TKB-arvostelu, osa 1.

Ilmeisesti Suomessa TKB Trading -niminen meikkifirma on vielä suhteellisen tuntematon.

”TKB Trading, LLC’s primary focus is on color additives and associated products for the soap, cosmetics and personal care industry. We also offer color additives for arts, crafts and industrial arts.”

Eli TKB:ltä saa käytännössä mm. valmiita mineraalimeikkiseoksia ja muita meikkituotteita, saippuoita ja saippuamateriaalia, työvälineitä… TKB tuottaa myös mineraaliseoksia jotka on tarkoitettu omien meikkien sekoitteluun ja heillä on myös valmiita settejä tähän tarkoitukseen. Muualta lueskelin että TKB:n samplebagit ovat runsaita, joten jos haluaa jotain erikoisempaa niin varmasti kannattaa tilata.

Vielä en ole niin innostunut että alkaisin omia luomivärejäni sekoittelemaan, mutta pääsin sattuman kautta testaamaan TKB:n valmiita luomivärejä. I.R. Pale -blogin pitäjä Liis oli ihana ja lähetti minulle sampleja firman tuotteista: sain kokonaista 14 pientä pussia ja ryntäsin heti testaamaan…

Mennään suoraan parhaaseen sävyyn, vaikka eivät muutkaan todellakaan seinäruusuiksi jää. Kyseessä on kulttimaineeseen noussut Dragonfly, jota ei enää valmisteta. TKB Tradingin sivuilta sitä voi kyllä vielä ostaa, mutta vain uskomattomissa unssin (parisataa grammaa) ja paunan (melkein puoli kiloa!) kokoisissa pusseissa. Saamani runsas näytepussi riittää varmasti aivan älyttömän pitkään.

Eikö olekin ihana! Tässä Dragonfly on ihan yksinään koko luomella eikä kyllä seuraansa muita sävyjä kaipaakaan (ainoastaan alaluomelle lisäsin tummanruskeaa Inglotin paletista). Väri on upean ruskeapohjainen, kimaltavaan vihreään shiftaava. Todellakin sudenkorento 🙂

Ikävä kyllä värin intensiivisyys ei toistu yhtään oikeanlaisena kuvissa. Ehkä limenvihreä paita auttaisi hieman hahmottamaan sävyä?

Tässä yhdistin Dragonflyn toiseen oikein mainioon sävyyn, Mermaid’s Goldiin. Kuten Dragonfly, myös Mermaid shiftaa vihreään joten nämä ovat vallan oiva pari. Pussissa Mermaid näyttää pirteän kullankeltaiselta, mutta luomella sävy on paljon intensiivisempi ja monipuolisempi.

Mermaid’s Gold toimisi varmasti hyvin myös tummanruskean tai -vihreän kaverina.

Sitten tsekataan lilanhohtoiset ystävämme. Tässä Scorpio the Eight sisänurkassa ja Smokey XXX ulkonurkassa. Scorpio on pohjaväriltään tulisen punainen shiftaten violettiin ja smokey nimensä mukaisesti savuinen lilalla säväyksellä. Luomivaossa ja sen yllä kerrassaan upea korostussävy Hilite Gold. Kullan ja lilan yhdistelmä toimii aina! Näissä kuvissa hieman huonosti näkyvä Foliage (alaluomella) on myös lilaan taittava sävy, pohjana hento vaaleanpunainen.

Eivätkö olekin aivan mahtavia sävyjä? Itse rakastuin näihin ihan kympillä ja tulen varmasti tilaamaan TKB:ltä jossain vaiheessa. Vielä pari väriyhdistelmää on kuitenkin näyttämättä: näille olen varannut ihan oman postauksensa, arvostelun kakkososan. Myös ”Arabialaista lookkia”-postauksesta löytyy TKB:n luomivärejä.

Comments

 1. Wow – sorry I was on vacation and out of town and have not been able to swatch your samples yet – they arrived safely and I have to say – those baggies were large! I really like the Lily Loly muted tones – just splendid together.
  I am glad you like the TKB lot :), I like them too ;). Some of them do need a primer underneath – especially the sparkly ones.
  If you’d like to try any other tones just let me know – it’s better to try them out beforehand because TKB’s international shipping is unfortunately rather steep.

 2. Yes, those bags we’re huge because the smallest size was sold out from my nearest store 😀

  I propably can blame you for introducing this awesome makeup series to me? This really ends up spending dozens in new makeup… My friend brought me THE eyeshadow primer, UDPP, and now the colours look even more fabulous.

  I really must say I’m thankful to you for these samples! 🙂

 3. I humbly apologize for getting you addicted as well :). Since you like them so much – have a look at my swatches and send me the list. I’ll send you some more samples so you can be sure you like the colors you order. 🙂

 4. Oh please don’t courage me to buy more 😀 I’ll check the swatches and we’ll see… I’ll be propably interested in just about every shade you have!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework