Teräväpiirtotason pettymys

Ai miten niin tylsistynyt kuvausassistentti… ”Miksi et leiki mun kanssa?!”

Tiedättekö sen tunteen, kun haluaisi tykätä jostain oikein kovasti mutta ei vaan pysty? Päällisin puolin kaikki on täydellistä, mutta silti jokin vaan tökkii. Niin mulle kävi Make Up For Ever Ultra HD -meikkivoiteen kanssa. Ultra HD Foundation lupaa olla ohut, kosteuttava ja kaikin puolin ihmeellinen meikkivoide. Odotin suuria ja petyin karvaasti. Itse tuotteessa ei ole mitään vikaa, näyttäähän se upealta monen muun bloggaajan iholla: minun ihoni kanssa meikkivoiteen koostumus ei kuitenkaan pelannut yhteen lainkaan.

Sen sijaan Heidin esittelemä puikkomallinen Ultra HD oli aivan eri tuote ihollani, ja siitä tykkäsin kovastikin. Tässä postauksessa keskitytään kuitenkin nestemäiseen meikkivoiteeseen ja sen tuomiin ongelmiin kuivalla iholla.

Ennen/jälkeen-kuvat näyttävät mainioilta. Ultra HD Foundation (sävyssä Y215) peittää hyvin ja kasvot näyttävät silkkisen sileiltä. Silmänalusille tämä ei aivan yksistään riitä, mutta paljoa ei jää puuttumaan. Lopputulos on kauniin heleä ja kauempaa katsottuna todella kiva.

Lähikuvissa totuus kuitenkin paljastuu. Ohut voide uppoaa nenän vieressä oleviin huokosiin, joita en ole kokenut ongelmaksi minkään muun meikkivoiteen kanssa. Lisäksi nenän tienoo ja poskien kuivimmat kohdat korostuvat ikävästi, kun meikkivoide tarraa niihin kiinni. Sama homma tapahtui, vaikka kokeilin erilaisia levitysvälineitä ja tekniikoita. Tavallisella meikkivoidesiveltimellä käytettynä Ultra HD Foundation myös raidoittui ikävästi. Anglismein ilmaistuna ei siis ole minun kuppini teetä tämä meikkivoide, vaikka kovasti siitä halusin tykätä.

Muiden kehut aukenivat minulle vasta, kun levitin Ultra HD:n kostealla Beauty Blender -sienellä. Sen kanssa meikkivoide oli parhaimmillaan, vaikka kuivat kohdat yhä hitusen korostuivat varsinkin puuteroinnin jälkeen. Huokosiin vajoaminen ei kuitenkaan ollut niin kamalaa sienellä levitettynä. Miinuspuolena Beauty Blender imaisi itseensä älyttömän määrän ohutta meikkivoidetta ja kasvoille käyttämäni määrä oli kaksinkertainen sormin levittämiseen verrattuna.

Ehkä tästä pitää siis oppia se etteivät kaikki meikkivoiteet, ne kehutuimmatkaan, sovi kaikille ihotyypeille. Ja että joskus yllättäjä voi olla se, jota ensin epäili epäsopivimmaksi: Ultra HD Stick on ihollani ihan mahtava, mutta siitä toisella kertaa.

Make Up For Ever Ultra HD Foundation on sävyvalikoimaltaan älyttömän laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti omaan ihonsävyyn sopiva meikkivoide. MUFEn tuotteita jälleenmyy maahantuoja Helsingissä. Ultra HD:n hinta on 47,50 euroa, eli hinta pyörii selektiivisten meikkivoiteiden tienoilla.

 

Oletko jo ehtinyt kokeilemaan tätä uuden sukupolven HD-meikkivoidetta? Milloin viimeksi petyit tuotteen lupauksiin?

 

Tuote saatu testiin blogia varten.

Comments

 1. Mulla oli tän kanssa pintakuivalla iholla samat ongelmat. 🙁 BeautyBlenderillä saan jotenkuten levitettyä, mutta siltikin uppoaa huokosiin, huoh.

  Paras toi sun kuvausassistentti, plaah, taas noita sun purkkeja. 😀 Heitä pallo. 😀

  • Joo, ei kyllä sovi yhtään kuivaan päin olevalle iholle. Harmi, koska tuntumahan tässä on tosi kiva ja kevyt!

   Pikku perhonen on kyllä välillä vähän kyllästynyt näihin kuvaushommiin 😀 ei siis kovin hyvä avustaja loppujen lopuksi! :’D

 2. Sun blogi toimii hyvänä inspiraation lähteenä omalle meikkaamiselle, ehdottomasti yksi suosikki blogeistani!

  Voisitko tehdä postauksen ihon päivittäisestä hoidosta? Mitä tuotteita käytät? Vinkkejä tarvisin, oma iho ei kestä meikkaamista kuin hyvin vähän..

 3. Pikaisesti heitän, että mä en kans tajua, miten käy niin, että monet meikkivoiteet uppoaa huokosiin eikä tavallaan tartu muulle iholle ollenkaan, pyörii vaan. Jos taputtelee, niin se vähän auttaa, mutta en mä muista että ennen olis näin ollut.

  Vuosia sitten siis, kun mulla oli yksi luottomeikkivoide ja ostin aina uuden putelin lisää kun entinen loppui, se mielestäni asettui iholle täydellisesti (sävyni lopetettiin ja muut liian tummia nykyään). En tiedä olisinko nyt enää siitä meikkivoiteesta ihan samaa mieltä, mutta musta tuntuu että tämä mulla ainakin on uusi ongelma tämä iholla pyöriminen. Yhtensoveltumattomat muut tuotteet?? Eller?

  • Mä veikkaisin, että toi pyöriminen johtuu joko ihon muuttumisesta (rasvaisempaan suuntaan?) tai sitten just kasvovoiteesta tai muusta, joka jättää liian liukkaan pinnan. Itse meikkivoide voi myös olla ”liian kosteuttava”, jolloin se tuo kasvovoiteella kostutetulle iholle lisää liukkautta ja jää pyörimään. Voi johtua noista edellä mainitsemistani syistä tai sitten ihan planeettojen asennosta 😀 Kokeile kuitenkin vaikka kosteuttaa ihoa kevyemmin tai puuteroida iho ennen meikkivoidetta hyvin kevyesti. Pohjustaja tuli kanssa mieleen, mutta luulen että se vain lisäisi taas sitä pyörimisefektiä. Kannattaa myös kokeilla tiheitä ns. BB-siveltimiä, jotka blurraavat ja painavat meikkivoiteen ihoon. Tällainen löytyy Kicksiltä ja Shiseidolta, muodoltaan tasapäinen tai aavistuksen viistottu ja ihan turkasen tiheä ja pehmeä.

  • Kiitos, mun täytyy kokeilla sun vinkkejäsi 🙂

   Voi olla joo että vaan laitan liikaa kosteutusta alle ja/tai en anna niiden imeytyä tarpeeksi tai että ne vaan on liian tuhteja meikin alle. Kai se keskitie olis hyvä löytää tässäkin asiassa 🙂

   Päiväkäytössä on kyllä viime aikoina ollut enimmäkseen sävyttävä päivävoide/bb -tyyppisiä tuotteita juuri helppouden ja nopeuden vuoksi. Tykkään itselläni niistä, mutta kaipaan silti välillä meikkivoidettakin, vaikkapa iltarientoihin.

   Kicksin bb-sivellin mulla on ja Real T:n olikohan joku buffer. Ovat jääneet laatikon pohjalle, mutta syy saattoi tietysti olla ne liiat tai liian kosteuttavat tuotteet iholla pyörimässä. Kokeilenpa vielä uusilla opeilla, ehkä saan oivalluksen 😉

  • Toivottavasti noista on apua 🙂 Kokeile nyt ainakin ekana just sitä, että vaihdat kosteustuotteet paremmin imeytyviin (eli rasvan sijaan kosteutta). Yöksi voi sitten ekstrahoitaa 🙂 Ja bufferit käyttöön! Raportoihan, josko auttoi.

 4. Huonosti käyttäytyvät meikkivoiteet harmittavat mutta niin se menee, ei kaikki toimi kaikilla. Jollekin toiselle tää on unelma, jollekin toiselle taas se huonoin mahdollinen meikkivoide.

  Jään odottamaan mielenkiinnolla postaustasi siitä stickistä, se kuulostaa ihanalta meikkivoiteelta! 🙂 Ja sellaiselta, joka varmaan voisi toimia munkin iholla 😀

  • Jep, näinhän se menee! Ei auta itku meikkivoidemarkkinoilla 🙂

   Mää lupaan, että sticki-postaus on tulossa piakkoin! Se on meinaan ihan törkeen riittoisaa ja tuntuma on ihanan pehmeä. Heidin arvostelu on tosi samanlainen, mikä oli munkin kokemus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework