Tummansininen puikkorajaus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen usein sanonut, että helpoin tapa lisätä väriä meikkiin on maalata värikäs rajaus ripsien juureen. Värivalinnan ei aina tarvitse olla rohkein mahdollinen, vaan jo pieni sävyero tavalliseen mustaan rajaukseen heilauttaa arkimeikin uudelle tasolle. Demonstroidakseni tätä käytin meikkiin hyvin tummansinistä Oriflamen kajalpuikkoa, joka pakkauksessaan näyttää lähes mustalta. Mutta eikö vain olekin aivan eri meininki kuin mustassa rajauksessa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The One -sarjaan kuuluva rajauspuikko on malliltaan niin hassu, ettei sillä välttämättä saa kovinkaan siistiä rajausta aikaiseksi. Erillisellä rajaussiveltimellä rajauksen teko onnistuu kuitenkin hyvin, sillä kajalpuikko antaa helposti väriä eikä leviä luomella (ellei sitten tarkoitus ole nimenomaan utuistaa rajausta). Väri on pigmenttinen ja massa kaiken kaikkiaan hyvin käyttäytyvä tapaus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kajalpuikolla (miksi meinaan koko ajan kirjoittaa ”kalapuikko”??) voisi saada aikaan myös koko silmän smokyn tai sillä voi pohjustaa vähempipigmenttistä luomiväriä. Tahmeaan ja pehmeään kajaljälkeen luomiväri tarttuu hyvin, mutta minulle puikko jää rajauskäyttöön. En nimittäin omista kovinkaan montaa heikkopigmenttistä luomiväriä, joka tarvitsisi erillistä tukea pohjustajalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puikko sinällään on aika rumannäköisessä pakkauksessa, siksi joudutte tsekkaamaan puikon ulkonäön Oriflamen sivulta. Olen alkanut inhota tuota One-tuotteiden värimaailmaa, sillä minusta tumma fuksiavioletti hopeisilla teksteillä on yksinkertaisesti halvan näköinen. Ulkonäkö kätkee kuitenkin alleen mainioita tuotteita, joista esimerkinomaisesti mainitsen tässä vihreän silmänrajauskynän ja ripsivärin.

Kajalpuikon hinta on noin 13 euroa ja sitä saa tilattua muun muassa Oriflamen sivuilta.

 

Joko olet rohkaistunut kokeilemaan värejä rajauksen muodossa? Onko kajalpuikko ihan outo keksintö?

 

Kajal saatu testiin Oriflamelta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

  1. Kaunis meikki! Mun on kans pakko sanoa, että se violetti/hopeinen värimaailman on niin epäonnistunut, ihan harmittaa, että se ulkomuoto on sysiruma, kun sitten monet tuotteet on itse ihan huippuja, esteetikon silmä ei vaan kestä sitä ulkomuotoa. 😀

    • Kiitos! Joo, mä en kyllä tykkää tuosta värimaailmasta yhtään. Eikä ole mielestäni kovinkaan myyvät värit myöskään :/ Ei edullisen kosmetiikan tarvitisi näyttää niin edulliselta, väreillä ja pakkausten ulkomuodolla kun voi tehdä aika paljon.

  2. Minua myös harmittaa, kun kaikki ennen omaa sarjaansa olleet meikkituotteet uudistetaan ja ympätään The One -nimen alle. Se aiheuttaa hämmennystä asiakkaissa(ja osassa edustajiakin), kun he eivät tajua, että se uusi on se sama vanha mitä he ovat käyttäneet. Pakkaukset tosiaan ovat rumia ja kaikki ovat identtisissä pakkauksissa niin, ettei niitä edes erota toisistaan. Mutta tässäkin varmaan takana kustannuskysymykset, on halvempaa valmistaa samanlainen pakkaus vaikkapa kaikille ripsiväreille.

  3. Ihana meikki. Samat värit melkein joka päivä itsellänikin silmissä, mutta jostain kumman syystä ei näytä mulla ihan yhtä nätiltä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework