Tummat päiväsilmät

Tämä tumma arkimeikki syntyi tarpeeseen. Olin menossa päiväksi opiskelemaan ja illalla pr-tilaisuuteen, joten halusin meikin joka sopisi molempiin. Illaksi tahdoin jotain tummaa, mutta en kuitenkaan kokenut tarpeelliseksi vääntää jo aamulla mustaa smokya silmiini. Niinpä tyydyin hitusen vähemmän häivyteltyyn, ruskeaan meikkiin.

Meikki on toteutettu Lumenen syysluomivärillä, duolla nimeltä Pajun varpu. Ruskea osoittautui tummemmaksi kuin arvasinkaan ja kaipasin sen pariksi vielä pehmeää kajalrajausta. Rajaus on tummanvihreä ja glitterinen, joten meikistä tuli sittenkin aika iltapainotteinen.

Näyttävyydestään huolimatta tällainen kahden värin ja rajauksen smoky oli nopea tehdä. Ei muuta kuin tummanruskea liikkuvalle luomelle, häivyttäminen vaaleanruskealla luomivaossa ja rajaus paikoilleen ripsivärin kera. Alaluomen jätin nakuksi ja mielestäni meikistä tuli yllättävän fresh!

 

Miltä näyttää, sopiiko mulle? Entäs saisiko olla tutoriaali tästä tai jostain muusta lookista?

 

Luomiväripaletti saatu testiin Lumenelta.

Comments

  1. Sopii sinulle kyllä tosi hyvin! Tykkäsin tässä sävymaailmasta kovasti, sekä siitä että meikki on sopivan voimakas mutta silti pehmeä ja luonnollinen samalla.

  2. Näyttää todella kivalta! Ainakin mä huolisin tästä tutoriaalin, kun ruskeat ja nudet meikit innostaa tällä hetkellä kovin, enkä ole vielä kovin etevä luomivärien kanssa 🙂

  3. Nätti! Itselläni aika sama kaava, jos on tiedossa pitkä päivä samoilla meikeillä.
    Jos on aikaa, saatan lisätä meikkiä myös alaluomelle, mutta mun alaripset on niin typerät, jotenkin harvat ja liian pitkät, etteivät näytä hyvältä ripsarin kanssa, joten harvoin meikkaan alaluomeakaan, lisäksi kun on nämä atoopikoille tyypilliset ”Dennie Morganin poimut”, joihin tummempi meikki tuppaa vajoamaan. Joskus saatan korostaa alaluomen ”meikittömyyttä” lisäämällä vaalean (sisä)rajauksen alaluomelle – se korostaa kivasti kontrastia tummaan silmämeikkiin yläluomella.

    • Kiitos Tiltu! 🙂 Mulla on kanssa lievät poimut alaluomella (korostuvat kuivimpina kausina), joten aina ei tosiaan tule alaluomea meikattua. Tuo nudekajal on hyvä vinkki, sopisi loistavasti tän meikin kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework