti saatavilla, yritin kesälomareissulla mm. Kuopion Sokokselta etsiä, mutta en löytänyt. Onneksi Keskinen ei pettänyt 😀 Ja tuoksu..se on aivan huumaava! Seuraavaksi aion kyllä kokeilla lime-kookosta. Harmi vaan ihana rasva ei silti saa jalkojen rasvausintoa nousemaan, olen tosi surkea tassujen rasvaaja, onneksi minulla ei ole kovin kuivat jalat 🙂

    • Freemanin tuotteista on joka kaupassa vähän erilainen valikoima, esimerkiksi suosikkiani ananaskasvonaamiota on vaikea löytää vaikka Freemania olisikin kaupan hyllyssä noin muuten. Harmillista!

      Mmmm… Mä odotan jo lime-kookos-tuoksua, aion sen jostain etsiä käsiini 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework