Testissä Shellac-lakkaus

*mainoslinkki.

Olen siitä onnekas, että ystäväpiiriini kuuluu monen alan ammattilaisia ja jostain syystä etenkin kauneuden eri osa-alueiden osaajia on kertynyt kavereihini. Olin elokuussa häissä toisella paikkakunnalla ja yövyin edeltävän yön ystävälläni, jolla on osaaminen ja koulutus Shellac-lakkauksen tekoon. Hän tarjoutui tekemään minulle kestolakkauksen, sillä hän oli saanut juuri kokeiltavaksi ihania uutuuksia, kuten mattapinnan tuovan päällyslakan.

Shellac on CND:n kehittämä kestolakkaus, joka kovetetaan valon avulla. Shellac-lakkauksia voi tehdä vain koulutettu tekijä, kuten kosmetologi tai kynsimuotoilija. Shellac-lakkaus pysyy hyvänä kynnellä yli 14 päivää. Lisää lakkauksesta ja lähimmät lakkauksen tekijät löytyvät CND:n suomenkielisiltä sivuilta.

Annoin kynsitaiteilijalleni vapaat kädet ja lopputuloksena oli viehättävä, violetti manikyyri mattapinnalla Matte Top Coat -päällyslakan avulla. Sävyn nimi oli osuvasti Married to the Mauve ja ai vitsit, että onkin chic sävy kyseessä! Voisin hyvinkin ostaa tuon ihan tavanomaisena CND Vinylux -lakkana – useimmat Shellac-sävyt ovat saatavilla myös Vinylux-lakkoina, mikä on superhyvä juttu. Married to the Mauve on yksi suosituimmista Vinylux-sävyistä ja sen voi ostaa esimerkiksi Lykolta *tämän linkin kautta.

Miten Shellac-lakkaus sitten pysyi kynsilläni? Noh, mun kynsillä pysyy normaali lakkakin yleensä 4-6 päivää hyvänä, joten odotin kestolakalle luvattua kahta viikkoa pidempää kestoa. Odotus täyttyi, sillä taisin pitää lakkausta loppujen lopuksi reilut kolme viikkoa… 😀 Lopuksi poistin manin Shellacin poistosetillä ja se oli helppoa, kunhan muhitteli kynsiä poistoainelapuissa tarpeeksi kauan. Shellac-lakkaus nimittäin jatkaa kovettumista kynsillä valon avulla, eli mitä pidempään lakkaus on kynsillä sitä hitaampaa sen poisto saattaa olla. Poistoaika riippuu myös käytetystä Top Coat -lakasta, joka valitaan aina kynsien mukaan (aika voi olla 5-15 min., jos lakka on kynsillä 14 päivän ajan). Itse pidin poistolappuja noin 20 minuuttia ja lakka lähti irti hyvin. Poistosetin ovh on 17 euroa ja se ei sisälly lakkauksen hintaan.

Jos kestolakkaus ei ole ajankohtainen, suosittelen tutustumaan saman valmistajan Vinylux-lakkoihin! Hyvin pysyvät lakat eivät vaadi aluslakkaa, vain merkin oma päällyslakka riittää. CND Vinylux -lakat kuivuvat nopeasti ja ovat pitkäkestoisia – luottomerkkini, ennen kuin siirryin vallan Shellac-lakkauksen pariin. *Katso esimerkiksi Lykon Vinylux-valikoima täältä.

Lähimmän Shellac-ammattilaisen voi löytää tämän linkin kautta. Aion jatkossa suosia kestolakkausta etenkin, jos edessä on pidempi loma, matka tai kiireinen aika, jolloin kynsien pitää kuitenkin näyttää kivalta.

Onko sinulla ollut kestolakkausta tai juuri Shellac-lakkausta? Haluaisitko kokeilla?

Shellac-lakkaus kaverin ilmaiseksi tekemä.

Comments

  1. No just oli ja kyl tykkäsin! Postaus tulossa kans kohtpuoliin! 😀 mulla tosin oli vaan 1,5 vkoo ku kynnet kasvaa tässä siunatussa tilassa niin nopeesti.

    • Mullakin kynnet kasvaa nopeasti kyllä, sen huomaa varsinkin ton tumman manin kanssa… Mut sinnittelin ja olipa helppoa, kun kynnet oli aina hyvännäköset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework