Top 10 -haaste

Kiitos kovasti Pumpulipupu tästä haasteesta! 🙂 Ideana on siis listata kymmenen henkilökohtaista suosikkia kosmetiikan maailmasta. Osa haastetuista on listannut vain esim. meikkejä, mutta minä ainakin yritän pysytellä koko kosmetiikan genressä.

Säännöt ovat siis seuraavat

1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
3. List your top 10 cosmetics.
4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.

Tässä tulee siis listani (eivät ole parhausjärjestyksessä):

1. Hajuvesi: Lancôme Trésor In Love EdP
 – Rakkautta! Tämä on se Minun Tuoksuni.
2. Inglot-luomivärit
 – Tajuton määrä yhdistelmämahdollisuuksia, tasalaatuiset, pigmenttiset värit ja kausittaisia tarjouksia. Myös  siveltimet tällä merkillä erinomaisen hyviä. Miinusta liikkeiden harvanlaisesta sijoittelusta Suomessa sekä  hintojen viimeaikaisesta noususta.
3. Wet ’n Wild
 – Ehkä yllättävä valinta. Ehdottomasti halpiskosmetiikan parhaimmistoa: luomivärit pigmenttisiä ja perushyvä  sävyvalikoima (muistakin tuotteista olen kuullut vain kehuja). Eyelinerin ostinkin juuri ja hyvää kamaa sekin.  Erityisen ihastunut olen solonappiin sävyssä Penny/Sou neuf, sekä trioon Cool As A Cucumber.
4.  BeSave!-ekoshampoo
– Pesee hiukset kahdella pesulla narskuvan puhtaiksi. Ihana karkkimainen tuoksu!
5. Madaran puhdistusvaahto
– Positiivinen ylläri luonnonkosmetiikan puolelta: pesee meikit pois erinomaisen hyvin ja sopii minun iholleni.  Välillä tosin vaatii kaksoispuhdistuksen, riippuen toki meikin määrästä.
6. Aqualan L -perusvoide
– Didn’t see this one coming? Edullinen ja riittoisa perusvoide, jolla voi tehdä oikeastaan mitä vain: putsata  meikit, kosteuttaa, sekoittaa meikkivoiteeseen, rasvata huulet… Autiosaari-kamaa.
7. Lily Lolo -meikkipohja
– Toistaiseksi paras käyttämäni mineraalimeikkipohja. Kohtuuhintainen ja kotisivuilla hyvät selostukset  sävyistä.
8.  Oriflame Autobronzant Shimmer Cream säärille
– Ihan paras itseruskettava! Sävystä tulee luonnollinen, eikä voide haise niin pahalle kuin yleensä itseruskettavat. Lisäksi voiteessa on ihania shimmerhippuja. Must have säärituote.
9. TKB Tradingin mineraaliluomivärit
– Todella upeita, vivahteikkaita sävyjä. Uusi tuttavuus pääsi heti kymmenen parhaan joukkoon 🙂
10. Lost in Makeupland poskipunat
– Toinen uusi tuttavuus. Minulla on näistä vasta kaksi samplea mutta ne ansaitsevat paikan parhaimmistossa.  Sävyt ovat arkeen sopivia mutta hohteisia, heleitä mutta kerrostettuna näyttäviä. Tykkään superpaljon! LiM  on yhden naisen espanjalainen mineraalimeikkiyritys, jolla on valikoimassaan myös hyviä luomivärejä (arviota  tulossa lähiaikoina).

Huh, tässäpä nämä. Listalle pääsi pari mustaa hevostakin ja Urban Decayn Primer Potionin (silmämeikinpohjustustuote) unohdin kokonaan listata, mutta se onkin saanut jo niin paljon tunnustusta muissa blogeissa että jätetään se rauhaan hetkeksi 😉

En nyt haasta ketään, sillä tuntuu että kaikki on jo haastettu 🙂 Tämän saakin siis tehdä ihan kuka tahansa! Ottakaa ja listatkaa.

Comments

  1. Hei, tosi kiva kun teit tämän! 🙂

    Ja oikein mielenkiintoisia valintoja, osa oli mulle aivan uusiakin tuttavuuksia.

    Olen kyllä samaa mieltä noista Wettiksistä, lähes hämmästyttävän hyviä hintaansa nähden! Ja Aqualan L oli kyllä hyvä lisä tähän listaan, mun mieskin käyttää sitä paljon ja kauppaa sitä aina mulle kaikkeen mahdolliseen käyttöön. 🙂

  2. Ja kiva, kun haastoit mut! 🙂

    WnW:ssä on kyllä tosi hyvä pigmentti ja muutenkin laadukkaita. Kaikki siveltimet eivät vaan oikein toimi luomivärien kanssa, parhaiten niille sopii mielestäni ihan perus vaahtomuoviaplikaattori (jotka nekin on WnW:llä hyviä).

    Unohtui tosta Aqualan L:stä mainita, että se toimii erityisen hyvin sheivauksen jälkeisenä kosteuttajana, sen takia moni mieskin varmaan parranajon jälkeen sitä käyttää mielellään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework