Tukkaongelmia ja muutoksenhalua

Kuten suurin osa lukijoistani tietää, on hiuksissani massaa vaikka muille jakaa. Nyt on kuitenkin stoppi tullut tälläkin pehkolla vastaan ja viimeisen kuukauden olen tuskaillut alati kasvavan hiuksistoni kanssa ihan päivittäin. Hiuksia on paljon, ne ovat pitkiä (nyt mennään lähes ristiselässä) ja voi luoja mitä hamppua!

Vaikka änkisin hiuksiini kaikki mahdolliset silottavat hoitotuotteet, on massa silti liian raskas useimpiin kampauksiin ja aukinaiset hiukset näyttävät juuri siltä, mitä ne ovatkin: ylikasvaneen leikkauksen jämiltä pörröisellä latvalla höystettynä. Taloudellisista syistä kävin kampaajalla viimeksi syksyllä ja siellä tehty keventävä ja ohentava leikkaus toimi hyvin toukokuun loppuun asti. Siitä lähtien hiukseni ovat olleet joko sotkunutturalla tai erilaisilla lettivariaatioilla kahlehditut.

Tämän tukkaturhautumisen keskellä ainoa asia josta olen iloinen, on se että jaksoin kasvattaa oman värini takaisin. Hiuksissani on ollut kaikkea blondista tummanviolettiin, kunnes värimaun lähestyttyä yhä maltillisempaa ruskeaa päätin luopua värjäämisestä kokonaan. Eikä kyllä ole kaduttanut!

Oma värini on mukava sekoitus tummaa blondia ja vaaleaa ruskeaa aurinkoraidoilla höystettynä. En usko, että vielä vuosiin tulen tätä väriä piilottelemaan värjäysten alle, mutta silti mieltä on alkanut kutkutella pienen pieni värinmuutos… Arvaatteko jo, millaista olen ajatellut?

Nykyisessä tukkamallissani tylsintä onkin se, etten enää kykene täydellisiin mallinmuutoksiin joita ennen tein hetken mielijohteesta. Minulla on ollut tummanruskea leukamittainen polkka, monen eri sävyn raidoitus ja vaihteleva määrä erilaisia otsatukkaleikkauksia. Nykyään olen vain niin tyytyväinen omaan väriini ja hiusten pituuteen (pitkät niiden olla pitää, kunhan ovat hallittavissa), että uusia juttuja on kovin hankala keksiä. Poikaystävä ehdotti jo sivusiiliä, mutta ei ehkä ole ihan minun tyyliseni 😀

Sain kuitenkin äskettäin lupaavankuuloisia uutisia uudesta yhteistyöstä, jonka avulla saan ehkä vihdoin, monen vuoden jälkeen jotain selkeästi uutta ja erilaista hiuspehkooni. Mahtavaa!

Nyt seuraakin kysymys teille lukijoille. Katsotaan, kohtaavatko ajatukseni teidän kanssa 😉


Mitä sinä tekisit näille hiuksille? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework