Tuotteet joista muut eivät tykkää – ja minä rakastan!

Osa tuotteista saatu PR-näytteenä. Teksti sisältää mainoslinkkejä.

Yksinkertaisen silmämeikin salaisuus: voidemainen luomiväri

Ra-kas-tan voidemaisia luomivärejä! Voidemaisella luomivärillä yksi sipaisu todella riittää ja häivytys hoituu kätevästi sormin. Parhaat voidemaiset luomivärit pysyvät luomella sellaisenaan, mutta rasvoittuvat luomet omaavana laitan mieluusti alle ohuen kerroksen pohjustajaa. Osa meikkaajista ei voi sietää voidemaisten luomivärien tuntumaa, mutta mun mielestä se on ihan mahtava, nopea ja etenkin arkikäyttöön sopiva.

Kynämäisistä puikkoluomiväreistä suosittelen etenkin By Terry Ombre Blackstar -luomivärejä, joissa on monivivahteinen, sellaisenaan luomella toimiva koostumus. Lempparisävyni on tietty hohtavan ruskea Bronze Moon, joka näkyy luomilla tässä postauksessa. Hieman edullisempi, mutta myös kuivempi vaihtoehto on Korres Twist Eyeshadow -puikko, joissa niinikään on upean hohteisia sävyjä.

Maybellinen jo edesmenneet, purkissa olevat voidemaiset luomivärit olivat hyviä mutta Bobbi Brownin purkkivärit pesevät ne mennen tullen pysyvyydessä. Bobbin Long-Wear Cream Shadow -luomiväreissä peittävyys on kevyt ja kerrostettava, joten ne sopivat etenkin luonnollisiin meikkeihin ja puuterisen luomivärin alle.

Isot ripsiväriharjat – go big or go home

Ymmärrän täysin, miksi osa karsastaa isoja ripsiväriharjoja: etenkin pienisilmäiselle ja hentoripsiselle isot maskaraharjat ovat kerta kaikkiaan liian isoja eikä hyvää lopputulosta saa millään aikaiseksi. Minulla iso ripsiväriharja kuitenkin tekee ripsistä helposti muhkeat ja jo muutama veto riittää täydelliseen lopputulokseen. Eniten inhoan hinkuttaa miniharjalla ripsiä edestakaisin ja ylös-alas ilman mainittaava tuuheutusta. Isot harjakset yleensä tuovat kerralla riittävästi massaa ja pituutta ripsiini, jotka ovat sellaisenaan runsaat mutta olemattoman väriset ja ohuet.

Lemppareihini kuuluu erityisesti Lancôme Monsieur Big -maskara, joka on esitelty aiemmin tässä postauksessa. Lyhyesti: kerrostettava, tuuheuttava ripsiväri jossa on hitsin hyvä koostumus. Toinen ikuisuussuosikkini on Isadora Big Bold Mascara, jonka jättiharja tuo lähes irtoripsimäisen efektin. Ikivanha teksti ripsiväristä kuvineen löytyy täältä

Rakastettu ja vihattu kulttiklassikko: Clarins Beauty Flash Balm

Tätä klassikkotuotetta olen hamstrannut varastoon useamman putelin (onneksi kaverit tietävät jo lahjoittaa mulle ylimääräiset!). Beauty Flash Balm on pikakaunistaja, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja raikastaa ihoa tehden kasvoille meikille sopivan pohjan. Moni ammattimeikkaaja käyttää voidetta etenkin ikääntyvällä iholla, mutta mun kuiva iho tykkää tästä jo näin kolmekymppisenä. 

Osalla Beauty Flash Balm saattaa rullautua meikkivoiteen alla, enkä ihmettele asiaa: jos voidetta levittää liikaa tai iho on kuivaa rasvoittuvampi, ei tuhkimovoide toimi ihanteellisesti. Minulle BFB on täydellinen etenkin talvisin ja raskaan, mattapintaisen juhlameikin alla. Arkimeikkiin voide puolestaan tuo miellyttävää, kosteuttavaa tunnetta ja fiksaa ihon kuivat, hilseilevät kohdat nopsaan.

Pelätty ruskea poskipuna

Ruskean sävyiset poskipunat ovat monelle kammotus suoraan ysäriltä, mutta niillä saa aikaan kaikkein luonnollisimman poskipunalookin etenkin kesäaikaan. Ruskea poskipuna eroaa aurinkopuuterista siinä, että poskipunassa on usein ripaus roosaa tai malvaa, joka sulauttaa punan kauniimmin ihonsävyyn. Likaisen näköiset arskapuuterirannut ovat helposti vältettävissä vaihtamalla tuote juuri punaiseen taittavaan, rusehtavaan poskipunaan. Meikki on heti raikkaampi ja huolitellumpi, kun aurinkopuuteri jätetään ohimoille ja leukalinjaan ja poskipunan annetaan hoitaa homma poskipäillä!

MAC Mineralize Blush sävyssä Love Joy on juuri tällainen, kauniin ruskea poskipuna. Warm Soul puolestaan on hiukan vaaleampi versio ja sopii hyvin kalpealle iholle. Edullisempi, ruskea poskipuna on esimerkiksi Isadora Perfect Blush sävyssä Bare Berry. Mikäli kaipaa enemmän marjan sävyä kuitenkin säilyttäen rusehtavan vivahteen, on the Balm Balm Springs -poskipuna oiva valinta.

Löysitkö näiden joukosta omia suosikkeja tai inhokkeja?

Mitkä ovat sellaisia tuotteita joista tykkäät, mutta jotka eivät ole muiden suosiossa?

Comments

 1. Voidemaiset luomivärit on minunkin suosikkijuttuni. Itse ole testannut H&M:n ja Macin purkkeja sekä Laura Mercierin kynää. Noloa kyllä, joudun nämäkin pohjustamaan, etteivät kasaudu luomivakoon, mutta muuten ovat todella helppoja käyttää ja näyttävät hyvältä. Mielelläni kokeilisin noita mainitsemiasi merkkejä myös, mutta koska nämä voidemaiset värit eivät säily yhtä pitkään kuin puuteriset, niitä ei ole kovin järkevä rohmuta kovin suurta kokoelmaa kerralla (tai näin yritän itselleni tolkuttaa, ja sitten kuitenkin ostan taas jonkin uuden..).

  • Joo, kyllä mäkin yleensä joudun myös voidemaiset pohjustamaan. By Terry pysyy paremmin kuin muut, samoin kuin Bobbin purkit. Voidemaisissa se säilyvyys on kyllä harmi, ei voi olla koko ajan ostelemassa uusia sävyjä… ?

 2. Mä tykkään Monsieur BIG:stä, itseasiassa se vedenkestävä versio kiiri vielä ohi, koska tekee ihan samanlaiset ripset ja se AINOA vedenkestävä ( 38 lukuunottamatta) joka ei suttaa mulla, ihan huippu. Oon myyty siitä. 😀

  • Ooh onpa hyvä kuulla! Mulla vedenkestävät ei tuo yleensä tarpeeksi tuuheuttavaa lopputulosta ja päädynkin usein 38-ripsareihin niiden sijaan. Mutta Bigin vedenkestävää vois kyllä tän suosituksen perusteella kokeilla ?

 3. Monsieur BIG on todella hyvä mascara, myös Maybellinen voidemaiset luomivärit olivat
  suosikkeja, harmi ettei niitä enää saa! Täytyypä tutustua noihin Bobby Brownin luomiväreihin:)

  • Joo, on harmi että Maybellinen voidemaiset luomivärit poistuivat – ehtivät kuitenkin aika kauan olla markkinoilla. Suosittelen Bobbeja! Vaikka niissä onkin tavanomaista läpikuultavampi lopputulos, ne pysyvät luomella tosi hyvin (joskus jopa ilman pohjustajaa mulla!) ja niiden sävyt sopii just hyvin luonnolliseen yhden sävyn meikkiin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework