Teemaviikko: Zuii Satin Color Lipstick -huulipuna

Teemaviikon aikana esittelen luonnollista värikosmetiikkaa omien kokemusteni kautta.

Huh, nyt viedään teemaviikon viimeistä postausta! Millainen viikko on ollut? Haluaisitteko vielä jonkinlaisen yhteenvedon? 🙂 Vähän hassua lopetella teemaviikko maanantaina, mutta postauksia oli aloituspostaus mukaan luettuna kahdeksan.

Viimeisenä esittelyyn pääsee minussa eniten innostusta herättänyt tuote, eli Zuiin Satin Color -huulipuna sävyssä Orchid. Voiko luonnonkosmetiikan huulipuna olla pigmenttinen ja mukavan tuntuinen huulilla? No kyllä voi.

Orchid on sävyltään melkein neonpinkki ja sopii hiusteni sävyyn oikein hyvin. Nestemäinen huulipuna on koostumukseltaan pehmeästi levittyvää, suorastaan voimaista. Applikaattori on ihan hyvä, mutta tarkimmat tasoittelevat vielä punaa erillisellä huulisiveltimellä. Huulipunan tuoksu on kukkainen, mutta ei häiritsevä. Ylipäänsäkin Zuiin tuoksut ovat aika mietoja verrattuna Laveraan, vaikken kyllä kovin hajusteherkille välttämättä näitäkään suosittelisi.

Huulipuna on huulilla kermaisen ja kosteuttavan tuntuinen, eikä varsinaisesti tunnu kuivuvan lainkaan. En kuitenkaan onnistunut sotkemaan poskiani karkailleilla hiuksilla tai sipaisemalla vahingossa suun seutua. Eli väri siis pysyy, mutta tuntuu kovin ei-huulipunamaiselta huulilla. Mieleeni tulevat Dior Addict Fluid Stickit, jotka ovat kuitenkin pigmentiltään hiukkasen kevyempiä ja läpikuultavampia.

Ainoa moitteen sanani liittyy kestoon. Näin kostetuttava ja kermainen huulipuna vetäytyy ilman rajausta väistämättä suun ympäristön juonteisiin ja syömisen jälkeen etenkin huulten keskiosasta on pinkki väri kadonnut kokonaan. Ulkoreunat pysyvät kuitenkin siisteinä, joten koko huulimeikkiä ei tarvitse tehdä uusiksi.

Orchid on sävynä niin makea, etten millään malttaisi levittää sitä ohuemmin vaikka sekin olisi mahdollista. Lopputulos olisi silloin läpikuultavampi ja kulumat eivät näkyisi niin helposti. Orchid on kuitenkin minulle piristyspuna vailla vertaa.

Satin Colour -huulipunan hinta on noin 28 euroa ja jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Oletko kokeillut Zuiin huulipunia? Miltä kirkas pinkki keskellä talvea näyttää? 🙂

Tuote on saatu blogin kautta testiin ilmaiseksi. Blogini ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

 1. No näyttääpä hyvältä! 🙂 Kevääksikin varmasti aivan ihana sävy, mutta piristää myös keskellä talvea 🙂 Jos et olisi erikseen kirjoittanut huulipunasta, olisin luullut huulikiilloksi pelkän ulkonäön perusteella 😀

  • Jep, pakkaus on aika huulikiiltomainen. Pigmenttiä kuitenkin piisaa 🙂 Piristää kivasti, oli vuodenaika mikä vain 😉

 2. Iiiihaanaaaa! Muuten teemaviikko on ollut aika tylsä, paitsi tässä postauksessa mainittu uusi tuttavuus… 🙂

  • Harmi, että teemaviikko ei ollut paras mahdollinen juuri sulle. Luonnonkosmetiikkaa esittelen kuitenkin myös jatkossa, joten toivottavasti sieltä löytyy jotain mieluista 🙂

 3. Teemaviikko on ollut tosi kiva, varsinkin kun en ole tiennyt tuosta Zuiista aikaisemmin mitään!

  • Ihanaa, että olet tykännyt teemaviikosta 🙂 Zuiista teen varmasti jatkossakin juttuja, sillä muutama tuote odottaa vielä esittelyään.

 4. Sain myös tän Satin Colorin jokin aika sitten testiin. Tykkään koostumuksesta ja tunnusta huulilla tosi paljon, lisäksi pysyy tosi hyvin. Testiin saamani väri vaan ei ollut ihan mua, sellainen ysäri ruskea, mitä vierastan, niin en ole saanut kirjoitetuksi tuotteesta blogiin, kun meikkikuvat ei miellytä omaa silmää. Unelmoinkin ihanasta Lusciouksesta ja Divasta, jotka ehdottomasti aion tulevaisuudesta hankkia tuon kokeilukappaleen perusteella. Tosi kaunis tuo Orchid! <3 Tykkään myös Zuiin normipunista, ne on tosi hyvänlaatuisia.

  • Voi että, mä taas oisin niiiin halukas saamaan käsiini kunnon ysäriruskean! 😀 Multa löytyy yksi Zuiin normipuna, joka pitänee esitellä vielä myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework