Tuoksuarvonta!

Maahantuoja ehdotti ihanaa tuoksuarvontaa ja sehän passasi mulle! Arvontapalkintona on kaksi Issey Miyaken hajuvettä, jotka olen aiemmin arvostellut täällä. Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen sääntöjen mukaan.

1. Palkinto: Eau d’Issey Pour Homme Eté Summer 2015

Miehille suunnattu kesätuoksu on mausteinen sekoitus sitruunaa, greippiä ja muskottipähkinää puisilla ja vihreillä vivahteilla. Sopii myös raikasta tuoksua kaipaavalle naiselle!

2. Palkinto: Eau d’Issey Pour l’Eté Summer 2015

Naisten kesätuoksu on kevyt, vesimäinen sekoitus litsiä ja hedelmämehua. Sopii hyvin makeaa mutta kevyttä kesätuoksua etsiville.

Säännöt

– Kerro kommentissasi, osallistutko tuoksun nro 1 (miesten) vai 2 (naisten) arvontaan. Arvon yhden kumpaakin lajia osallistujien kesken.
– Kerro sähköpostiosoitteesi siihen osoitetussa kentässä (ei näy muille kommentoijille, ainoastaan minulle).
– Kuvaile unelmajuhannuksesi.
– Mikäli näitä sääntöjä ei kommentissa noudateta, ei kyseinen kommentoija osallistu arvontaan.
– Osallistu arvontaan viimeistään ke 17.6. kello 21 mennessä. Suoritan arvonnat asiaankuuluvien juhannustaikojen höystämänä samana iltana ja meiliä voittajille lähtee samoin tein. Yhteystiedot saatuani välitän ne maahantuojalle, joka postittaa tuoksut uusille omistajilleen.arvonta

Arvonta on päättynyt! Onni suosi nimimerkkejä Riitta A. ja Aurinkoinen.

ONNEA! 🙂

 

Arvontapalkinnot on sponsoroinut maahantuoja.

Comments

 1. osallistun naistentuoksun arvontaan.unelma juhannukseni olisi rauhallinen juhannus perheen kera omalla kesämökillä grillaillen.

 2. Kauniita pulloja. Osallistun naisten tuoksun arvontaan.

  Minä olen vähän änkyrä mitä tulee näihin ns. pakkojuhliin, eli jos nyt olisi mahdollisuus niin lähtisin jonnekin kaupunkilomalle vaikkapa. Tai Skotlannin nummille vaeltamaan tai tai…:)

 3. Mä voisin osallistua miesten tuoksun arvontaan, sillä itse käytän paljon vähemmän tuoksutuotteita kuin mieheni. 🙂 Olisi kiva ylläri hänelle.

  Unelmajuhannukseni olisi lämmin, täynnä ystäviä ja perhettä, sekä hyvää ruokaa. Eipä siihen muuta tarvita! 😀

 4. Osallistun naisten tuoksuarvontaan nro 2 . Unelmajuhannuksena olisi n 20 astetta lämmintä, saisin mennä valmiiseen herkkupöytään ja savusaunaan. Seurana olisi rakkaita ihmisiä ja tunnelma olis korkealla 🙂

 5. Osallistun tuoksun numero 2 arvontaan.

  Unelmajuhannus pitää sisällään mökin järven rannassa, parhaimmat ystävät, paljon hyvää ruokaa SEKÄ aurinkoisen lämpimän sään! Monta juhannusta ollaan vietetty muuten samalla reseptillä, mutta ilma on ollut sateinen ja kolea 😀

 6. Osallistun tuoksun 2 arvontaan. Unelmajuhannusta viettäisin saaressa, idyllisessä mökissä, jossa ehdottomasti olisi sisävessa ja suihku. Läheisten kanssa veneiltäisiin, uitaisiin, saunottaisiin, syötäisiin, juotaisiin, valvottaisiin ja nukuttaisiin, kaikkea sopivassa suhteessa. Unelmajuhannus päättyisi kesäloman ensimmäiseen päivään.

 7. Osallistun numero 1 (miesten) tuoksuarvontaan. 🙂

  Unelmajuhannukseni sisältäisi joko festareilla oloa tai rentoutumista niin saunoen kuin hyvää ruokaa syöden oman kullan kanssa. 🙂

 8. Ostin juuri miehelleni kaks uutta tuoksua, joten osallistun tuohon naisten tuoksun arvontaan. 🙂

  Unelmienjuhannukseni : Mökille, todella lämmin auringon paiste, kaikki sukulaiset ja ystävät samassa paikassa, paljon hyvää ruokaa, musiikkia ja ehkäpä muutama huurteinen juoma. 🙂

 9. Unelmajuhannukseni tapahtuisi mökillä kauniissa kesäsäässä parhaiden kavereiden kanssa juhlistaen 🙂
  Osallistun nro 2 arvontaan.

 10. Osallistun miesten tuoksun arvontaan. Unelmajuhannukseni olisi lämmin ja aurinkoinen, viettäisin sen parhaiden ystävieni kanssa mökillä ruoka- ja juomapuolen ollen
  kunnossa 🙂 Tällainen juhannukseni tulee olemaankin (säätä lukuunottamatta). 😀

 11. Osallistun naisten tuoksun arvontaan (nro 2).

  Unelmajuhannukseni olisi mökillä, lämmin tai kuuma poutainen ilma, saunoen ja uiden. Hyvää seuraa ja paljon hyvää ruokaa ja juomaa. 🙂

 12. Osallistun naisten tuoksun arvontaan 🙂 Unelmajuhannus on mutsin luona, hyvää ruokaa ja paljon lepoa väsyneelle 😀 En kyllä paljon vaadi.

 13. osallistun miesten tuoksun arvontaan.
  Unelmajuhannus olisi hyvässä seurassa , paikalla ei niin väliä, seura on tärkeintä.

 14. Osallistun miesten tuoksun arvontaan.

  Unelmajuhannukseen kuuluu mökki, järvi-/merimaisema ja hyvä seura. Hyvä ruoka ja juoma kuuluu tietty myös asiaan 🙂

 15. Osallistun nro 1 eli miesten tuoksun arvontaan sillä itselläni on paljon enemmän tuoksuja kuin miehelläni ja hänkin kovasti tykkää hajuvesistä.

  Unelmieni juhannusta viettäisin jossakin tunnelmallisessa mökissä kauniissa merinäkymissä ja kaikki lähimmät ja tärkeimmät ihmiset olisi paikalla. Söisimme tietysti hyvin ja ilta huipentuisi tietysti kokkoon ja tunnelmallisiin illanistujaisiin 🙂

 16. Osallistun miesten tuoksun arvontaan (koska olisi kiva antaa miehelle joku uusi tuoksu nuuhkittavaksi!) 🙂

  Unelmajuhannukseni on hyvää ruokaa, hyvässä seurassa (oma pieni perheemme ja miehen vanhemmat ja sisko miehineen) ja hyvässä säässä. Eli uusia pottuja tillivedessä, munavoita, ruisleipää voilla, kylmää maitoa ja joku raikas jälkiruoka siihen päälle mansikoilla kuorrutettuna! Ilta-auringon laskiessa varpaiden kastelu viileään järviveteen, järven tuoksun nauttiminen (ilman hyttysiä). Levollinen fiilis. Kesäloman aloitus. 🙂

 17. Osallistun naisten tuoksun arvontaan.
  Unelmien juhannus olisi mökki järven rannalla, lämmin ilma, aurinkoa, hyvää ruokaa, juomaa ja ennen kaikkea seuraa. Grillausta ja saunomista, rentoa yhdessäoloa.

 18. Naisten tuoksu kiinnostaisi eli sen arvontaan osallistuisin.

  Auringon paistetta ja lämmintä, juhannuskoivut, klassinen mustavalkoinen suomifilmi, kiireetöntä yhdessäoloa perheen parissa ja joku huippukokki grillin ääressä, siinäpä se unelmajuhannus.

 19. Osallistun tuoksun nro 2 arvontaan!
  Unelmajuhannuksena ei olisi tekemättömiä töitä mieltä painamassa. Saisi vain olla, keksiä hauskoja ideoita, joita tulisi myös toteutettua. Herkkuruokaa ilmestyisi taianomaisesti pöytään… Päiviin mahtuisi sopivasti rauhaa ja ystävien tapaamista.

 20. Osallistun no 2 arvontaan.

  Mulle on tulossa unelmieni juhannus, kun pääsen käymään kotona rakkaiden luona ja saan viettää aikaa vanhempieni ja kavereiden kanssa. Ei haittaa vaikka satais vettä kaatamalla, kunhan pääsen vain puolen vuoden tauon jälkeen taas kotiin <3

 21. Osallistun naisten tuoksun arvontaan!
  Mun unelmajuhannus nykyään on,että ryyppään kotona,mutta oikeasti olisi kiva päästä jonnekin grillaamaan,tai vielä parempi olisi,kun joku toinen grillaisi ja pöydät notkuis kivaa kesäruokaa:)
  Mutta en ole menossa minnekään ja on sekin kivaa:)

 22. Osallistun miesten tuoksun (1) arvontaan. Saisi mies nimpparilahjan. 🙂
  Meillä ei ihmeempiä juhannusperinteitä olekaan mutta kivointa olisi viettää juhannusta mökillä, jonka laiturille näkyisi kokko. Vähän grillausta, paljon saunomista ja uimista ja hyvää juomaa. Siinä olisi toiveiden juhannus.

 23. Osallistun ensimmäisen tuoksun arvontaan! Unelmajuhannus tapahtuu mökillä grillaillen ja maailmaa parantaen läpi yön. Fantasiamaailmassa olisi lämmin yö ilman hyttysiä, mutta se ei taida Suomessa onnistua.

 24. 2. naisten tuoksu.Mieluiten viettäisin juhannuksen ilman sadetta mökillä kunnon grillin,ja saunan kera,tehden käsitöitä sekä taikoja hiushoito päässä,mutta tähän ei ole mahdollisuutta nyt.

 25. Osallistun tuoksun nro 1 (miesten) arvontaan.
  Unelmajuhannus on mökillä aviomiehen kanssa, nyt ilmeisesti kylmällä kelillä takka ja kuohari tulevat kuvaan 🙂

 26. Valitsen numeron 2.
  Unelmieni juhannus olisi aurinkoinen ja lämmin. Viettäisin juhannukseni perheeni, sukulaisteni ja ystävieni kanssa.

 27. Unelmajuhannus olisi ensinnäkin vapaa töistä, ja sään puolesta aurinkoinen ja lämmin. Päivä uikkareissa rannalla, illaksi hauskat juhannuskemut!
  Naisten tuoksua arvontaan 🙂

 28. Naisten tuoksu (2). Unelmajuhannukseni olisi päästä taas Nummirockiin ystävien kanssa krebaamaan!

 29. Osalistun tuoksun 2 arvontaan.
  Unelma juhannuksenani viettäisin aikaa ystävieni kanssa. Ei mitään överi kännejä vaan grillausta ja kokon katsomista.

 30. Osallistun naisten tuoksun arvontaan.
  Juhannuksen haluaisin viettää mökillä veden äärellä perheeni kanssa, mutta valitettavasti tämä juhannus tulee vietettyä kaupungissa olosuhteiden pakosta. Ehkä sitten ensi vuonna 🙂

 31. Ehdottomasti mukana naisten tuoksun arvonnassa!

  Unelmajuhannukseen kuuluu ehdottomasti riippumatto, hyvää ruokaa, sauna ja hyvät ystävät. Hyvä ilmakaan ei olisi pahitteeksi!

 32. Osallistun naisten tuoksun arvontaan.
  Suosikkijuhannukseeni liittyy isän takapiha, grilli ja kalansavustuspönttö sekä kylmä juotava! Hyvä seura ja taustalla soiva musiikki ja tietysti aurinkoinen päivä kruunaa yöttömän yön! 🙂

 33. Heippa! Osallistun nro 2:en arvontaan.
  Unelmajuhannukseni olisi ja on (vaikka säätila luultavasti ei helteinen tai lämmin olekaan…) kodissani täällä omakotitalon rauhassa, metsän reunalla. Teen vastan ja grillaamme lähimpieni kanssa yksinkertaisia ruokia ja rauhoitumme keskikesään. Ennen näitä teen juoksu-, kävelylenkin läheisellä kuntopolulla, koska olen joutunut laiminlyömään liikaa terveyttäni ja nyt olen pitkästä aikaa voimissani kuntoiluun, jota olen kaivannut. Metsä, olipa se sateinen tai kesäisen aurinkoinen, on temppeli, mielenterveystoimisto ja paljon muutakin. Se on eräs oman elämäni tärkeimmistä asioista. Liikunnan ohella. Mikään ’hihkuminen’ ei tulekaan kyseeseen, kun ikääkin on yli neljänkymmenen;)

 34. Osallistun naisten tuoksun arvontaan 🙂
  Unelmajuhannukseeni kuuluu minulle tärkeiden ihmisten seuraa, kiireetöntä yhdessäoloa ja hyvää ruokaa ja juomaa 🙂

 35. Osallistun 2 tuoksun arvontaan.
  Unelmajuhannukseni koostuu lämpimästä aurinkoisesta säästä, leppoisasta olosta, grillailusta kavereiden kesken kera kesäisten virvokkeiden, lisäksi jotain kesäisiä ulkopelejä.

 36. Osallistun miesten tuoksun arvontaan, koska olisi ihanaa voida antaa yllätyslahja miehelleni, joka on ollut aivan mahtava isä ja puoliso vauva-arjessamme. 🙂

  Unelmajuhannuksena olisimme koko perhe yhdessä suvun mökillä, eikä kukaan riitelisi kenenkään kanssa. 🙂

 37. Osallistun tuoksu nro.2 arvontaan.
  Unelmajuhannukseen kuuluisi aurinkoa ja lämpöä. Grillausta. Talviturkin hukkaaminen. Koivuja. Vasta ja sauna. Perhe mökillä. Rentoa olemista ja pelejä. Kiihkeää Kimbleä! Villasukat jos on kylmä keli. Niin ja kaikilla hyvä kiiri.

 38. Tuoksu numero 2. Unelmajuhannukseeni kuuluu lämpö, aurinko ja läheisten seura 🙂

 39. Osallistun miesten tuoksun arvontaan. Itselläni kesätuoksu jo löytyy, mutta miehellä ei ole ollut pitkään aikaan mitään. Hän käyttäisi kyllä, mutta sopivaa ei ole osunut kohdalle. Josko se tämä olisi? 🙂
  Unelmajuhannus on rauhallinen läheisten kanssa. Saunottelua ja grillailua. Rentoutumista. Juhannuspäivään kuuluu ehdottomasti lavatanssit, jonne tänä vuonnakin suuntaamme. 🙂

 40. Osallistun miesten tuoksun eli nro 1 arvontaan. Unelmajuhannukseni on jossakin täysin muualla kuin Suomessa, vaikkapa sitten lomalla USA:n länsirannikolla.

 41. Tuoksu saapunut perille ja samantien testiin. Ensituntumalta vaikuttaa sopivasti keveän raikkaalta, kesään sopivalta. Kiitokset ihanasta arvonnasta ja hyvää kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework