Tukkavau

Instan puolella nähtiin jo kuvia kampaamokäynnistä, joka keskeytyi palohälytykseen. En malttanut edes ottaa kunnollisia kuvia vaan tulin heti myös tänne blogiin hehkuttamaan lopputulosta. Väri ja leikkaus tehtiin siis osana hiusmallikeikkaani KC Professionalille, sillä myöhemmin syksyllä tukkaani tarvitaan koulutusnäytöksessä. Hiusmalleilu ei liity blogihommiin lainkaan, vaan hain malliksi ihan ”taviksena” ja pääsin mukaan proggikseen.

Tukka saatiin palohälytyksestä huolimatta kuntoon ja kuivaksi, enkä voisi olla tyytyväisempi! Värissä oli tarkoitus mukailla aiempaa mallitukkaani, mutta nyt tästä tuli vielä ruskeampi ja syksyisempi. Kampaajan mukaan väri saattaa parin pesun jälkeen haalistua hurjastikin, kuten näkyy jo noista ihan vaaleimmista osioista hiuksissa. Varsinkin kännykuvissa lopputulos näyttää hirveän tummalta, mutta oikeasti sävy on vaalea punakupari.

Palaan hiuksiin vielä parempien kuvien kera, mutta pakkohan näistä muutoksista on päästä heti kertomaan kun kerrottavaa tulee! 🙂

 

Koska sinulle on viimeksi tehty hiuksiin jotain uutta?

 

Comments

  1. Aivan ihana toi väri! Rupee itteekin aina välillä himottamaan joku tuollainen vaalea kuparihtava.. mutta kun mä kyllästyn niin nopeesti! Ja sit pitää taas päästä takas blondiin ja tukka katkee siitä värin vaihtelusta. 😛 Oon siis yrittänyt pitäytyä vaaleita raitoja-linjalla.

    • Mutta hei, harmittaako sua sit jos et kuitenkaan ikinä kokeile sitä kuparia? Suoraväreillä ja värinaamioilla sitä on kuitenkin helppoa pitää yllä, paljon helpompaa kuin esim. pinkin tai violetin tukan! Mikä ei tietenkään lohduta, jos sitten tahtoo takaisin blondiin ja ai että mikä ihana homma saada punapigmentti pois blondista… 🙂 Kyllä mäkin varmaan vielä menen ihan sille blondi-blondi-linjalle, mutta näin kesällä ja syksyllä eri vivahteet on kivoja ja raikkaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework