Teinin (ja vähän vanhemmankin) unelmaa

Postaustoiveiden toteutusta: vuorossa Riiasta hankkimani OPIn Teenage Dream -lakka ja siihen sopiva meikki. Harvemmin jaksan tehdä meikkiä kynsien mukaan, mutta välillä on ihan hauskaa sovittaa kaikki yhteen.

Sotkukynnet.

Tässä itse lakka kynsillä. Tuo on kyllä niin prinsessaunelmaglitteriöveri ettei toista! Ihan harmittaa kun onnistuin katkomaan kaksi kynttäni ja kaikki muutkin oli viilattava lyhyemmiksi, sillä tämä lakka näyttää taatusti upealta hieman pidemmissä kynsissä. Ihana tämä toki oli näinkin: kolme kerrosta peitti suhteellisen hyvin, mutta parhaan lopputuloksen saisi varmasti vaalean tai pinkin lakan kanssa. Myös päällyslakan tämä oikein imaisee itseensä, laitoin kaksi kerrosta ja silti tuntui että pinta jäi aavistuksen karkeaksi.

Tässä kynsiin sopiva meikki eri valaistuksissa. Meikki on tehty WnW:n Sweet As Candy -paletilla jonka löysin alesta kolmella eurolla. Paletti on mukavan monikäyttöinen myös tällaiselle joka ei vaaleanpunaisesta silmämeikissä aivan älyttömästi välitä: vaaleanpunainen on sopivan kylmäsävyinen ja lämmin ruskea luomivaossa taittaa sitä kivasti.

Seuraavaksi hieman tummempi meikki joka sopii myös Teenage Dream -kynsien kanssa.

Taisin jo mainitakin, että olen jumiutunut IsaDoran Pearls-palettiin arkirutiineissani. Kaivan tuon paletin esiin päivästä toiseen ja olen aivan rakastunut tummaan grafiitinruskean sävyyn. Päätinkin yhdistää WnW:n vaaleanpunaisen siihen ja tulos näytti tältä. Aivan ihana yhdistelmä, eikö!

Post Scriptum. Harmittaa kerrassaan tämä postausteni vähyys. Syynä tähän on, kuinkas muuten, muun elämän kiireet. Teatteria tehdessä.

Comments

  1. ah, ihana kynsilakka pakko myöntää! itse kun on tällainen pieni harakka että kaikki mikä kimmeltää on silmälle mieliksi 🙂 onnistuneen meikin olet saanut myös loihdittua, tosi kiva!

  2. Kiitos 🙂 Tykkään tuosta lakasta ihan superpaljon ja monta muutakin glitterlakkaa on jo ostoslistalla… Ja mikäs muu olisikaan parempi syy kuin se, että jouluna on oltava kimaltavat kynnet! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework