TOP 3 hohtavaan kesään

Hohtohommat on edelleen tän kesän juttu niin kasvoilla kuin vartalollakin. Nyt kuitenkin esillä just niitä kasvojen juttuja, joilla saa vähän ekstrakivaa meikkipohjaan!

Urban Decay Naked Skin Beauty Balm SPF 20

Oranssihkon värinen, pohjustajan tavoin toimiva BB-voide on kirppisostos Ilonalta. Hänelle tämä sävy oli ihan liian tumma ja itsekin suosittelen sitä (itse)ruskettuneelle iholle ennemmin kuin kevätkalmoille. Tässä on kuitenkin huisin ihana, blurraava efekti joka todella häivyttää ihohuokosia! Iho tasoittuu ja meikkipohjasta tulee kivan hohtava olematta kuitenkaan rasvaisen näköinen. Tää oli mun loppukesän suosikki viime vuonna!

Rimmel #Insta Flawless SPF 15

Rimmelin uutuus yllätti ihan toden teolla: väri on just sopivan vaalea mutta silti ihanan heleyttävä. Raikkaan tuoksuinen voide on meikkivoiteen ja pohjustajan yhdistelmä, joka toimii iholla mainiosti myös yksinään. Nappituote rentoon kaupunkipäivään kun ei jaksa kunnolla meikata, mutta jotain pientä haluaa kasvoilleen laittaa. Samettinen pinta ei näytä yhtään öljyiseltä ja hohto on todella hienovaraista, ennemminkin sellaista ”sisäistä hehkua” kuin varsinaista diskopallomeininkiä.

Lumene Skin Tone Perfector

Superhohtoa haluaville tää on loistava! Kevyt koostumus mahdollistaa käyttämisen iholla pelkästään väriä tuomassa tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Extreme-meininkiä haluavat sipaisevat Heleyttäjää meikin päälle kasvojen korkeimpiin kohtiin. Tsekkaa kuvat viime vuoden esittelypostauksesta.

Onpas ihana huomata, että moneen tuotteeseen lisätään jo ihan itsestäänselvästi aurinkosuoja. Vaikkei sitä osaisi kaivata, on se silti iholle hyväksi ja kiitos näkyy sitten vuosien päästä, kun iho on (toivottavasti) säilynyt silkoisampana ja tasavärisempänä.

 

Hehkutuotteet: jees vai nou?

 

Rimmel & Lumene pr-näytteitä.

Comments

  1. Lumene on mun ehdoton oma kesäsuosikki, ollut jo vuosia. <3 Rimmelin ajattelin ensi viikolla "koeajaa". UD:n tuotetta mulla on joskus pari vuotta takaperin ollut ja ihan pidin siitä, ei sopinut munkaan kevätkalmolle, mutta loppu kesästä ihana!

  2. Rimmelin tuote on ihana! <3 Peittää kivasti, joten siitä tuli uusi "kesämeikkivoide" käyttööni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework