TOP 3 hohtavaan kesään

Hohtohommat on edelleen tän kesän juttu niin kasvoilla kuin vartalollakin. Nyt kuitenkin esillä just niitä kasvojen juttuja, joilla saa vähän ekstrakivaa meikkipohjaan!

Urban Decay Naked Skin Beauty Balm SPF 20

Oranssihkon värinen, pohjustajan tavoin toimiva BB-voide on kirppisostos Ilonalta. Hänelle tämä sävy oli ihan liian tumma ja itsekin suosittelen sitä (itse)ruskettuneelle iholle ennemmin kuin kevätkalmoille. Tässä on kuitenkin huisin ihana, blurraava efekti joka todella häivyttää ihohuokosia! Iho tasoittuu ja meikkipohjasta tulee kivan hohtava olematta kuitenkaan rasvaisen näköinen. Tää oli mun loppukesän suosikki viime vuonna!

Rimmel #Insta Flawless SPF 15

Rimmelin uutuus yllätti ihan toden teolla: väri on just sopivan vaalea mutta silti ihanan heleyttävä. Raikkaan tuoksuinen voide on meikkivoiteen ja pohjustajan yhdistelmä, joka toimii iholla mainiosti myös yksinään. Nappituote rentoon kaupunkipäivään kun ei jaksa kunnolla meikata, mutta jotain pientä haluaa kasvoilleen laittaa. Samettinen pinta ei näytä yhtään öljyiseltä ja hohto on todella hienovaraista, ennemminkin sellaista ”sisäistä hehkua” kuin varsinaista diskopallomeininkiä.

Lumene Skin Tone Perfector

Superhohtoa haluaville tää on loistava! Kevyt koostumus mahdollistaa käyttämisen iholla pelkästään väriä tuomassa tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Extreme-meininkiä haluavat sipaisevat Heleyttäjää meikin päälle kasvojen korkeimpiin kohtiin. Tsekkaa kuvat viime vuoden esittelypostauksesta.

Onpas ihana huomata, että moneen tuotteeseen lisätään jo ihan itsestäänselvästi aurinkosuoja. Vaikkei sitä osaisi kaivata, on se silti iholle hyväksi ja kiitos näkyy sitten vuosien päästä, kun iho on (toivottavasti) säilynyt silkoisampana ja tasavärisempänä.

 

Hehkutuotteet: jees vai nou?

 

Rimmel & Lumene pr-näytteitä.
Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

6 thoughts on “TOP 3 hohtavaan kesään

 • 3.6.2016 at 19:12
  Permalink

  Lumene on mun ehdoton oma kesäsuosikki, ollut jo vuosia. <3 Rimmelin ajattelin ensi viikolla "koeajaa". UD:n tuotetta mulla on joskus pari vuotta takaperin ollut ja ihan pidin siitä, ei sopinut munkaan kevätkalmolle, mutta loppu kesästä ihana!

  Reply
 • 5.6.2016 at 11:40
  Permalink

  No jees tietysti 🙂 Onko tuo Rimmelin tuote tullut jo kauppoihin?

  Reply
  • 6.6.2016 at 09:41
   Permalink

   Pitäisi olla jo kaupoissa! Rimmeliltä oli tullut myös voidemaisia, meikin päälle lisättäviä hohtotuotteita 🙂

 • 5.6.2016 at 15:29
  Permalink

  Rimmelin tuote on ihana! <3 Peittää kivasti, joten siitä tuli uusi "kesämeikkivoide" käyttööni 🙂

  Reply
  • 6.6.2016 at 09:41
   Permalink

   Joo, peittää kyllä yllättävän paljon siihen nähden miten kuultavana mainostetaan 🙂 Eli ihan nimensä mukainen ”filtteri” kyllä on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.