Tukkahommia!

Nyt kun muutaman viikon kestänyt sairausputki on vihdoin ohitse, olen jaksanut laittaa hiuksiani taas aivan eri tavoin. Simppelit kiharat on yksi mun suosikkikampauksista ja olenkin hionut sen saavuttamiseksi aikas hyvän rutiinin, joka sisältää hiusten kihartamisen ainoastaan viidessä osiossa. Yksi osio pään päälle, yksi molemmille sivuille ja kaksi takaraivolle. Polkkapituudessa on se hyvä puoli, että näin vähäinen osioiden määrä todella riittää eikä mun tarvitse tuskastella puutuvien käsien kanssa. Kun tämän tekee illalla ja laittaa osiot yöksi viiletymään pinneillä, on aamulla tukassa hurmaava Carrie-tyyli.

Hiusinnostuksestani huolimatta blogissa näkyy kuitenkin varsin vähän tukkajuttuja. Ongelmana on aiemmin ollut kuvaajan löytäminen, mutta nyt mulla on tavoitteena selättää tuo ongelma.

Jotta saan inspistä ja vihjeitä just teille lukijoille mieluisista jutuista, heitän ilmoille kyselyn. Mikä hiusjuttu teitä kiinnostaisi kaikista eniten: löytyykö kannatusta osiomenetelmäni avaamiseen, kiharakampauksen ykköstuotteisiin vai polkkamitan monenlaisiin, simppeleihin kampauksiin? Vai olisiko jollain teistä jokin mahtava ja ennennäkemätön idea, jonka koekaniiniksi mun kannattaisi ryhtyä??

 

Mikä niissä tukkajutuissa oikein kiinnostaa ja mitä haluaisit tulevaisuudessa hiusten osalta tässä blogissa nähdä?

 

Comments

 1. Kaikenlaiset pikakampaukset (max 5min) just sun mittasille hiuksille olis ihan parhaita! Itelläni on ehkä just ja just muutaman sentin pidemmät hiukset kun sulla, joten kaikki vinkit otetaan todellakin vastaan!

 2. Yhdyn edelliseen! Mulla on tukka kans aika saman mittainen, ja se on aina ponnarilla tai tlsästi suorana.

  Toiseksi; löysin vasta sun blogin ja oon aivan rakastunut!! Kirjotat ihanan nokkelasti ja sujuvasti, joten lukeminen on tosi miellyttävää. Oon seurannu kaikkia ulkomaisia kauneus blogeja ja vlogeja mutta kotimaiset on jotenki jääny täysin huomioitta!

  Keep it going ?

  • Voi kiitos ihanasta kommentista! <3 Lämmitti mieltä ^_^

   Mulla tyypillisin kampaus on edelleen sotkunuttura, mutta just helppojen pikakampausten avulla siihen saa vaihtelua. Kampauksia siis saamanne pitää!

 3. Tuotevinkkejä kiharoille ja kätsyjä kampausvinkkejä. Turhauttaa kun omassa piikkisuorassa tukassa ei meinaa kiharat oikeen pysyä vaikka mitä noitakonsteja käyttäis. Uskon etten vaan ole löytänyt oikeita tuotteita/välineitä.

  • Mulla kiharat pysyy suht hyvin, mutta mulla on pari superhyvää vinkkiä myös liukkaille hiuksille. Yksi viimeisimmistä on se, että kannattaa pesuvaiheessa jättää hoitoaine kokonaan pois! Kyllä, kuulostaa kerettiläiseltä mutta kun tukka jää karheammaksi, se myös muotoutuu kihartimen kanssa ihan eri tavalla ja myös pysyy. Myös tarpeeksi pienet osiot on tärkeä muistaa, ettei kiharan massa vedä suortuvaa suoraksi pelkän painonsa avulla.

 4. Tukkatumpelo täällä toivois helppoja ja nopeita kiharrus- ja kampausvinkkejä. (Paino sanalla helppoja!) Mun hiukset on hennot ja aivan piikkisuorat, joten olis kiva kuulla kikkoja, joilla kiharat saisi kestämään, kuten myös tuotesuosituksia. 🙂

  • Saamanne pitää! Kuten tuolla aiemmin jo neuvoin, niin kokeile ennen juhlakampausta ja kihartamista jättää hoitoaine kokonaan pois. Karheampi hius paitsi muotoutuu paremmin lämmön avulla, myös vaikuttaa tuuheammalta. Mutta laittelen vielä kiharrusvinkkejä tulemaan! ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework