TKB-arvostelu, osa 2.

Arabialaistyylisessä meikissä käytetyt sävyt mukaanlukien olen nyt testannut kaikki saamani samplet TKB:ltä. Kohta tulee kiusaus tilata lisää 🙂

Tässä kuitenkin vielä kaksi meikkiä TKB:n luomiväreillä. Nämä ovat oikeastaan täydelliset vastakohdat toisilleen: toinen huomaamaton, melkein ”meikitön meikki” ja toinen räväkkä bilemeikki. Aloitetaan arkimeikillä.

Tässä meikissä halusin käyttää hentoja sävyjä, joten sisänurkkaan laitoin Peachin ja ulkonurkkaan Satin Orange Goldin. En voinut vastustaa kiusausta lisätä hieman Hilite Goldia luomivakoon. Häivytyksen kulmaluulle tein sävyllä Champagne.

Kaikessa värittömyydessäänkin pidin tästä meikistä. Auringonvalossa nämäkin sävyt näyttävät paremmilta, niissä on hienon hieno hohde ja kulta luomivaossa korostaa sitä. Oikein passeli arkimeikiksi siis!

Sisärajaus MAC Inliner Kajal, sävy Smolder.

Tämä meikki taas on ihan toista maata. Käytin tässä viittä eri sävyä luomella ja vielä yhden sävyn sutaisin kostean rajauksen päälle. Liis olikin suositellut Travel to Jupiteria käytettäväksi nimenomaan tummalla pohjalla, ja kuten näkyy niin vinkki on erittäin toimiva.

Hämähäkkiripset.

Oli myös kiva huomata, että onnistuin tässä meikissä lisäämään eyelineria (Wet ’n Wild) myös alaluomelle ja suht siististi vieläpä.

Väkästelin taas kaaviokuvan selventämään käyttämiäni sävyjä. Pidin todella paljon lilan ja vihertävän rajauksen yhdistelmästä!

Tässä vielä molemmat meikit samassa kuvassa.

Tutustutteko te mielellänne uusiin meikkituttavuuksiin? Onko käynyt superonnistumisia tai pahoja huteja?

Comments

  1. Wöööy, hienoja! Saat joskus meikata meikäläisenkin silmät, mä kun osaan lähinnä käyttää vaan ripsaria. 😀

  2. Mielelläni 😀 On aina hauskaa päästä meikkailemaan muita. Kun toisen silmän malli on niin eri kuin oma, on tosi mielenkiintoista rakentaa erilaisia meikkityylejä kuin itselle sopisi. Esimerkiksi sulle sopis ihanasti joku näyttävä lila/violetti iltameikki, kerta sulla on isot ruskeat silmät 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework