Tiedote: MAC Next To Nothing -uutuudet

*Teksti sisältää mainoslinkkejä.


Lainattu teksti tuotteesta perustuu PR-toimiston lähettämään materiaaliin.

”Tuote kaupoissa 6. huhtikuuta 2017 osana vakituista valikoimaan.

Uudella MAC COSMETICS Next To Nothing -sarjalla saa luotua hehkuvan ja lähes huomaamattoman meikin hetkessä!

Haluatko somen kestävän hehkun? Next To Nothing tarjoaa tätä uusimmilla teknologioilla, jotka mahdollistavat säteilevän, lähes huomaamattoman meikin.

Next To Nothing Face Colour -tuotteen kosteuttavat ainesosat ja kuultavat mikropallot tuovat ihon hehkun esiin! Tuotetta voi käyttää joko yksinään tai meikin alla.

Pehmennä lookkia sienellä tai siveltimellä ja suojaa ihoa samalla, kun minimoit ihon pienten virheiden näkyvyyttä. Next To Nothing Pressed Powder -tuotteessa yhdistyy kosteutus, muunneltavuus ja kevyt koostumus pitkäkestoiseen, mukavaan tunteeseen iholla. Silkkisen pehmeä koostumus buustaa ihon säteileväksi – eikä filttereitä tarvita!

MAC Next to Nothing Face Color 30,50 €
MAC Next to Nothing Pressed Powder 26 €
MAC 141 Synthetic Face Fan Brush 45,50 €
MAC 140 Synthetic Full Fan Brush 55,50 €”

MAC-tiedotteita toivottiin, joten täältä pesee! Nämä MAC Next To Nothing -tuotteet ovat jo hetken olleet saatavilla ja olen ehtinyt jo käydä tutustumassa niihin.

Ostin itselleni kiinteän *MAC Next to Nothing Pressed Powder -puuterin, sillä se näytti kädelle kokeiltuna aivan upealta: hienoisen hohtavalta, mutta silti mattapintaiselta. En joutunut pettymään, vaan puuteri on ollut iholla ihan huippu: kiinnittää meikin hyvin, sopii myös kuivalle iholle ja tekee huomaamattoman, sisäisen hehkun fiiliksen kasvoille. Ei huomattavaa hohtoa tai glitteriä, mutta sellainen hiukan blurraava pinta tulee.

*MAC Next to Nothing -meikkivoiteesta puolestaan otin näytteen ja onneksi niin, sillä se ei tuntunut sopivan mun iholle yhtään. Meikkivoide oli hyvin kevyesti peittävä (d’uh, ”next to nothing”) ja kosteuttavan tuntuinen, mutta se tarrautui hieman ihon kuiviin kohtiin ja korosti ihohuokosia. Ei pahasti, mutta niin ettei siitä ole mulle meikkivoiteeksi.

Joko olette bonganneet näitä Next to Nothing -uutuuksia MACin tiskiltä, ehkä jopa ostaneet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework