Tutorial: helppo ruskea meikki arkeen tai juhlaan

Pitkästä aikaa sain aikaiseksi tehdä ohjeistuksen meikkiin. Päätin lähteä yksinkertaiselle linjalle ja siirtyä tulevaisuudessa vaativampiin ohjeistuksiin, mikäli sieltä ruudun takaa niin toivotte 🙂

Tämä meikki on älyttömän helppo tehdä, eikä siihen tarvita kuin neljä erilaista, helposti jokaiselta löytyvää sävyä. Värimaailman voi myös vaihtaa esimerkiksi ruskeasta vihreään, kunhan väristä löytyy neljä eri tummuusastetta.

Tarvikkeet:

– hohtava, vaalea korostussävy
– hohtava vaaleanruskea sävy
– matta keskiruskea/harmaa sävy
– matta tummanharmaa/ruskea sävy
– luomivärisivellin
– häivytyssivellin
– viistopäinen rajaussivellin (huom. selviät myös ilman tätä, mikäli luomivärisiveltimesi on ohutta mallia!)
– silmämeikinpohjustusaine
– ripsiväri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Aloita pohjustamalla silmäluomet. Silmämeikinpohjustajan kanssa luomiväri kestää pidempään ja näyttää intensiivisemmältä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Levitä liikkuvalle luomelle hohtava vaaleanruskea sävy. Käytin itse Maybelline Color Tattoo -luomiväriä sävyssä On and On Bronze.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Levitä luomivakoon mattainen keskiruskea tai -harmaa sävy. Minulla on käytössä Naked 2 Basics -paletin harmaanruskea Primal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ota häivytyssiveltimeen reilusti hohtavaa vaaleaa korostussävyä (Urban Decay Skimp) ja lisää sitä kulmaluulle samalla häivyttäen mattaista luomiväriä luomivaosta. Halutessasi vähemmän hohtavan lopputuloksen voit käyttää myös mattaista vaaleaa sävyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ota siveltimeen lisää vaaleaa sävyä ja lisää sitä runsaasti sisänurkkaan. Nyt saa hohtaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ota seuraavaksi käyttöön rajaussivellin tai vaihtoehtoisesti kapea luomivärisivellin poikittain käytettynä. Levitä tumminta sävyä (Urban Decay Undone) kuvan osoittamalla tavalla ulkonurkkaan ja alaluomelle. Iiriksen reuna on hyvä raja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Häivytä tummaa luomiväriä utuisemmaksi ja lisää sitä tarvittaessa. Voit myös lisätä sisänurkkaan vaaleaa sävyä ja häivytellä sitä alaluomea pitkin kiinni tummaan rajaukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisää ripsiväri ja muotoile kulmat. Ta-daa, valmista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulle tämä olisi tällaisenaan ehkä hieman pliisu juhlameikiksi, mutta Oscar-gaalassa näkyi paljon tämäntyylisiä luonnollisia silmämeikkejä yhdistettynä kirkkaisiin huuliin. Myös ruskeaa meikkiä yhdistettynä muhkeaan irtoripsirivistöön näkyi jonkin verran, eli lisäripsillä meikkiin saa helposti nostetta. Entisestään ilmettä voi raikastaa vaalealla sisärajauksella.

Oliko ohjeistuksesta hyötyä? Olisiko toiveita seuraavan tutoriaalin aiheesta?

Comments

  1. Tosi kaunis, yksinkertainen meikki, tykkään! 🙂 Ja tutot on aina superkivoja, joten peukku niille! Mun yksi lemppariyhdistelmistä on violetti ja kulta, olisi tosi kiva nähdä, millaisen meikin tekisit niillä 🙂

    • Kiitos paljon 🙂 Violetti ja kulta on yksi munkin lemppariyhdistelmistä (helpoin tie käyttää violettia), joten se voisi hyvinkin olla seuraavan tuton aihe. Kiitos ideasta <3

  2. Kaunis ja simppeli meikki! 🙂 Tutot on kivoja, nostan hattua, että jaksat tehdä, ei mitään nopeimmin toteutettavia juttuja…

    • Kiva juttu, että tutoriaalista oli hyötyä 🙂 En halunnut lähteä kurkottelemaan kuuta taivaalta, koska halusin että moni kokeilisi ohjeita eikä pettyisi liian monimutkaiseen toteutukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework