Tylsästä sinipilkkuiseksi

Tartuin pitkästä aikaa Inglotin paletteihini. Inglot on puolalainen meikkimerkki, jonka valikoima kattaa hurjan valikoiman erilaisia luomivärejä. Sävyjä ja koostumuksia löytyy joka lähtöön ja tarkoituksena on, että asiakas saa koota irtonapeista oman palettinsa. Minulle on sävyjä kertynyt kaikkiaan kolmisenkymmentä (hups!), mutta valitettavasti sinällään toimivat Inglotit jäävät harmillisen usein muiden palettien jalkoihin. Miksiköhän näin?

Inglotilta löytyy ruskeita sävyjä ihastuttava määrä ja niinpä tartuin juuri niihin. Lopuksi ruskeisiin perustuva meikki alkoi tuntua tylsältä ja lisäsin ex tempore liikkuvan luomen keskelle sinisen pilkun.

Pilkkumeikki onnistui hyvin ja viihdyin kokonaisuudessa. Meikki ei ollut liian räväkkä kaupungille mutta ei toisaalta liian valjukaan. Pitäisi ehdottomasti käyttää Inglotin luomivärejä useammin, niiden laatu on erittäin hyvä varsinkin matta-, pearl- ja shine-koostumuksissa.

 

Oletko viime aikoina tarttunut unohdettuun suosikkiin? Mitenkäs pilkkumeikki, onks kiva?

 

Comments

  1. No on kiva meikki! Mä en muistini mukaan ole tarttunut mihinkään unohdiksissa olleeseen, vaikka varmaan pitäisi. :p

  2. Toivoisin näkeväni sulla useemmin vähän siistimpiä häivytyksiä, sulla usein menee aika suttuiseksi meikit, jolloin lopputulos ei näytä kovin huolitellulta 🙁 Tässäkin sulla on tuommonen ”kolo” kun häivitys nousee kohti kulmakarvaa ja ulkonurkan kohdalla. Mun mielestä häivytykset saa siis edelleen olla sumeat, mutfa voisi sopia paremmin jos häivyttelisit vähän pienemmällä alueella 🙂 Toivottavasti osaat ottaa rakentavana palautteena, aina voi kehittyä meikkaajana ja sellaset ”tyhjänpäiväet” (sori) ’onpa ihana meikki’ -kommentit ei auta muuten kun tuomalla hyvän mielen 😀 Sorge, mukavaa syksyä!

    • Hei ja kiitos palautteesta! Harmi, että koet meikkini epäonnistuneina kun mun ja näemmä monen muunkin silmään ne näyttää ihan hyviltä harrastelijan tekemiksi 🙂 En siis ole ammattilainen ja opittavaa riittää aina, siksi otan mielelläni vastaan palautetta. Nyt täytyy tosin vähän korjata, eli tuo ”kolo” minkä mainitsit johtuu siitä että mun kulmaluu tulee ulospäin hyvin voimakkaasti. Hohtavien luomivärien kanssa tämä tarkoittaa sitä, että kamera blurraa kohdan niin että näyttää ettei siinä olisi luomiväriä lainkaan. En nyt tiedä selitinkö ymmärrettävästi. Olen nimittäin huomannut tuon efektin muissakin meikkikuvissa, etenkin jos kulmaluulla on tosi hohtava sävy!

      Mä en pidä mitään kommentteja tyhjänpäiväisinä, olivat ne sitten kehuja tai kritiikkiä. Hyvää syksyä sinne kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework